10 awak sing paling jaka ing pro-gulat

>

Beda karo kapercayan umum, dadi hiper-otot ora dibutuhake dadi pegulat profesional. Sawetara tumindak sing paling populer ing kabeh wektu durung duwe 'awak pantai', kayata Dusty Rhodes utawa Mick Foley.

Isih, duwe fisik jeket mesthi ora lara, lan akeh pegulat pro katon apik tenan.

Nanging ana sawetara atlit sing misuwur sanajan para raksasa fitness liyane. Pria sing definisi, ukuran gedhine, lan pangembangan otot ndadekake para penggemar lan kritikus padha gumun.





jeff corak nasib angel

Ing ngisor iki sepuluh fisi sing paling apik ing sejarah gulat.

kepiye carane wong padha tresna

# 10 Superstar Billy Graham

Superstar Billy Graham

Superstar Billy Graham



Binaragawan lan kanca sing seneng banget karo Arnold Schwartzenegger, Billy Graham minangka salah sawijining pegulat pertama sing olahraga kanthi tampilan sing paling apik.

Graham bisa dadi Superstar adhedhasar fisik awake dhewe, nanging dheweke uga minangka salah sawijining pembicara olahraga paling gedhe. Dheweke asring nggambarake awake dhewe 'luwih legi tinimbang kue Coklat Jerman' lan seneng prilaku kayata rai utawa tumit.

Sejatine, Jesse Ventura lan Hulk Hogan minangka klon Superstar Billy Graham kanthi tampilan lan kepribadian.



Graham entuk kontrak Legenda karo WWE nanging pensiun wiwit biyen. Mantan juara kelas berat WWWF katon apik banget, sanajan wis standar saiki.

kenapa putus asa lara tenan
1/10 SEBELUK