10 superstar wanita WWE paling apik saiki

>

Ing bidang hiburan olahraga, akeh penggemar cenderung serius banget. Apa sing dadi Superstar sing disenengi ora entuk push sing dikarepake utawa pertandingan sing pungkasan ora kaya apa sing diarepake, salah sawijining cara utawa liya-liyane kabeh kudu nandur modhal emosional ing gulat pro - kadang luwih apik, lan kadang luwih ala.

carane ngerti yen dheweke dadi sampeyan

Makane, kita lagi ing kene kanggo ndeleng sisih luwih gampang saka gulat profesional lan ndeleng sawetara superstar wanita sing paling ayu ing dhaptar saiki. Saiki, kita wis bisa ngrungokake protes sing nuduhake manawa kita nyoba mbedakake para wanita sing duwe talenta kasebut, nanging suwalike. Kita luwih milih ngrayakake kanthi cara sing ngidini kita ngurmati dheweke minangka salah sawijining sipat.

Saliyane bakat ing-dering, penampilan nyata wis dadi faktor kunci sukses sajrone sawetara dekade kepungkur ing WWE. Matur nuwun sanget, kita wiwit transisi adoh saka iku, nanging isih bisa nganalisa babagan kaendahan sawetara wanita kasebut. Sawise kabeh, kita mung manungsa.





Dadi, yen ana 10 superstar wanita WWE paling apik.


# 10 Carmella

Carmella diremehake banget

Carmella diremehake banget



Carmella pancen pancen pancen apik banget. Dheweke main cincin alon-alon nanging bisa uga bisa nggayuh pangembangan karaktere saliyane karo tokoh sing nggumunake sing nggawe akeh penggemar wanita iri banget. Latar mburi atletik dheweke dadi salah sawijining wanita paling kerja ing WWE, lan kabeh bakal dadi luwih apik saka kene.

Dheweke duwe eseman sing bakal nggawe dheweke dadi bayi sing apik, nanging dheweke uga duwe karya mic kanggo nggawe dheweke tumit sing efektif. Akeh wong sing ngremehake dheweke lan nganggep sepele sumbangane kanggo perusahaan, nanging pancen durjana nalika sampeyan nganggep sepira tekane dheweke ing wektu sing cendhak. Push dheweke luwih munggah kertu, WWE.

Tumrap wanita sing wis lali.



1/10 SEBELUK