10 Cara Nambah Empati Sampeyan Bakal Ngganti Urip

Mlaku ing njaba awake dhewe kayane minangka tugas sing angel ing jagad sing tambah akeh wong sing entuk koneksi pribadi maksimal. Kanthi lensa sing tetep, empati marang wong liya bisa nggawe tontonan supaya kita seneng, klik, ndeleng, utawa ngusap kabeh sikap sing ngrayakake awake dhewe sing metu saka jagad 'sosial' menyang urip nyata.

Kita lali kita dudu pusat kabeh, pikirane dudu kasunyatan sing wis ditemtokake, lan uga ora bakal bebas nyukur lutut saka wektu ke wektu ing dalan moral sing urip.

Yen gesang kita wis kena pengaruh banget dening teknologi, wektu sosial, apa kita bisa bisa nggawe bisu nalika bisa ngrungokake apa sing diomongake wong tinimbang nanggapi dheweke kaya meme saiki?





Emphatically lan ora bisa dipungkiri ya.

Kita bisa ngganti.



Kita bisa ndandani.

Lan diwiwiti kanthi katresnan ...

Empati ing Urip Katresnan

siji) Ayo dadi ngomong yen sampeyan lagi sesambetan (kayadene akeh wong sing duwe). Hubungan kasebut bisa uga anyar utawa bisa uga wis dawa. Apa wae, sampeyan pengin dadi kembang tinimbang dadi kosong sing kebak nettles. Sing mbukak kanggo kabutuhane , raos, lan pikirane wong liya yaiku banyu ing lemah iki. Nambah empati sampeyan bakal luwih ati-ati, tegese sampeyan bakal ngilangi masalah sadurunge dadi masalah sing ditanamake. Kebon sampeyan tuwuh.



loro) Bakal mbantu komunikasi , kang nambah karukunan , sing nambah karukunan Nudge nudge kedhep. Yen nambah frekuensi kanggo ngrasakake potongan-potongan gigitane pacangan sampeyan ora cukup transformasi, kita bisa nutup toko lan ndeleng apa sing ana ing televisi saiki.

3) Sampeyan bisa uga bakal entuk ngrangkul luwih akeh. Pelukan wis kabukten bisa nambah sistem kekebalan awak kanthi nyuda stres. Pelukan nambah rasa dhukungan sosial lan nyuda pangertèn saka isolasi jagad sing didorong kanthi paradoks nggawe. Lan rangkulan nggawe wong loro sing durung nate nate ngrasakake sambungan langsung. Bayangake apa sing ditambahake ing antarane para kekasih!

4) Empati mbantu wong kanggo prioritas . Prekara-prekara sing ora penting sing biyen dadi saluran pembuangan (nanging sing paling dhisik ana ing dhaptar barang sing netepake aku) mula mundur, ilang, lan - sing dikepengini para dewa. Nopo nopo Amarga empati uga saya tambah intuisi , lan sampeyan kanthi cepet ngerti manawa masalah sing sampeyan pikirake penting banget ... ora.

Kohesi Kulawarga

Sawetara kita krungu tembung 'reuni kulawarga' lan langsung mikir 'Perang Dunia III.' Yen sesambetan romantis bisa urip ing bidang nettle, kulawarga bisa dadi kebon watu vulkanik ing bumi sing ngasilake woh-wohan prickle sing dikepengini Bibi Meg kanthi ora sabar.

Kulawarga kita asring empathic paling ora lingkungan sing kita jaga, umume amarga kita diajari yen kudu sabar karo panganan kulawarga apa wae. (Aku luwih akeh 'Sang bisa luwih kenthel tinimbang banyu, nanging sampeyan bakal bisa metu getih sadurunge sedhot ngelak'.)

5) Yen dadi paukuman Ditampa minangka dinamika kulawarga sing ora bisa uwal - sanajan ora - mbayangake bedane yen kabeh wong ing kulawarga krasa dirungokake, dideleng, lan dihormati. Bayangake nambah katresnan, perhatian, lan pertimbangan ing unit kulawarga. Sinau empati apa sebabe penting kanggo nindakake iki. Anehe banget yen perkenalan pertama karo unit sosial yaiku sing ngrayakake kurang empati .

Ngrawat tegese nguatake lan mbentuk obligasi nyata ngluwihi DNA!

Prospek Karir

Kita kabeh wis ndeleng wong-wong sing menehi target sengit karo kabeh pegaweane . Iki ora ateges ora ana proyek sing nyedhot nyawa. Deleng: 90% jagad industri. Nanging wong-wong sing nakal lan angel banget, arang banget maju, lateral, munggah utawa mudhun: dheweke tetep ana ing panggonane.

Promosi lan tuwuh ana ing endi wae, nanging ing sangisore sikil. (Ora bakal ujar manawa wong bodho ora bisa sukses, amarga maneh 90% jagad industri, nanging jantung empati nemtokake kemakmuran kanthi kriteria sing luwih migunani tinimbang mung status lan kasugihan.)

6) Tambah empati, kanthi terus terang, bakal nggawe sampeyan bakal luwih penting tinimbang kemakmuran pribadi sampeyan dhewe. Katon minangka pemain tim sing peduli karo sukses sing luwih gedhe (yaiku sing ana ing sekitar sampeyan) bakal mbukak akeh lawang, bisa uga ana lawang sing nuntun sampeyan adoh saka perusahaan A dadi wilayah sing anyar karo perusahaan B!

7) Lan nalika kemungkinan bisa tuwuh, kepinterane dhewe tambah… sing mbukak kemungkinan liyane! Huruf rekomendasi dadi kurang 'Ya, dheweke kerja ing kene' lan liyane 'Seneng banget dheweke ana ing kene!'

Kabungahan nuwuhake kabungahan. Sing mbaleni wiwit saiki nganti cinder pungkasan tiba saka pucuk bintang bintang pungkasan. Bisa uga duwe proyek anyar lan luwih apik sing durung nate kasedhiya kanggo sampeyan.

Empati penting banget kanggo bungah.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

Persahabatan

8) Cara paling apik kanggo rubah kenalan-kapal dadi kekancan pancen kudu grapyak. Supaya sejatine grapyak, sampeyan kudu luwih peduli karo awake dhewe. Sampeyan kudu peduli karo apa sing dirasakake wong liya babagan apa sing sampeyan lakoni lan omong.

Kanca sing bisa diajak saben wong yaiku lem kanggo akeh interaksi sosial, wiwit saka pesta nganti reuni nganti nedha bengi sing tenang nganti fungsi greja, amarga padha ngoperasikake rasa tresna sing metu tinimbang aliran batin Ndeleng kula!

Tambah empati tegese wong pengin dadi cedhak sampeyan, dheweke pengin nyakup sampeyan ing bagean sing paling nyenengake amarga, apa sing ditindakake bungah? (Deleng ing ndhuwur.)

Pengertian Sampeyan dhewe

9) Pungkasan, nambah empati sampeyan bakal ngowahi y-o-u. Dudu mupangate eksternal, sing nggumunake, nanging mesin daging dhewekan sing mlaku-mlaku ing watu gedhe lan raksasa kasebut liwat njaba ruangan kaya tongkat pepatah sing metu saka neraka. Saben bathi sing didhaptar nganti saiki dadi mupangate tumrap sampeyan sing wis tuwa.

10) Tambah empati, sampeyan bakal duwe perasaan sing gegandhengan. Sampeyan ngerti, ora preduli, sampeyan ora dhewe. Ana wong ing kana sing ngrasa sampeyan. Sampeyan larang regane, sampeyan dibutuhake, lan ana sing siyap lan gelem menehi kabar sedhela kanggo nyuda beban sing ditrapake nganti sampeyan bisa mlaku maneh. Ing jagad empati sing tambah akeh, sampeyan penting. Sampeyan akeh masalah.

Iki nggawe sampeyan ngerti manawa wong, yen duwe kesempatan dadi apik tenan, mula bakal apik tenan. Nyuda swara lan tembok sing dicritakake yaiku 'urip modern' (padha karo getih sing kandel tinimbang ... sampeyan entuk drift), interaksi karo siji liyane dadi prekara sing apik tenan. Wong pengin ngrayakake sampeyan kaya sing sampeyan pengin pahargyan.

kevin owens vs chris jericho

Rubah

Kita ngowahi urip ing potongan gedhe lan cilik, kanthi asring apik utawa lara katon minangka lempengan koin, yen kasunyatane transformasi bisa diprediksi: sing mlebu yaiku apa sing metu. Kanggo nggawe massa otot, kita tambah bobot. Kanggo nambah keprigelan siji lan sijine, kita kudu mikir kanthi nyata, rasa sesambungan, lan kekarepan supaya pikiran lan ati kita mekar ing macem-macem papan.

Urip banjur dadi teko sing terisolasi kanthi terus ngetokake kukus menyang mbanyoni sing bisa menehi tetesan kaya udan sing adhem, sambutan.

Jagad sing luwih empati lan luwih empati ora mokal, lan mupangate apik tenan.