10 Babagan sing Paling Penting Ing Urip

Urip bisa dadi rumit yen sampeyan ora duwe pandhuan sing apik.

Sawetara wong duwe bathi amarga nemokake filsafat, agama, utawa cara diwasa. Wong liya ngupayakake golek prekara sing cocog kanggo nggawe jinis urip sing dikarepake.

Dhaptar sepuluh perkara paling penting ing ngisor iki ora bisa ngrampungake. Lan mesthi ana prekara sing bisa ditambahake lan mbusak saka dhaptar adhedhasar perspektif urip.





Ora preduli, sepuluh prekara kasebut bisa mbantu sampeyan mbukak dalan sing bener supaya bisa duwe jinis urip sing dikarepake.

1. Tindakake tugas kanthi apik.

Kita kabeh duwe tugas - lan kanthi kerja, ora ateges mung papan sing sampeyan lakoni kanggo golek dhuwit.



Saben tanggung jawab sing ana ing kita yaiku proyek sing kudu ditindakake lan kudu ditindakake kanthi becik. Apa wae sing ana ing ngarep sampeyan, apa wae sing dadi tugas sampeyan, minangka prekara sing kudu sampeyan perhatian lan gaweyan sing paling apik.

Nopo nopo

Iki yaiku nglatih awake dhewe supaya terus nindakake sing paling apik, sanajan praupan biasa kaya umbah-umbah utawa nyapu jubin.



apa sing kudu ngomong sawise tanggal kapisan

Nindakake tugas kanthi apik ing pass pisanan tegese sampeyan ora kudu bali maneh lan nindakake maneh. Iki minangka barang sing terkenal, yaiku nduwe kulawarga, nglamar aplikasi kerja, utawa nglukis pager. Yen sampeyan bakal nindakake, tindakake kanthi apik.

2. Praktek kejujuran lan integritas.

Anehe carane kita nganggep kejujuran lan integritas nanging ngukum kanthi bebarengan, luwih-luwih yen ora trep.

Kita duwe kabeh babagan ngapusi cilik sing dadi akeh wong sing nampa lan nyritakake tumindak heroik, sing asring ngrusak urip para peluit. Pancen angel jujur ​​lan tumindak sing bener yen gampang banget.

Praktek kejujuran lan integritas pancen akeh mupangat. Wong luwih bisa dipercaya apa sing bakal sampeyan ujar, sanajan dheweke ora pengin ngrungokake. Umume sampeyan entuk luwih ngormati amarga sampeyan minangka wong sing ora kudu ngupayakake arus kasebut.

Lan bisa uga aspek sing paling penting kanggo nindakake kejujuran lan integritas yaiku supaya wong-wong sing ora jujur ​​ora bakal ngganggu tumindak sampeyan. Yen dheweke ngerti yen dheweke ora bakal nyekel sampeyan utawa duwe barang sing kudu didhelikake, umume bakal ditinggalake sampeyan, sing mesthi bisa nyegah drama lan akibate.

3. Urip kanthi moderat.

Urip butuh moderat supaya urip kanthi becik. Sampeyan ora mung bisa ngetung gaji kabeh minggu sawise minggu lan ngarep-arep bakal urip kepenak. Panganan sing akeh banget bakal nggawe sampeyan bobote lan sehat. Turu sing kakehan bakal ngrampok pengalaman lan wektu sing dibutuhake kanggo nindakake pakaryan sing apik kanggo urip sampeyan. Kakehan hiburan lan kemalasan saiki bakal ngrusak masa depan sampeyan.

Saliyane, kakehan kerja lan tanggung jawab bakal nggawe stres sing abot sing kudu sampeyan lakoni. Sampeyan bisa kanthi gampang ngobong awak yen ora sinau moderat gaweyan lan istirahat yen dibutuhake. Sampeyan bisa ngobong padhang kanggo sawetara wektu, nanging yen dawa banget, sampeyan bakal ngobong utawa ngalami gangguan saraf.

Moderasi lan keseimbangan bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi becik sajrone ngupayakake urip sing apik.

4. Nggawe wates sing sehat.

Kulawarga lan kekancan minangka prekara sing penting banget, amarga kita manungsa minangka makhluk sosial. Nanging kanggo nggayuh hubungan sing berkualitas, sampeyan kudu duwe wates sing sehat.

Kulawarga sing dilairake ora mesthi paling apik utawa paling sehat. Kadhangkala, bisa uga wong sing angel utawa beracun. Lan cara sampeyan supaya ora cilaka dening wong-wong kasebut yaiku nggunakake wates sing sehat.

Watesan sing sehat uga nguntungake nalika ketemu wong anyar lan nggawe hubungan anyar. Dheweke ngajari wong liya babagan sing sampeyan ngarepake supaya bisa diobati. Wates uga mbantu sampeyan nemtokake nalika sampeyan ora dihormati lan kudu adoh saka hubungan sing wis ora ana gandhengane karo sampeyan.

Sambungan sosial penting, nanging watesan sing sehat luwih penting. Hubungan sosial sing apik sing sampeyan lakoni saiki bisa uga ora tetep selawase. Urip kelakon.

5. Urip ing jaman saiki.

Biyen wis ilang, lan mbesuk mesthi ana ing caket. Siji-sijine perkara sing sampeyan yakin yaiku wektu saiki, saiki.

Urip ing jaman saiki yaiku ora nglampahi wektu kangen banget kanggo mbiyantu utawa terus-terusan ngarep-arep masa depan.

Pancen, iku dudu carane wong kerja umume. Lumrahe yen ngrasakake wektu seneng utawa wektu sing luwih apik mbiyen. Sampeyan uga normal kanggo ngantisipasi lan ngarep-arep masa depan sing luwih apik.

Nanging sawetara wong nganggep barang kasebut adoh banget. Dheweke kakehan ngenteni ngalamun utawa nglangi ing depresi, dheweke ora bisa mbayangake kaya sing mbayangake.

ninggalake bojo kanggo wanita liya getun

Sing kudu dihindari. Mangkene wektu sing bisa digunakake kanthi luwih apik kanggo nambah saiki, sing bakal nambah masa depan sampeyan minangka akibat.

6. Jaga awak sampeyan.

Sampeyan mung entuk siji awak - jaga! Sikat untu, mlaku-mlaku, olahraga, mangan kanthi moderat, aktif!

Iki penting kanggo mbantu mesin sing disetel kanthi apik yaiku awak sampeyan supaya tetep sehat.

Ngurus awak minangka salah sawijining tumindak ngurus awake dhewe sing paling gedhe. Sampeyan ora pengin ngrusak awak luwih awal lan menehi hasil saka konsekuensi nalika sampeyan tuwa.

Sawetara prekara sing ora mari kabeh lan ora bisa bali kaya sadurunge, kaya cedera ing punggung. Wong enom sing rumangsa ora bisa ngalahake bisa uga ora nemoni kabeh perkara sing abot nganti dheweke nyuwek utawa mbuwang.

carane ngrawat wong liya kanthi ngajeni

Banjur kepiye?

Banjur sampeyan ngalami kacilakan kasebut sajrone sampeyan isih urip amarga ora bakal mari kanthi sampurna. Mungkin sampeyan kudu operasi utawa kudu sawetara gerakan. Ora kaya mbuwang mburi sampeyan saka wahing banget!

Investasi ing awak sing sehat saiki lan sampeyan bakal entuk dividen investasi kasebut ing mbesuk.

Mesthine, ora kabeh wong entuk kesehatan fisik sing apik ing saben wektu, lan sampeyan bisa uga nandhang penyakit sing ora bisa ngontrol, bisa uga masalah jangka panjang. Nanging, ngurus awak sampeyan kanthi sabisa-bisa bisa ngatasi gejala lan entuk manfaat kanggo kesehatan mental nalika ngadhepi kasusahan.

7. Aja mandheg sinau.

Salah sawijining prekara sing penting yaiku kudu ana kesempatan kanggo sinau luwih lengkap. Ana barang sing ora sampeyan ngerteni, sing dingerteni wong liya, sing bisa dikubur ing buku utawa artikel utawa kelas.

Gampang banget tiba ing telusuran 'Aku wis cukup ngerti' amarga, hei, kadang sinau bisa ngeselake. Sampeyan sinau perkara anyar, ngerteni apa sing ora cocog kanggo sampeyan, lan saiki sampeyan pengin ngowahi perkara kasebut. Sinau bisa dadi akeh gaweyan, utamane yen sampeyan angel nampa sampeyan bisa uga salah utawa kudu ngowahi apa sing sampeyan lakoni.

Ngaso! Ora ngaso yen sampeyan krasa kewalahan. Lan yen sampeyan wis istirahat, mula sampeyan bisa langsung mlebu lan ndeleng apa liyane sing kudu disinaoni.

Efek samping sing apik kanggo sinau yaiku olahraga otak lan mbantu supaya sehat. Sawetara pasinaon saranake tingkat penyakit sing suda kaya Alzheimer lan demensia ing wong sing teka-teki logika.

8. Manajemen wektu sing berkualitas.

Saben wong ing jagad iki duwe 24 jam saben dina. Cara nggunakake jam kasebut bakal nemtokake jinis urip sampeyan.

Pancen ora ana sing dijanjekake. Sampeyan bisa kerja keras sajrone urip lan ora bisa maju kanthi tenanan. Pramila sampeyan kudu ngaturake sawetara jam kasebut kanggo nemokake cara urip sing luwih apik. Bisa uga nyawisake sawetara wektu kasebut kanggo entuk latihan, sekolah, utawa kapercayan anyar.

Nanging kanggo nindakake, sampeyan kudu duwe manajemen wektu sing berkualitas. Mungkasi mbuwang wektu. Akeh banget saben dina kanggo ngrampungake yen sampeyan ngerti carane ucapake 'ora' kanggo perkara sing bakal mbuwang wektu sampeyan.

Lan sejatine, ana akeh wong sing mbuwang wektu ing kana. Iki bisa dadi apa wae saka wong-wong sing nyoba njupuk kauntungan saka kekarepan sampeyan kanggo mbantu acara nonton binge ing platform streaming pilihan.

Yen wis dikandhani, ora ana sing salah istirahat lan santai. Sampeyan dudu mesin. Sampeyan kudu istirahat kadang-kadang kaya sing wis kasebut ing poin # 3. Lan yen bagean saka rutinitas perawatan mandiri sampeyan lagi mandheg ing wayah awan lan nonton acara, mula, sampeyan luwih akeh kekuwatan. Aja nganti ngrusak urip sampeyan.

9. Tindakake tumindak.

Ora ana jaminan urip. Mung ana ora. Wong sing lara babagan kabeh detail kanggo nyoba ngerteni asil paling apik asring mbuwang wektu. Dheweke bisa entuk luwih akeh yen wis mandheg mikir akeh lan nindakake kaya sing dikarepake.

Rencana sethithik bisa diarepake lan ora apa-apa. Pancen apik yen njupuk keputusan. Nanging, bakal ana titik nalika paneliten dadi 'analisis kelumpuhan.'

Kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan wis rampung riset? Cara paling gampang kanggo ngerti yaiku informasi sing sampeyan kumpul wiwit bola-bali. Yen kedadeyan kasebut, mesthine kudu njupuk langkah sabanjure lan nindakake perkara sing sampeyan pikirake.

Miwiti prekara anyar mesthi wae ora kepenak, yen ora nyenengake. Ngisinake rasa ora nyaman banjur mlebu.

Utawa, yen penundaan dadi mungsuhmu lan sampeyan tetep ora bisa ngupayakake apa wae sing kudu ditindakake, coba golek cara kanggo ngatasi kecenderungan sampeyan lan nindakake perkara-perkara ing dhaptar sampeyan. Nanging sampeyan nindakake, cukup maju sawetara pekerjaan sing kudu ditindakake utawa target sing pengin digayuh.

gaya joey ngalahake jbl

Ora ana sing penting saka urip sing ora aktif.

10. Turu sing berkualitas.

Turu sing berkualitas minangka landasan urip sing sehat. Awak lan pikiran sampeyan kudu istirahat.

Ana akeh sebab kenapa wong ora turu kepenak. Kadhangkala kebiasaan kebersihan turu sing ora apik kaya nggunakake piranti sadurunge turu, ora duwe kasur utawa bantal, utawa ngombe kafein ing wayah awan. Ing wektu liyane, ana sing luwih angel dikontrol, kayata ngipi elek maneh utawa turu kuatir.

Ana alesan apa wae, bisa uga golek cara kanggo ningkatake kualitas turu lan istirahat nambah kualitas urip sampeyan . Turu sing jero yaiku nalika otak nambah akeh bahan kimia sing ngimbangi swasana ati sing digunakake sedina muput lan njaga awake dhewe.

Rumangsa ngaso nggawe sampeyan luwih seneng, nangani tantangan urip, lan nyedhaki dina kanthi semangat.

Butuh sawetara pitulung supaya bisa nambah 10 perkara iki lan apa wae sing penting kanggo sampeyan? Ngomong karo pelatih urip saiki sing bisa ngatasi proses sampeyan. Cukup klik ing kene kanggo nyambung karo siji.

Sampeyan uga seneng: