12 Tandha Hubungan sing Ditindakake (+ 6 Babagan Sampeyan)

Tembung komitmen wis diubengi banget, lan wedi karo komitmen minangka perkara sing saben wong guneman saiki.

Saliyane, sawetara wong nggunakake tembung kasebut kanthi entheng banget, ora ngerteni apa sejatine pancen setya marang wong liya.

Yen sampeyan ana ing sesambetan lan sampeyan kepengin weruh apa tembung 'setya' bener-bener lan bener ditrapake, sampeyan bakal tekan papan sing bener.





Hubungan sing setya bisa macem-macem wujud. Saben pasangan pancen bebas nggawe aturane dhewe babagan urusan urip utawa monogami vs. non-monogami.

Nanging, kabar apik yaiku ana akeh pratandha yen sampeyan ana ing sesambetan sing setya sing ditrapake kanggo sapa wae, ing endi wae wates sampeyan ngapusi lan nanging hubungan sampeyan bisa digunakake.



Ing ngisor iki mung sawetara.

1. Sampeyan nglampahi akeh wektu bebarengan.

Urip modern sibuk lan kita mesthi kudu entuk sayuta lan siji prekara sing kudu ditindakake. Dadi, yen sampeyan ngukir wektu sing penting kanggo digunakake karo wong tartamtu, iku minangka indikator sing cocog yen sampeyan duwe komitmen kanggo sesambetan.

Sejatine, sampeyan bisa pungkasane ngenteni bareng-bareng nalika pinemu lan padha kepincut karo sing anyar lan sing ora dingerteni, nanging yen sampeyan tetep nglampahi akeh wektu yen wis kenal. kuwi tandhane yen kowe kabeh pancen setya.



Ora ana wong sing bakal ngaturake wektu pinunjul kanggo wektu luang sing winates kanggo wong liya sing ora serius ngrampungake sesambetan.

2. Sampeyan plancongan bareng.

Ngaso mini bisa diatur kanthi cepet lan cara sing paling apik kenal bareng wiwitane, nanging preinan sing umure luwih saka mung sawetara dina umume kudu ditata sadurunge.

erik stocklin lan kolega ballinger

Ditambah maneh, sampeyan kudu yakin manawa sampeyan seneng karo wong sing cukup pengin sedina muput karo dheweke suwene pirang-pirang dina.

Sampeyan wis ngentekake kabeh dhuwit kasebut amarga pengin seneng-seneng lan nggawe kenangan, lan sampeyan ora bakal boroske wektu plancongan sing larang regane yen wong sing sampeyan lakoni ora penting.

Bonus kanggo plancongan bebarengan yaiku sampeyan bisa ndeleng saka zona nyaman, lan sampeyan bakal luwih kenal karo pasangan sampeyan.

3. Sampeyan nganggep dheweke ing supermarket.

Yen sampeyan ana hubungan sing setya karo wong, mesthine dheweke meh cedhak karo pikiran nalika umume.

Sawetara wong ora ngandhani rasa tresnane kanthi tuku barang cilik kanggo wong liya, lan pancen ora apa-apa, amarga bakal duwe akeh cara cilik liyane.

Nanging, yen sampeyan golek barang-barang mau ing supermarket kanthi rutin utawa tuku barang-barang konyol, hadiah sing sampeyan kira bakal disenengi, utawa mung njupuk barang sing sampeyan ngerteni kabutuhane, utawa padha nindakake kanggo sampeyan, mula iki serius.

4. Sampeyan ngomong babagan masa depan.

Urip cekak, dadi yen sampeyan duwe rencana kanggo mbesuk sing dianggep wong liya, iku pratandha manawa sampeyan wis entuk wektu sing suwe.

Wong ora gampang ngomong babagan perkara kasebut, kajaba guyonan kencan kaping pisanan babagan apa sing bakal diarani anak sampeyan.

Diskusi asli babagan masa depan sampeyan bisa uga kedadeyan ing antarane rong wong sing ngira bisa nemokake pasangan urip.

5. Sampeyan saling berkorban.

Bab-bab sing bisa dipikirake kaya sing gedhe banget kanggo wong liya ing planet iki, kajaba mbok mbok sampeyan, pancen wajar banget kanggo sampeyan kanggo pasangan sampeyan.

Yen sampeyan setya karo wong, lumrah yen sampeyan nindakake perkara sing bisa nyusoni sampeyan tanpa dipikirake maneh.

Apa sampeyan menehi munggah gaweyan, nyusun rencana maneh, utawa mung mbuwang wektu larang regane sing ora duwe wektu, kasunyatan manawa sampeyan gelem nindakake perkara kasebut kanggo dheweke lan uga kanggo sampeyan iku apik banget mlebu

6. Sampeyan ngandhani rahasia.

Apa sampeyan wis nggawe rahasia babagan sawetara wong sing ngerti babagan sampeyan? Apa dheweke ngerti babagan ambisi rahasia sampeyan, utawa apa sampeyan nuduhake kerangka ing lemari kulawarga sampeyan?

Apa sampeyan nate nuduhake kenangan sing nglarani wiwit cilik, utawa ngomong babagan babras sampeyan ing sesambetan sadurunge?

Siap kanggo dadi rawan ing ngarepe sing sampeyan tresnani minangka pratandha manawa sampeyan bakal duwe jangka panjang ing perkara iki.

7. Sampeyan ora bakal kentekan perkara sing bakal dirembug.

Apa sampeyan rumangsa ora ana wektu kanggo ngrembug babagan kabeh perkara sing dikarepake? Pungkasan dina yen sampeyan durung ngobrol karo dheweke, apa sampeyan duwe yuta lan siji update?

Sampeyan kepincut karo pikirane lan duwe obrolan jero kanthi dawa tegese sampeyan kelangan wektu. Yen sampeyan ora setya marang siji liyane, sampeyan ora bakal nandur modal wektu utawa energi mental kaya ngono.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

8. Sampeyan saling nyengkuyung urip sosial.

Wong loro sing nuduhake komitmen kanggo saben liyane ora prelu mbuwang 24 jam saben dina.

Dheweke cukup yakin ing sesambetan yen dheweke ora perlu terus-terusan, lan dheweke ngerti yen penting kanggo kalorone bisa njaga urip sosial, lingkaran persahabatan, lan minat.

9. Sampeyan ora bisa cukup kanggo dheweke.

Yen pasangan romantis pancen penting kanggo sampeyan, dadi pakewuh kanggo terus tumindak cilik kanggo dheweke.

Sampeyan nindakake sabisa-bisa kanggo wong-wong mau, nanging sampeyan isih rumangsa ora nindakake cukup kanggo nuduhake manawa sampeyan tresna banget karo dheweke.

10. Sampeyan paling dhuwur ing dhaptar prioritas.

Nalika sampeyan sakloron kanthi sengaja nyedhiyakake wektu kanggo nglampahi kanca lan kulawarga lan ora pengin ngorbanake sesambungan kasebut, sampeyan isih luwih penting.

11. Sampeyan nggawe rencana sak preinan.

Ora kabeh wong melu musim riyaya (utawa preinan liyane) karo kulawarga, nanging yen sampeyan utawa pasangan duwe tradhisi karo kulawarga utawa kanca lawas, nanging isih ngucapake kekarepan kanggo ngowahi rencana kasebut kanggo nglampahi wektu, sampeyan mesthi ora duwe. kuwatir ing ngarep komitmen.

12. Sampeyan 'kita'.

Basa sing kita gunakake kanthi otomatis, tanpa mikir, bisa nuduhake perasaan kita.

Yen sampeyan ngrungokake mitra sampeyan nyebut sampeyan minangka unit, utawa sampeyan nganggep dheweke kalebu ing undhangan amarga ing pikiran sampeyan minangka paket, iku minangka tandha yen sampeyan loro dadi tim.

Apa tegese hubungan sing ditindakake kanggo sampeyan?

Nalika sawetara wong bisa ndeleng komitmen kanthi negatif utawa wedi, adhedhasar sesambungan karo manungsa liya bisa dadi perkara sing apik.

Nanging yen anyar, kabeh bisa dadi akeh banget.

Kita wis nemtokake pratandha hubungan sing setya, nanging apa tegese tegese?

Yen wilayah iki anyar kanggo sampeyan, sampeyan bisa uga ora yakin kepiye komitmen kanggo wong liya bisa diwujudake ing urip sampeyan, lan apa implikasine kanggo sampeyan loro.

Kepiye komitmen sing nyata bisa ngowahi urip sampeyan?

1. Sampeyan njupuk keputusan kanggo loro.

Jagad iki ora mung ana maneh karo sampeyan. Wiwit saiki, lan bisa uga isih nganti suwene umur sampeyan, keputusan sing sampeyan lakoni, apa amba utawa sing katon cilik, bisa uga mengaruhi wong liya.

Iku tanggung jawab gedhe, lan ana prekara sing mbutuhake pikiran mateng sing bisa ngatasi kabutuhane dhewe sing egois.

apa wong bebojoan tresna tenan karo aku

Iki minangka alasan sing apik banget kenapa akeh wong menehi saran supaya ora nindakake hubungan sing setya nalika sampeyan isih enom banget, lan sadurunge duwe kesempatan kanggo diwasa.

2. Sampeyan ngurmati kabutuhane mitra padha karo kabutuhan sampeyan.

Ing sesambetan sing setya, sampeyan bakal bisa ngerteni kabutuhane mitra kaya pentinge karo sampeyan. Yen ing sesambetan sehat , ngirim ora ana hirarki ing antarane sampeyan, lan hormat lengkap .

3. Kompromi dadi pakewuh.

Yen sampeyan isih jomblo, kompromi ora dadi bagean penting ing urip. Nanging yen ana loro sing melu, sampeyan ora mesthi bisa nemoni dalan.

Kemungkinan sampeyan bakal setuju karo akeh perkara, nanging uga bakal ana akeh prekara sing beda-beda. Ing sesambetan sing setya, sampeyan bakal nemokake manawa nemokake medium sing seneng dadi cara anyar kanggo nindakake perkara.

4. Dheweke dadi kanca sing paling apik.

Yen sampeyan nglampahi wektu sithik karo wong lan ngerti babagan psyche, mula dheweke ora bisa dadi kanca paling anyar, uga kekasih lan mitra sampeyan.

Dheweke dadi confidante, penasihat, lan pundak sampeyan kanggo nangis.

5. Sampeyan dadi kulawarga siji lan sijine.

Nalika prekara terus maju, sampeyan mula bisa ndeleng kulawarga, dadi luwih penting.

Sampeyan pancen integral ing urip saben liyane, kaya kulawarga, sampeyan ora bisa mbayangake jagad tanpa dheweke, sanajan dheweke pancen ora bakal frustasi.

Kulawarga dadi kulawarga sampeyan, lan kulawarga sampeyan dadi keluargane, lan sampeyan nampa, obligasi karo utawa, kadang-kadang kudu sabar karo wong sing ditresnani kanggo kepentingan dheweke.

6. Sampeyan gelut, nanging sampeyan ngerti kabeh ora apa-apa.

Setuju karo wong lan ngerti manawa setya marang sampeyan tegese sampeyan bisa nuwuhake frustasi lan ora setuju karo dheweke tanpa kuwatir yen tegese hubungan sampeyan wis mati.

Saben pasangan duwe bantahan, nanging pasangan sing kuwat lan setya sing ngerti yen bantahan kasebut ora ana artine dibandhingake karo rasa tresna marang wong liya.

Isih durung yakin apa tegese dadi hubungan sing setya? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Kaca iki ngemot tautan afiliasi. Aku nampa komisi cilik yen sampeyan milih tuku apa-apa sawise ngeklik.