125 Sing Bakal Dilakukan Nalika Sampeyan Bosen: Dhaptar Paling Dhuwur!

Sampeyan lagi bosen.

Nyedhot.

Sampeyan kudu nindakake apa-apa.





Nanging ora ana pikiran sing narik kawigaten.

Dadi, apa sing kudu sampeyan lakoni?



Untunge sampeyan, kita wis nggabungake dhaptar perkara sing bisa ditindakake nalika bosen nyerang.

25 Prekara sing Nyenengake Nalika Bosen

1. Dolanan game kertu - ya, ana sawetara sing bisa diputer dhewe, nanging game paling apik kanggo macem-macem pemain. Presiden minangka salah sawijining favorit - iki aturane .

2. Dolanan papan - ana ewonan sing bisa dipilih lan sing paling akeh bakal nyedhiyakake rasa seneng lan ngguyu.



3. Dolanan game komputer - yen sampeyan dhewe utawa karo kanca-kanca, sampeyan bisa nikmati tantangan salah sawijining game sing ora kaetung ing console utawa PC.

4. Dolanan olahraga - akeh banget dhaptar, nanging napa sampeyan ora melu tenis, basket, golf, utawa apa wae sing sampeyan kepenginake.

5. Nonton film - bisa dadi favorit favorit sampeyan utawa prekara sing durung nate mirsani sadurunge (deleng dhaptar film sing nggawe sampeyan mikir ).

6. Binge seri - ora ana pungkasane seri hebat sing ditawakake liwat TV lan layanan streaming. Nyekel selimut sampeyan lan mulyo ing kursi.

7. Tonton video YouTube sing lucu - saka kucing edan lan bocah lucu nganti celeb gagal lan prekara aneh sing ditangkap ing kamera, sampeyan bakal LOLing nganti pirang-pirang jam.

8. Nyanyi bareng lagu-lagu favorit sampeyan - apa sampeyan ratu karaoke utawa nada budheg, ora dadi masalah yen sampeyan mesem.

9. Dolanan karo kewan kewan - kucing, segawon, hamster, manuk beo ... ora preduli apa, sampeyan bisa seneng-seneng melu karo non-hooman favorit.

10. Coba gaya rambut anyar - jupuk sikat, semprotan rambut, pengering rambut, gel, klip, lan liya-liyane lan delengen ana gaya anyar sing cocog karo sampeyan.

11. Mabur layangan - supaya angin dadi kanca nalika sampeyan mlayu, sanajan sikilmu kuwat ing lemah.

12. Dolan maring arcade - yen isih ana ing cedhak sampeyan, ilang ing nostalgia main game lawas lan coba mesin paling anyar.

13. Mburu sawetara memedi - riset ing sawetara papan angker ing sacedhake lan seneng banget ngunjungi.

14. Sinau trik sulap - ngematake kanca kanthi ngatasi trik sing bakal ngira-ngira kepiye carane sampeyan nindakake.

15. Go skating roller - njupuk 8 roda nganggo skate utawa glathi lan delengen ing endi swasana sampeyan.

16. Lunga menyang plancongan - dadi spontan, mlebu mobil, lan delengen dalan sing dituju.

17. Goleki piknik - ngemas kabeh panganan favorit sampeyan, njupuk sawetara kanca, lan tekan taman lokal sampeyan.

18. Go bowling - apa sampeyan wis ketemu wong sing ora seneng bowling? Aku uga.

19. Wis gelut banyu - yen swasanane kepenak, golek balon banyu, pistol, pipa selang, lan klambi renang banjur goblok!

20. Gawe dhaptar lagu - tliti kanthi tliti sawetara lagu sing cocog banget karo tema. Kaya campuran campuran, mung luwih apik.

21. Gawe slip 'n slide - banjur buwang awakmu bola-bali.

22. Gawe dhaptar hadiah - njelajah barang-barang kanthi online lan gawe dhaptar dhaptar barang sing pengin ditampa kanggo Natal utawa ulang tahun sampeyan.

23. Dolanan Twister - sampeyan ora nate tuwa banget kanggo main klasik pesta iki karo kanca-kanca.

24. Telusuri AskReddit - sampeyan bakal entuk pitakon sing cukup apik lan sawetara wangsulan sing aneh, nanging bisa nglipur.

25. Ngalamun - lan kita ora mung mikirake masalah sampeyan. Ayo imajinasi sampeyan nggawe kerusuhan. Apa wae bisa.

30 Kreatif Kudu Ditindakake Nalika Bosen

1. Origami - Sejatine, tantangan, nanging nyenengake, lan sampeyan bisa nggawe sawetara perkara sing apik tenan saka kertas lempitan.

2. Sepedha motor soko - kursi lawas, sawetara vinyl cadhangan, klambi sing ora sampeyan pake maneh… ambegan maneh.

3. Panggang sajian - cookie, kue, jajanan, lan roti iku mung sawetara sajian enak sing bisa digawe lan nikmati (karo kanca mesthi apike).

4. Gawe tengah meja kembang - njupuk busa kembang lan sawetara kembang sing longgar lan atur menyang tampilan sing nggumunke kanggo mbukak meja makan sampeyan. (Priksa tutorial video iki -> Cara Nggawe Susunan Kembang Daun )

5. Miwiti taman jamu kothak jendhela - sampeyan ora kudu driji ijo utawa duwe kebon kanggo tuwuh lan bisa ngrasakake jamu seger.

6. Gawe koktail - coba tangan sampeyan ing mixologi kanthi nggabungake macem-macem semangat lan mixer kanggo nggawe sing enak (maneh, paling apik kanggo dituduhake karo kanca).

pratandha yen dhudha siap nerusake

7. Gawe perhiasan - luwih gampang saka sing sampeyan pikirake kanggo golek suplai lan nggawe gelang lan kalung dhewe.

8. Gawe papan sesanti - umume kolase gambar lan tembung sing nuduhake target lan impen sampeyan ing urip.

9. Gawe sabun dhewe - ya, sampeyan bisa nindakake ing pawon lan seneng ing jedhing. Mangkene sawetara pandhuan.

10. Gambar apa wae - bisa uga urip isih, potret dhewe, utawa imajinasi sing sampeyan lebokake ing kertas. Heck, sampeyan malah bisa doodle acak.

11. Paint soko - jupuk cat banyu, akrilik, utawa minyak banjur sikat menyang kanvas / kertas.

12. Rajutan - rajutan bali ing wektu sing gedhe lan bisa dadi cara santai nalika sore. Ora angel kaya sing katon lan bisa dipelajari kanthi cepet.

13. Crochet - mirip karo rajutan, mung beda. Cara liya sing nyenengake supaya tangan sampeyan tetep sibuk.

14. Menjah - kanthi kain lan benang, sampeyan bisa nggawe sandhangan, dekorasi, uga stoking Natal yen sampeyan seneng.

15. Dekorasi kamar - Rencanakake kamar sing ideal kanthi diagram warna lan conto kain banjur eksekusi.

16. Motret - saka wong, papan, manuk, kewan, mujur nengen, bangunan… apa wae sing narik kawigaten sampeyan.

17. Nggawe / nglumpukake model - sampeyan bisa tuku lan mbangun model rinci babagan macem-macem barang saka kapal nganti peralatan film sing apik.

18. Mbangun Lego - manawa sampeyan nuruti pandhuan utawa nggawe bayangan, sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang jam kanggo ngrampungake.

19. Tulisen geguritan / crita - supaya imajinasi sampeyan ngumbara lan sijine sawetara tembung ing kertas.

rong puluh. Tulis layang katresnan - sanajan sampeyan ora duwe pasangan, tulis siji menyang kanca utawa ibu sing paling apik.

21. Bir sampeyan dhewe - ana akeh kit sing bisa sampeyan tuku, utawa sampeyan bisa nyoba dhewe saka awal.

22. Gawe kartu ucapan - kanggo ulang taun, Natal, Paskah, Dina Ibu, utawa prayaan apa wae sing bakal ditindakake mengko.

23. Sinau kaligrafi - bisa nulis kanthi apik bakal migunani kanthi maneka warna cara. (Disaranake banget kursus online iki !)

24. Gawe musik - njupuk instrumen yen sampeyan duwe, utawa mung nulis sawetara lirik banjur nembang.

25. Apa warna ing - ora mung kanggo bocah, saiki sampeyan bisa entuk buku pewarnaan diwasa kanthi desain apik tenan.

26. Gawe lilin wangi - Kanthi sithik leleh, aroma, lan setelan, sampeyan bisa duwe lilin dhewe ing omah. Deleng ing kene kanggo inspirasi.

27. Gawe selimut tambalan - njahit akeh kothak kothak bebarengan kanggo nggawe barang sing apik kanggo diturunake kanthi turun-tumurun.

28. Gawe buku skrap - simpen kenangan lan kenang-kenangan penting ing sak panggonan lan tambahake yen sampeyan bosen.

29. Miwiti proyek gaweyan kayu - saka kothak sederhana nganti mebel kebon, sampeyan bisa nggawe akeh kayu, lem, sekrup, paku, lan gergaji.

30. Gawe barang saka papier-mache - iku favorit kerajinan kanak-kanak, nanging pancen ora ana alesan kenapa sampeyan bisa seneng-seneng nganggo kertas lan tempel nalika wis diwasa.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

15 Babagan sing Cocog Yen Sampeyan Bosen

1. Mungkasi Animasi Gerak - ya, mung nganggo telpon, app, lan prekara-prekara omah, sampeyan bisa nggawe video animasi sing apik.

2. Kubur kapsul wektu - njupuk prau anti banyu lan ora karat, isi karo barang-barang pribadi, lan dikubur ing endi wae supaya sampeyan bisa nggali sajrone 10 taun utawa luwih (utawa ninggalake supaya bisa ditemokake wong liya).

3. Nggawe lan mabur pesawat kertas - Saingan kanca sampeyan kanggo penerbangan paling adoh lan aerobatik paling apik.

4. Gawe kart go dhasar - sampeyan butuh kayu, rodha, lan liya-liyane, nanging sampeyan kudu balapan yen wis rampung!

5. Balapan mobil remot kontrol - Apa ing taman lokal utawa ing trek sing cocog, goleki kanca kanggo ndeleng sapa sing bakal ndhisiki garis finish.

6. Gawe film - sampeyan lan kanca bisa dadi bintang nalika nerangake alur cerita, alat peraga, lan kostum.

7. Deleng lintang - kanthi asumsi yen peteng, metu lan katon luwih dhuwur (bisa uga kanthi teleskop) lan kepengin weruh alam semesta.

8. Sinau gitar - Minangka instrumen paling keren, apa sampeyan ora bakal ngomong?

9. Sinau kanggo juggle - bal juggling sing tepat bisa digunakake kanthi paling apik, nanging sampeyan bisa nggawe kabeh barang sing cocog karo tangan sampeyan (ati-ati yen ora bisa dirusak).

10. Coba break rekor donya - ora bakal resmi yen sampeyan nindakake, nanging minangka cara sing apik kanggo nantang sampeyan babagan macem-macem perkara sing aneh lan nyenengake.

kenapa aku ora trampil apa-apa

11. Gawe kewan balon - sampeyan butuh jinis balon sing pas, nanging sampeyan bisa ngesanake wong liya yen wis nguwasani.

12. Sinau kanggo ngalahake kothak - praktek nggawe lan nggabungake macem-macem swara nganggo cangkem.

13. Melu liga olahraga fantasi - ana akeh liga online gratis kanggo kabeh olahraga utama.

14. Miwiti blog - bisa uga babagan apa wae sing sampeyan rasa apik. Sampeyan bisa uga entuk sawetara dhuwit.

15. Mbangun api unggun - aja nganti rampung kanthi aman lan ing endi wae diidini.

15 Babagan sing Menarik Babagan Nalika Bosen

1. Riset wit kulawarga - sampeyan bisa nindakake iki kanthi online lan ngunjungi perpustakaan lokal utawa gedung pamrentahan sing disimpen cathetan.

2. Sinau basa - lan ora kudu dadi siji sing sampeyan guneman kanggo sinau basa isyarat.

3. Nindakake teka-teki silang - tantangan akal intelektual sampeyan marang pitunjuk lan priksa manawa sampeyan bisa ngrampungake kothak kasebut.

4. Ikut kuis online - ana akeh prekara sing kudu nyoba kanggo ngerteni babagan sepele sampeyan.

5. Miwiti koleksi - saka apa wae sing dikarepake. Dhuwit recehan, kertu pos, komplong bir, Bayi Beanie.

6. Mburu nyang-nyangan - bukak toko barang lan pasar loak kanggo ngerteni manawa sampeyan bisa nemokake barang sing larang regane murah. Sampeyan bisa nyimpen utawa adol supaya entuk bathi.

7. Wong nonton - golek papan karo akeh wong banjur delengen lan pikirake sapa sejatine lan apa sing kedadeyan sajrone urip.

8. Menyang ceramah umum - Akeh sing ditindakake saben dina ing minggu ing kutha-kutha gedhe, lan sampeyan uga bakal nemokake ing kutha-kutha lan desa-desa sing luwih cilik. Dheweke kalebu macem-macem topik.

9. Nggawe soko - apa sampeyan pengin ora duwe? Nggawe. Sapa ngerti, sampeyan bisa uga golek bathi.

10. Tur virtual museum - Musium utama saiki ngidini sampeyan ngunjungi omah saka turah kanthi tur virtual.

11. Nggawe pacelathon karo wong liya - sampeyan ora bakal ngerti crita apa sing bisa dirungokake. Sampeyan bisa lungguh ing jejere Alas Gump nyata.

12. Tonton film dokumenter - sinaoni babagan anyar babagan topik sing sampeyan minat. Wicara TED uga stimulasi mental sing apik.

13. Ikut kursus online - Ana kursus kanggo kabeh sing bisa dibayangake ... lan akeh perkara sing ora bisa sampeyan lakoni!

14. Setel sawetara target - pikirake 3 perkara sing pengin sampeyan entuk ing minggu ngarep, siji ing wulan ngarep, lan siji ing taun ngarep.

15. Miwiti cacing - Ayo makhluk sing nyenyet iki ngurus kabeh panganan sing diicipi. Win-win kanggo kabeh pihak sing melu.

15 Hal sing Aktif Apa Sampeyan Bosen

1. Go geocaching - mburu bandha. Ok, dudu harta karun, nanging sampeyan isih kudu lunga ing endi wae lan golek barang lan bakal ngulandara.

2. Bukak beachcombing - ya, bandha nyata ing wektu iki. Bandha pirate, bisa uga. Bisa uga ora, nanging sampeyan bisa nemokake sawetara barang sing menarik sing wis dikumbah ing garis pantai.

3. Mlaku-mlaku - ora, serius, metu omah lan sijine sikil ing ngarepe sikil liyane. Iki nggawe kamulyan kanggo awak lan pikiran sampeyan.

4. Terus mlaku-mlaku - Nggawe mlaku-mlaku kanthi luwih menarik kanthi njupuk sejarah kutha utawa kutha.

5. Cenderah menyang kebon sampeyan - dig, motong, motong, nyebar, prune, ganja, tanduran, lan liya-liyane.

6. Go nonton manuk - ndelok kanca-kanca wulu kanthi mlebu alam lan golek spesies sing sampeyan bisa.

7. Panganan - manawa kanggo woh-wohan, sayuran, utawa barang sing bisa ditonton liyane, ati-ati supaya sampeyan mung milih barang sing wis dingerteni kanthi aman.

8. Latihan sirkuit - iku cara sing paling apik kanggo ngatasi macem-macem klompok otot kanthi sekaligus.

9. Bukak sampah - ngresiki lingkungan lokal lan nglindhungi satwa sing urip ing kono kanthi mbuwang sampah.

10. Sukarelawan - Nyawisake wektu kanggo wong sing kurang mampu utawa kanggo sebab sing sampeyan prelu.

11. Go moro bug - deleng pirang-pirang jinis crawling sing apik sing bisa ditemokake ing kebon utawa taman lokal.

12. Tari karo lagu sing disenengi - pasang musik sing nyenengake lan terus maju kanthi nyaman ing omah sampeyan.

13. Menyang gym - sampeyan uga bisa nggunakake wektu iki kanggo ngilangi sesi latihan kasebut.

14. Mlaku numpak pit - kenek dalan utawa deso nganggo rong roda lan rasakake angin ing pasuryan nalika njelajah papan anyar.

15. Ayo renang - bukak kolam renang lokal lan coba dawa. Iki minangka latihan awak sing paling gampang sing gampang gabung.

15 Cara Praktis Nalika Bosen

1. Atur rak buku sampeyan - sampeyan bisa nindakake miturut abjad, miturut jinis, panganggit, utawa uga kanthi warna tulang punggung buku kasebut.

2. Declutter - sampeyan meh mesthi duwe luwih akeh barang tinimbang sing sampeyan butuhake. Napa ora ngilangi sawetara? Menehi amal utawa adol barang sing paling larang.

3. Feng Shui omahmu - priksa manawa kamar sampeyan cocog karo prinsip praktik Tionghoa kuno iki.

4. Siapke kanggo Armageddon - utawa paling ora, njaluk sampeyan lan kulawarga siyap sing paling ala kanthi nggawa tas njupuk kaslametan.

5. Gawe ingon-ingon sampeyan - kanca kewan kita kudu dijaga, mula apa ora yen sampeyan bosen?

apa tegese miwiti maneh ing sesambetan

6. Pengambilan / pengalengan - tumpukake stok panganan sing wis disiapake nalika pengin metu saka musim sing tuwuh.

7. Rencanakake panganan sampeyan sajrone 7 dina sabanjure - kanthi mangkono sampeyan ora bakal stres babagan apa sing bakal dimasak mengko (lan sampeyan bisa tuku bahan sing dibutuhake).

8. Kosong kothak mlebu sampeyan - njupuk saben email lan busak utawa arsip menyang folder sing kapisah. Banjur lungguh maneh lan ngujo kekosongan kasebut.

9. Gawe dhaptar ember - aja bosen ing mbesuk kanthi ndhaptar kabeh perkara sing pancen sampeyan lakoni (supaya sampeyan bisa ngrancang lan nindakake!)

10. Cuci mobil sampeyan - jujur, iku katon grubby sethitik lan bisa uga bisa nggunakake resik.

11. Nindakake gaweyan omah - nglakoni nalika bosen tegese sampeyan ora prelu nindakake nalika sampeyan lagi ora.

12. Tulis karepmu - ora ana sing seneng mikir babagan pati, nanging luwih becik yen sampeyan duwe rencana sing paling ala.

13. Temokake transaksi sing luwih apik - apa kanggo keperluan, paket TV, utawa asuransi, meh bisa ngirit dhuwit kanthi ngoper.

14. Rencanakake lelungan restoran sabanjure - nelusuri menu, maca ulasan, lan mutusake menyang endi sing bakal ditindakake. Kanthi mangkono sampeyan wis ngatur kabeh sadurunge.

15. Kosongake papan ing telpon - busak foto sing ora dibutuhake kanggo nyimpen lan nyingkirake app sing wis ora digunakake maneh.

10 Prekara Gampang sing Sampeyan Bisa Nggawe Yen Bosen

1. Maca buku - gampang banget ngilangake rasa bosen kanthi nempuh novel sing apik.

2. Mikir - wektu sing tepat kanggo nindakake meditasi lan sampeyan bisa nindakake ing endi wae kapan wae.

3. Rungokake podcast - ana acara kanggo meh kabeh kapentingan sing bisa lan umume bisa dideleng.

4. Deleng foto lawas - njaluk kabeh nostalgia lan kenang-kenangan karo kanca utawa kulawarga babagan jaman mbiyen.

5. Ngaso turu - wektu cepet banget yen sampeyan turu. Ngaso lan mbayar ulang batere.

6. Regangan - sampeyan bakal ngrasakake luwih apik sawise ngeterake kabeh otot ing awak.

7. Adus - cara liya kanggo ngendhokke nalika sampeyan bosen lan duwe wektu ing tangan.

8. Gawe jigsaw - iku gampang, bisa ngatasi masalah abu-abu, nanging uga santai ing cara sing aneh.

9. Nelpon kanca - jupukna sing durung suwe sampeyan guneman. Apike kanggo nggayuh urip saben liyane.

10. Waca pawarta - luwih becik sampeyan tetep ngerti. Napa ora nyoba warta lokal kanggo nganyari babagan kedadeyan ing wilayah sampeyan?