12 Alesan Napa Priya Ora Nate Wangsulan Dhisik, Nanging Tansah Balesan

Kita kabeh wis mrana sadurunge - kabeh bisa urip bareng wong sing lagi daksawang, ngobrol, lan sms sewengi muput.

Nanging, sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bakal ngobrol kabeh. Sampeyan mesthi pesen dhisik dhisik lan, sanajan dheweke mesthi wangsulan, dheweke ora nate miwiti prekara!

Bingung lan frustasi, bener?





Untunge, kita wis mbatalake tegese supaya sampeyan ora kuwatir maneh…

1. Dheweke lagi dolanan.

Kita ora ujar manawa kabeh wong lanang iku pemain, nanging iki alesan umum yen wong lanang ora sms dhisik.



Dheweke bisa uga dolanan pikiran karo sampeyan lan mung nikmati dorongan ego sampeyan sing nuduhake sampeyan kasengsem karo dheweke.

Pancen ngganggu yen wong lanang nindakake iki lan bisa uga mbingungake, nanging kudu dielingi manawa dheweke lagi main game karo sampeyan.

Coba mandheg dadi sing pertama sms sawetara lan - yen dheweke peduli karo sampeyan - dheweke bakal bali maneh, kuatir yen sampeyan wis maju!



Lan yen dheweke ora, sampeyan bakal ngerti kepiye rasane lan posisi sampeyan ngadeg.

2. Dheweke sejatine cukup isin.

Ana stereotipe pria macho sing ora duwe perasaan lan kabeh egois.

Nanging, sampeyan kudu nimbang kasunyatan manawa dheweke mung isin!

Dheweke bisa uga ora tau pacaran sadurunge, utawa dheweke uga bisa uga mandhiri lan ora yakin kepiye carane miwiti pacelathon sing apik lan nggawe sampeyan minat karo dheweke.

kepiye supaya seneng karo apa-apa

Dheweke ngidini sampeyan dadi pemimpin lan nyetel langkah, lan bisa uga mikir iki minangka pilihan sing paling aman.

3. Dheweke wis entuk alangan.

Kaya sawetara wanita, wong iki bisa uga wis lara sadurunge lan saiki wedi ditolak.

Kadhangkala, kita lali manawa pria padha kaya wanita nalika prekara iki.

Pacaran pancen angel, lan akeh wong sing kuwatir apa bakal disenengi ing urip nyata lan ora mung ing Tinder. Kita gupuh yen wong sing pancen disenengi bisa uga ora seneng banget karo kita lan bakal nolak.

Dadi, kita njaga pengawal lan sawetara mundur. Iki minangka langkah pertahanan diri lan, sanajan ora sehat, iku yaiku umum banget.

Dheweke bisa uga ora sms dhisik amarga kuwatir milih dheweke metu, nanging bakal mesthi wangsulan sampeyan amarga dheweke pancen minat banget!

4. Dheweke ora pengin katon mlarat.

Ing pangerten sing padha karo titik ing ndhuwur - dheweke bisa uga dikritik dening mantan amarga pancen butuh utawa clingy .

Yen wis dipuntudhuh babagan iki, sampeyan mesthi bakal mundur akeh lan nyoba mainake kanthi apik.

Yen dheweke kepengin ngobrol yen sampeyan wis miwiti pacelathon, nanging dheweke ora nate sms dhisik, mesthine sampeyan seneng karo sampeyan, nanging dheweke nyoba dilindhungi undhang-undhang!

pacarku nganggep aku kaya bocah cilik

5. Dheweke wedi karo sampeyan.

Yen dheweke ora sms dhisik, nanging mesthi balesan, bisa uga dheweke keweden karo sampeyan.

Pungkasan, sampeyan miwiti obrolan kanthi pesen sing nyenengake lan nyenengake! Sing medeni kanggo sawetara pria sing biyasa 'ngontrol' nalika pacaran.

Yen dheweke durung nate prawan duwe wani wani ngirim teks kaping pindho utawa ngirim pesen luwih dhisik, bisa uga dheweke ora yakin kepiye carane ngatasi.

Dheweke kemungkinan rada gugup babagan cara dolanan lan pengin nggawe dheweke kepincut. Dheweke ngidini sampeyan dadi sing utama, nanging dheweke mesthi kepincut karo sampeyan.

6. Pacelathon sampeyan ora nyenengake.

Ing sawetara titik, manawa sampeyan lagi sms sadurunge kencan kaping pisanan utawa olahpesen pacar sampeyan suwene 3 taun, prekara iki bakal mboseni.

Iku normal! Kita ora bisa nindakake prekara sing nyenengake lan cocog karo teks kabeh wektu, dadi obrolan bisa uga ganti babagan turu sing apik, foto sarapan, lan nganyari wong sing kerja sing sampeyan sengit.

carane ngerti yen bocah wadon seneng sampeyan

Apike sampeyan isih pengin ngobrol lan nuduhake kabeh, nanging bisa uga rada bosen.

Yen obrolan sampeyan akhir-akhir iki kurang apik, bisa uga mundur sawetara.

Ora ateges dheweke ora seneng karo sampeyan, bisa uga mung ngenteni nganti duwe sesuatu sing cukup nyenengake kanggo dituduhake!

7. Dheweke bisa uga ndeleng wong liya.

Siji iki nyengsarakke, nanging bisa uga bener.

Yen dheweke ora nate sesambungan karo sampeyan lan ora asring ngobrol, mula bisa uga ditampani wong liya.

Yen sampeyan wis setuju yen ora apa-apa kanggo ndeleng wong liya, mula sampeyan bakal nesu, nanging sampeyan ora bisa menehi komentar babar pisan.

Sampah, nanging bakal nerangake sebabe dheweke rada ora ana ing sampeyan lan ora tau nyoba kanggo pesen dhisik.

8. Dheweke ora nggoleki sing serius.

Sawetara wong seneng tetep santai - tegese ora kepenak, dheweke ora jero banget, lan ora nate nandur modal wektu utawa tenaga sajrone 'sesambungane.'

Yen ora nate ngupayakake sms dhisik, dheweke ora bakal menehi kesan sing salah. Dheweke tetep tetep adoh amarga dheweke ora pengin tumindak intim banget utawa kuat karo sampeyan.

Nesu banget yen iki kedadeyan, nanging uga bisa mbantu sampeyan ngerti ing endi sampeyan ngadeg.

Utawa sampeyan tetep setuju lan nampa manawa dheweke ora bakal peduli karo sampeyan miturut kekarepan sampeyan, utawa sampeyan ngerti yen sampeyan pengin luwih akeh lan golek wong liya.

sampeyan kudu ngeculake jaman biyen

9. Dheweke sejatine sibuk!

Apa, wong lanang sejatine dadi sibuk nulis sms ?!

Lawakan, iki minangka alesan nyata supaya dheweke ora ngirim pesen luwih dhisik.

Apa sampeyan nate dadi sibuk banget, ndeleng teks teka, mikir 'Aku bakal mangsuli mengko' banjur lali yen bali maneh? Pancen kedadeyan!

Kita dadi stres banget mikir kabeh sebab sing bisa ditindakake wong lanang, nanging sing paling jelas asring ora digatekake.

Pancen frustasi, nanging ora apa-apa manawa sampeyan ora dadi prioritas utamane. Sampeyan bisa menehi katrangan marang dheweke babagan apa sing sampeyan rasakake, nanging sampeyan ora bisa ngarepake wong liya bakal wangsulan sajrone 2 menit saben - utawa pesen dhisik saben-saben.

Dheweke bisa uga sibuk karo akeh perkara liyane, utawa mung krasa stres lan insular.

10. Sampeyan ora menehi kesempatan.

Ngomong sampeyan ngirim pesen paling anyar ing sawijining obrolan. Sedhela maneh, sampeyan pengin ngobrol maneh nanging dheweke ora ngirim pesen kanggo miwiti pacelathon.

Sampeyan bisa ngganggu - nanging bisa uga amarga pesen terakhir sampeyan nutup kabeh!

Yen sampeyan ora menehi kesempatan mbukak kanggo miwiti obrolan utawa terus ngobrol, mesthine dheweke bakal bingung lan rada mundur.

Ora ana sing pengin repot-repot wong sing lagi sibuk lan pegel karo teks!

Waca pesen maneh lan priksa manawa sampeyan ora sengaja mateni utawa menehi getaran sing sampeyan ora kepengin ngobrol karo dheweke!

11. Kayane lumrahe tumrape dheweke.

Aku duwe masalah sing pas karo mantan lan, ing sawijining dina, nesu banget karo dheweke amarga aku rumangsa yen aku mesthi nyoba kanggo ngobrol utawa FaceTime.

Wangsulane? Dheweke ngerti manawa bisa sukses banget lan kita loro ing kaca sing padha!

Wiwitane, aku dadi bingung - kepiye dheweke bisa mikir yen iki normal lan ora apa-apa ?! Banjur aku ngerti yen pancen kedadeyan antarane kita!

Dheweke dudu topik texter, mula aku mesthi dadi wong sing pesen dhisik. Kanggo dheweke, pancen kaya ngono, pakulinan sing apik lan 'sistem', yen sampeyan seneng, aku padha seneng. Napa dheweke bakal mikir yen dadi masalah yen aku ora nate crita marang dheweke?

Mungkin wong lanang sampeyan mikir yen kaya ngono antaramu - sampeyan sms dhisik, wangsulane. Napa dheweke bakal ngowahi sesuatu sing dianggep bisa digunakake, luwih-luwih yen sampeyan durung nate ngandhani yen dheweke ora seneng?

pratandha wanita pancen seneng karo sampeyan

Ana sing kudu sms dhisik, ya?

12. Dheweke pancen ora ngerti nuwun sewu - nuwun sewu!

Yen sampeyan durung nate ndeleng film Dheweke Wis Ora Menyang Sampeyan, mula bakal diwenehake minangka PR! Film kasebut intine menehi pesen manawa ana wong lanang sing nemoni sampeyan, dheweke bakal nemokake cara kanggo bareng sampeyan.

Yen dheweke ora sms dhisik, bisa uga dheweke ora kesusu ngupayakake sampeyan.

Sakit banget ditolak, nanging luwih becik yen pungkasane ngerti manawa dheweke ora rame babagan sampeyan kaya sampeyan!

Sampeyan bakal butuh wektu suwe, nanging luwih becik ngerti ing endi sampeyan ngadeg supaya bisa maju.

Dheweke bisa uga mangsuli sampeyan mung amarga ora sopan utawa ora nyenengake, nanging yen sampeyan wis anéh raos usus , sampeyan kudu ngobrol karo dheweke babagan tujuane.

Bisa uga ana sebab-sebab ing ndhuwur - mesthine ora bakal ngalahake sampeyan! - nanging dheweke uga bisa uga ora sms dhisik amarga dheweke ora peduli.

Sampeyan bakal nemokake wong sing ora sabar ngenteni bareng karo sampeyan, sing ngirim teks kaping pindho, lan seneng menehi ngerti manawa dheweke seneng karo sampeyan, aja padha kuwatir.

Apa sampeyan ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan wong iki lan ora gelem sms dhisik? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: