10 pegulat wanita paling apik ing kabeh jaman

>

Iki ora dadi wektu sing paling apik kanggo divisi wanita ing WWE lan mesthine uga ora kaping paling ala. NXT ngasilake akeh pangarep-arep kanggo masa depan gulat wanita lan pemahaman pegulat wanita sacara sakabehe ing WWE. Sanajan sejarahe sing kaya ngono arang banget padha karo wanita sing duwe bakat ing WWE, nanging ana sawetara kedadeyan nalika njupuk dunia gulat hypermasculine kanthi badai.

Akeh wanita ing njaba WWE sing nggawe wanita bisa dianggep kompetitif kaya pria nalika jagad gulat.

Sepuluh wanita kasebut ora kudu gumantung karo penampilan supaya bisa nyebabake pengaruh ing industri iki. Mangkene 10 pegulat wanita paling apik ing kabeh wektu -





Cathetan: Tayangan slide iki nuduhake pendapat panulis lan dudu situs web kasebut.

10.Sweet Saraya



8a46fc19dad9e265ed6dc4e80723a9f9.jpg (719Ã ?? 449)

Saraya manis iku ora mung ibune Paige

Kanggo pamirsa sing adhedhasar WWE, Sweet Saraya bisa uga dikenal minangka ibune Paige. Nanging kanggo kultus sawise dibangun ing pirang-pirang taun kepungkur, dheweke dadi legenda. Watake Manis Saraya yaiku polar sing ngelawan karo jeneng asline. Dheweke medeni, dheweke galak lan ngancam. Dheweke ora nate menyang sing diarani 'liga gedhe'. Dheweke tetep mandheg lan nggawe pengikut sing darmabakti. Paige ujar kasebut ing pirang-pirang wawancara babagan kepiye carane dheweke isih gelut minangka jabang bayi nalika ibune gelut tandhingan tanpa ngerti yen dheweke hamil.

Sanajan dheweke main ing pirang-pirang pertandingan kasar, hawa nesu ing tulang punggung sing digawe amarga dheweke mung ana. Mripat sing ora omong kosong ing mripat, rambut abang, mripat kohled- kabeh nggawe dheweke dadi wong sing ora pengin sampeyan gunakake.



Dheweke dadi promosi gulat dhewe- Bellatrix Women Warriors- ing Norwich

umur pira anna campbell

9. Sara Del Rey

Ing 2012, Sara Del Rey mlebu kontrak karo WWE. Tinimbang mlebu dadi pegulat, dheweke dadi pelatih wanita pisanan. Pangapikan divisi, ing babagan katrampilan gulat, amarga tekane dheweke pancen katon. Divisi wanita sing paling disenengi ing NXT minangka asil gaweyane dadi pelatih.

Sadurunge kabeh, bakat Del Rey ing sirkuit independen minangka badai kumpul. Apa dadi spesialis pengajuan, pembangkit listrik utawa selebaran dhuwur- Sara Del Rey iku kabeh lan liya-liyane. Kombinasi kasebut paling langka, lan bakat saiki latihan kanggo nggawe jinis wanita WWE katon kaya sing paling langka.

1/4 SEBELUK