10 Superstar WWE paling abot saiki

>

Ora rahasia manawa WWE kepengin banget mlebu wong sing paling akeh ing industri gulat. Nyatane, WWE menehi kesempatan kanggo sawetara pegulat sing durung nate saingan karo perusahaan gulat sadurunge.

Big Show minangka salah sawijining pegulat paling dhuwur lan paling abot sing nate saingan kanggo WWE. Bebarengan karo Show, Yokozuna, Mark Henry, lan Andre the Giant minangka sawetara superstar paling gedhe sing nate saingan ing ring kasebut.

Saiki, WWE kebak atlit paling gedhe ing hiburan olahraga. Akeh superstar iki bobote luwih saka 300 pon lan luwih gedhe tinimbang atlit biasa. Iki menehi akeh kompetitif sing dibutuhake kanggo dadi superstar kelas berat.





Sanajan sawise kedadeyan anyar saka pria kaya Big Show, Braun Strowman, Erik Rowan, lan Killian Dain, WWE ditumpukake karo sawetara pegulat. Yen dipikirake, deleng sepuluh superstar aktif sing paling abot sing saingan ing WWE saiki.


# 10 Saurav Gurjar wis suwe ilang saka WWE (300-326lbs)

Deleng kiriman iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Saurav_Gurjar (aurasauravgurjar)



Saurav Gurjar miwiti karir ing WWE NXT minangka bagean saka Indus Sher. Gurjar wiwitane gabung karo Rinku Singh (aka Veer ing WWE RAW) kanggo menehi pengaruh marang NXT.

Nanging, kesalahan dening pendatang anyar kasebut meksa WWE supaya ora nggawa dheweke ing layar lan mbagi tim tag kasebut.

Saurav dawane 6 kaki 8 inci lan dheweke bisa kanthi gampang nggunakake driji sikil paling gedhe ing perusahaan kasebut. Miturut superstar awake dhewe, bobote 320 pon.



Nanging, miturut Situs web resmi WWE , superstar bobote 300 kilogram. Apa wae bobote, jelas yen dheweke kalebu salah sawijining superstar paling gedhe ing perusahaan saiki.

apa sing kudu ditindakake yen pacar sampeyan ora percoyo karo sampeyan

# 9 Mantan Juara Tag Tag WWE RAW Ivar bobote 305 pon

Deleng kiriman iki ing Instagram

Pos sing dituduhake dening WarBeard (@ivar_wwe)

Viking Raiders kalebu tim tag paling apik ing WWE saiki lan wis menang sawetara pamrentahan judhul tim tag. Ivar, sing dadi separo saka The Viking Raiders, dikenal dadi kelas berat tim kasebut amarga ana sebab sing apik.

Superstar bobote 305 kilogram lan isih dadi salah sawijining pria paling atletik ing dhaptar WWE RAW. Dheweke seneng nabrak mungsuh saka tali ndhuwur sadurunge nyemat supaya bisa menang.

Bebarengan karo Erik, Ivar duwe masa depan sing cerah ing WWE lan bisa dadi superstar single breakout kanggo perusahaan ing taun ngarep.

limalas SEBELUK