10 Gulat Ing Acara TV

>

WWE minangka jeneng kluwarga ing saindenging jagad sing tegese lintang uga asring dadi jeneng kluwarga. Kadhangkala, bintang WWE bakal main film layar lebar kaya The Rock, John Cena, lan Dave Batista.

Nanging, umume, kedadeyan ing layar sing luwih cilik. Bintang kayata The Miz lan The Bella Kembar nduwe acara TV langsung babagan uripe, nanging ora kaya ngono kanggo kabeh wong.

Kita oleh hadiah! Ora ana sing penting, mung kabeh musim Miz & Mrs sing kasedhiya online kanggo nonton maneh: https://t.co/3BIQRqvK5R pic.twitter.com/jOh1R8iQLS





- Miz & Mrs (@MizandMrsTV) 22 Mei 2021

Amarga dheweke minangka aktor lan karakter TV alami, para pegulat kadang-kadang nggawe goos utawa penampilan ing acara TV liyane, ing sanjabane televisi realita.

Iki dhaptar 10 bintang gulat sing bisa sampeyan lali wis tampil ing acara TV sing ora ana gulat.



segawon apa clifford

# 10. Pit TV Rowdy Roddy piper

Napa ora ana siji-sijine sing ngandhani aku Rowdy Roddy Piper ana ing Pancen Sinar Sinar ?!

- Rachel Coleman (@RacheColeman) 15 Februari 2015

Rowdy Roddy Piper sing pungkasan, duwe luwih saka 100 akting jenenge. Dheweke misuwur dadi bintang ing klasik 1988 Mereka Langsung lan wis tampil dadi karakter sampingan ing film liyane.

Amarga dheweke duwe akeh akting akting, bisa uga lali yen dheweke uga tampil ing acara TV.



basa awak wong lanang seneng sampeyan ing papan kerja

Ana sawetara penampilan TV dheweke sing kadang dilalekake. Piper tampil ing seri Robocop taun 1994 dadi Faked Thief Commander Cash. Dheweke njupuk polisi robot sing misuwur ing episode kasebut nalika dheweke dadi penjahat karakter utama.

Piper main Daniel Boone ing Mentor taun 1999 lan tampil bareng Chuck Norris ing TV Walker Texas Ranger.

Sadurunge tilar donya, Piper tampil ing sawetara acara TV liyane sajrone karir. Dheweke main ing episode Cold Case lan Munchie The Agent, ing taun 2010.

Luwih penting, dheweke tampil ing peran komedi ing acara TV FX Selalu Sunny ing Filadelfia. Piper main Da 'Maniac sing dadi pegulat independen sing mabuk sing sejatine gelem nindakake apa wae kanggo ngasilake dolar kanthi cepet.

Sayange, Piper wis ora ana maneh karo kita, mula kita bakal nindakake gulat lan akting sing apik banget kanggo ngelingake dheweke, nanging yen sampeyan nemokake penampilan TV, mesthi apik banget kanggo ndeleng Rowdy sing paling apik.

Sampeyan bisa nemokake sawetara penampilan ing TV sing kasedhiya kanggo streaming ing Hulu.

1/8 SEBELUK