13 Alesan Inti kenapa Pria Menarik (+ Apa Sampeyan Bisa Mbantu)

Wong sampeyan lagi adoh saka sampeyan.

Dheweke mundur.

Sampeyan isih kepengin weruh kenapa…





Dheweke pancen mesthi kepincut.

Nyatane, sampeyan mesthi yakin dheweke luwih seneng karo sampeyan tinimbang sing dikepengini.



Lha kenapa dheweke tiba-tiba tumindak adoh?

Napa, sawise cedhak karo sampeyan, apa dheweke saiki mundur?

Muga-muga bisa dijawab ing artikel iki.



Kita uga bakal nemokake apa sing bisa ditindakake nalika kedadeyan kasebut lan kepiye tumindak nalika / yen dheweke bali menyang sampeyan.

Kaping pisanan, perlu dielingi manawa ora kabeh wong nindakake iki. Lan sawetara wanita uga tumindak kaya ngono.

Lan ora mung kedadeyan ing wiwitan sesambetan - wong lanang kadang-kadang bakal adoh sesambetan setya .

Dadi, ayo goleki sawetara sebab kenapa pria mundur saka pasangane.

13 Alesan kenapa Pria Menarik

Urip apik. Sampeyan nyedhak karo wong lanang lan dheweke kayane males.

Apa sing ana pikirane sing ndadak nggawe dheweke adoh saka sampeyan lan hubungan kasebut?

1. Dheweke wedi karo perasaan dhewe.

Mungkin sebab sing paling gedhe kenapa pria nempuh sesambetan luwih awal amarga dheweke wedi karo apa sing dirasakake.

Apa utawa dheweke aktif golek katresnan nalika sampeyan ketemu, rasane tiba-tiba jatuh cinta karo wong sing ora mesthi.

Sawetara pria mung angel proses iki.

Wong lanang iki ora nate ngrasakake perasaan kaya sing wis dingerteni wong liya, lan ora dibandhingake karo wanita.

Dheweke bisa uga mikir yen ana hubungan sing narik kawigaten, nanging emosi sing tuwuh luwih angel kanggo dheweke.

Dadi, dheweke butuh sawetara wektu kanggo ngatasi emosi kasebut.

Mung, dheweke bisa uga ora ngandhani iki marang sampeyan. Dheweke dadi luwih angel dipahami kanthi fisik lan emosional.

2. Dheweke iku wedi komitmen .

Sawetara wong nemokake ide kasebut tetep setya karo wong siji cukup asing.

Mungkin dheweke isih enom lan pengin 'main lapangan' sadurunge mapan.

Mungkin dheweke seneng banget karo gangguan romantis lan 'nguber' minat katresnan, nanging ora sawise apa.

Wong lanang ora nate nduwe hubungan jangka panjang sing serius lan ora ngerti apa sing ditrapake - mula dheweke mung adoh lan ngalangi supaya ora tekan tahap kasebut.

Tingkah uga bisa duwe peran, utamane yen wong tuwane pisah nalika isih cilik.

3. Dheweke tetep mandhiri kamardikan.

Hubungan butuh pengabdian, wektu, lan usaha. Mesthi sampeyan bakal adoh saka sawetara perkara sing saiki sampeyan seneng.

Kanggo sawetara pria, proses loro iki dadi siji (kiasan, paling ora) nuduhake ilang kebebasan lan kamardikan.

Lan yen ana wong sing ngurmati prekara kasebut, dheweke bisa uga mundur supaya bisa tetep mandheg.

kepiye ngerti yen aku apik

Iki pancen bener banget kanggo wong lanang sing ora aktif golek hubungan nalika ketemu sampeyan.

Mesthi, dheweke bisa uga seneng wektu sing sampeyan lakoni, nanging bisa uga kepengin banget nalika bisa nindakake apa sing dikarepake, nalika dikarepake.

Dheweke bisa uga adoh lan luwih akeh wektu kanggo ngerteni apa sing paling disenengi ing ati.

4. Dheweke wedi yen cilaka.

Hubungan sing kepungkur bisa uga nggawe bekas emosi lan bagasi sing nyebabake pria bisa ngadohake awake dhewe sadurunge nggawe ati lan risikone luwih lara.

Yen sadurunge duwe pasangan sing pisah karo dheweke nalika dheweke tresna karo dheweke, bisa nggawe dheweke wedi ngalami lara ati sing padha.

Iki mesthine ora mung diwatesi kanggo pria. Akeh wanita uga bisa ngrasakake kaya ngono.

Ing kasus iki, narik adoh minangka salah sawijining mekanisme pertahanan sing dirancang kanggo nglindhungi awake dhewe.

Ayo diadhepi, nalika wis ana jatuh cinta , wong bisa nindakake macem-macem perkara sing aneh. Kadhangkala iki wujud minangka sabotase awake dhewe.

Ora ateges dheweke ora nduwe perasaan marang sampeyan, nanging tegese dheweke ora yakin kepiye tumindak miturut perasaan kasebut.

5. Kabeh mau dadi angel banget kanggo dheweke.

Sawetara hubungan wiwit nol nganti sewidak cepet banget.

Kaya sing dikarepake ing mobil, dheweke bisa uga seneng banget nalika pacaran.

Perasaan antarane sampeyan lan cara sampeyan nglampahi wektu kanthi bebarengan bisa uga rada cepet.

Ing hubungan bisa uga obah cepet banget kanggo dheweke.

Mula dheweke nolak lan mundur sithik nalika menehi rem.

Dheweke bisa uga luwih kepenak njupuk alon-alon.

6. Dheweke kudu mbayar ulang pria.

Hubungan ngganti wong menyang ombone tartamtu. Ing kasus pria, cenderung nggawe dheweke luwih rawan lan luwih emosional ekspresif (sanajan ora mesthi).

Iki bisa ngrasa ora pati ngerti karo akeh pria lan reaksi alame bisa uga nglawan.

Dheweke bisa uga rumangsa kudu narik supaya bisa ngisi ulang 'batere manungsa' sing nindakake macem-macem prekara sing disenengi pria.

Dheweke bisa mundur menyang papan sing nyenengake lan maskulinitas - kanthi harfiah lan kiasan.

Papan iki asring diarani 'guwa manungsa' ing ngendi pria nindakake priya, asring karo priya liyane.

Ing tahap wiwitan sesambetan, iki bisa uga tegese dheweke luwih akeh wektu ing panggonane tanpa sampeyan.

pratandha hubungane obah cepet banget

Utawa dheweke bisa uga njaluk kanca-kancane lanang supaya melu hiburan sing didominasi pria lanang kayata olahraga, game video, utawa duwe bir utawa loro.

Sing terakhir umume ing hubungan sing luwih mantep ing ngendi pasangan urip bebarengan lan wong kasebut ora duwe papan sing beda kanggo nelpon dhewe.

Ora preduli, wektu iki adoh saka wanita ing uripe ngidini dheweke nyambung maneh karo bagean identitas sing bisa 'ringkih' amarga hubungan kasebut.

7. Dheweke ngalami stres liyane ing urip.

Yen ana wong lanang sing lunga, kadang ora ana gandhengane karo sampeyan utawa hubungan kasebut.

Dheweke narik adoh amarga dheweke akeh stres ing wilayah liyane.

Mbok manawa boss dheweke takon akeh marang dheweke, lan minangka wong sing ambisius, dheweke ora pengin ngeculake dheweke.

Utawa bisa uga dheweke nemoni sawetara masalah karo kulawargane lan iki bakal nyebabake emosi.

Dheweke bisa ngadhepi masalah kesehatan sing sampeyan ora ngerti.

Lan ana kemungkinan manawa dheweke entuk kuwatir dhuwit.

Yen hubungan kasebut isih diwiwiti, mula dheweke ora bakal rumangsa bisa utawa ngandel karo sampeyan.

Dheweke bisa uga kuwatir yen prekara kasebut mung bakal medeni sampeyan utawa nggawe sampeyan ragu karo prospek jangka panjang kanggo hubungan kasebut.

Dadi dheweke ndhelikake lan adoh dhewe supaya sampeyan ora ngerti.

8. Dheweke rumangsa dheweke ora pantes tresna lan rasa seneng.

Sawetara wong duwe kapercayan lan ajining dhiri sing kurang, mula dheweke ora bisa ngerteni sebabe wong bakal tresna marang dheweke.

Mbok manawa wong lanang sampeyan kalebu wong sing kaya ngono.

Dheweke bisa uga adoh amarga dheweke yakin manawa sampeyan ora tresna marang dheweke lan dheweke ora pantes nemu rasa seneng sing bakal dirasakake nalika karo sampeyan.

Dheweke bisa uga nggawa bekas emosi utawa bagasi sing ora bisa dingerteni babagan hubungan lan masa depan sampeyan.

Nyatane, prekara sing luwih serius ana ing antarane sampeyan, mula dheweke ora mangu-mangu dadi mitra lan kekasih sing pantes. Yen dheweke wiwit mundur sawise sampeyan jelasake, dheweke bisa dadi sebab.

9. Dheweke kuwatir kelangan jati dhirine.

Sadurunge sampeyan teka, dheweke (bisa uga) jomblo paling sithik, lan bisa uga suwe.

Sajrone sedina, dheweke nggawe identitas babagan status hubungan tartamtu.

Apa sejatine dheweke seneng dadi jomblo, dheweke ngerti lan ngerti kepiye carane urip kaya wong kasebut. Dheweke duwe rutinitas lan hobi lan wong sing biyene dheweke weruh saben wektu.

Saiki sampeyan lagi ing adegan lan dheweke wis ora lagi jomblo (utawa prospek kasebut bakal saya gedhe nalika kedadeyan serius), dheweke bisa uga mundur saka urip lan wong sing biyen amarga kuwatir dheweke kudu nyerah bab-bab tartamtu sing dheweke ora pengin nyerah.

Mbok manawa umur biyen dheweke krasa penak lan akrab, mula dheweke kuwatir yen bakal kelangan.

10. Dheweke mbingungake hawa nepsu kanggo katresnan… lan wis surem.

Yen sampeyan wis sawetara kanca karo wong iki lan dheweke saiki saiki wis adoh saka sampeyan, bisa uga ana hubungan fisik sing kuat karo sampeyan wiwit luntur.

Iki minangka bagean saka kemajuan normal hubungan, nanging bisa uga mbingungake yen sampeyan ora ngerti apa tegese.

Dheweke bisa uga nyalahake hawa nepsu kanggo tresna. Lan saiki hawa nepsu dadi alon-alon, nanging mesthine, dheweke yakin manawa sampeyan ora cocog kanggo saben liyane amarga katresnan durung bisa tuwuh kanggo njupuk hawa nafsu.

Dheweke kepincut mitos yen sampeyan kudu ngrasakake perasaan sing kuat marang wong liya yen sampeyan bakal bisa dadi pasangan, nanging sejatine yaiku perasaan sing saya suwe saya suwe lan malah hubungan sing paling seneng lan setya.

11. Dheweke pancen sibuk banget.

Oke, dadi sampeyan bisa uga ujar yen dheweke pancen peduli karo sampeyan, dheweke bakal menehi wektu, nanging urip ora mesthi sedhep.

Yen dheweke duwe akeh komitmen wektu gedhe liyane sing dheweke ora gelem ngeculake, dheweke bisa uga ora bisa cocog karo sampeyan.

Dheweke mundur bisa uga ora amarga kepengin, nanging amarga dheweke ora bisa terus komunikasi digital lan fisik karo sampeyan.

Yen dheweke kerja loro kerja, nuduhake perawatan bocah karo mantan mitra, lan nulungi sedulur sing wis tuwa, mula dheweke bakal kesel.

Sampeyan bisa uga kedadeyane wong sing bener, wektu sing salah… sayangé.

12. Dheweke nggoleki opsi liyane.

Yen sampeyan durung setuju dadi pasangan eksklusif, bisa uga rumangsa pacaran karo wong liya isih apik.

tegese mripat dawa banget ing jero

Lan, ora bisa uwal, yen dheweke mbuwang wektu karo wong liya, dheweke luwih sithik nggunakake sampeyan.

Ora mung komitmen wektu sing bisa uga ana prabédan, nanging uga kanggo emosi. Yen dheweke nemokake perasaan kanggo wong liya, dheweke bisa uga mundur saka sampeyan kanthi emosi.

13. Dheweke ora kaya sampeyan kaya sing sampeyan kira.

Iki bisa uga mung bisa dadi sebab ing sesambetan sing cukup anyar, nanging bisa uga ora kepengin banget kaya sing sampeyan pikirake.

Sampeyan bisa uga angel dirungokake, nanging akeh wong sing ora apik nalika komunikasi perasaan sejatine sajrone fase pacaran.

Dadi, tinimbang ngobrol karo sampeyan lan jelasake yen dheweke ora pengin ngupayakake luwih akeh, dheweke mung ngarep-arep supaya sampeyan bisa menehi kesimpulan kasebut dhewe.

Sedhot, nanging sampeyan bisa uga bisa uwal saka begja yen kedadeyan kasebut.

Apa sing kudu ditindakake nalika Wong Menarik

Sampeyan bisa ngrasakake nggegirisi nalika ana wong sing mundur, kayata ditolak.

Sampeyan bisa uga kepengin weruh apa dheweke lagi nyoba, nanging mesthi ora kaya ngono.

Dheweke mung mikir babagan pikiran lan perasaan dhewe.

Dadi, apa cara paling apik kanggo nyedhaki kahanan kasebut?

Entuk perspektif profesional

Minangka artikel iki bisa mbantu sampeyan ngerteni kenapa wong lanang sampeyan mundur lan menehi saran babagan cara ngatasi masalah kasebut, kahanan sampeyan lan kahanane unik.

Asring apike njaluk saran tartamtu adhedhasar apa sejatine ing sesambetan sampeyan. Lan kanggo sampeyan, sampeyan bisa uga pengin ngobrol karo ahli hubungan (kemungkinan sampeyan dhewe ing kahanan iki).

Nanging ing ngendi sampeyan bisa ngobrol karo wong liya? Dadi, sesi online sing diwenehake minangka pilihan sing apik kanggo akeh. Sampeyan bisa ngobrol kanthi online utawa liwat telpon menyang ahli babagan prekara kasebut sing bisa ngrungokake sampeyan lan nawakake pendekatan khusus kanggo nyoba.

Kadhangkala, mung ngomong karo wong liya bisa nyorot cara supaya bisa maju lan ngatasi prilaku sing ora sopan karo pria sampeyan. kanggo ngobrol karo wong saiki.

Menehi papan.

Jujur ... sampeyan kudu wenehi papan .

Ora ana alesan ing ndhuwur sing bisa diatasi nalika sampeyan nyoba narik dheweke maneh lan negesake yen sampeyan luwih akeh wektu.

Dheweke narik adoh amarga iku sing dirasakake tepat ing wektu kasebut.

Dheweke bisa uga ora ngerti sebabe, nanging kanggo nglawan naluri iki, ana risiko konflik sing bisa dadi luwih parah lan bisa uga ora perlu.

Spasi, ya. Meneng, ora.

Menehi papan kanggo dheweke ora ateges sampeyan kudu mandheg kabeh komunikasi.

Malah ora ateges ora weruh dheweke.

Artine sing ngajeni saka kabutuhane supaya adoh saka sampeyan.

Apa sampeyan ngirim SMS? Mesthi, ora masalah.

Pikirane bisa uga kebak pikirane lan ora mesthi, nanging dheweke isih bakal seneng yen sampeyan mriksa saka dheweke.

Elinga manawa dheweke ora bisa ngobrol utawa mbales kanthi cepet kaya sadurunge.

Sacara angel banget nalika sampeyan kepengin banget, sampeyan kudu ngajeni manawa wong ngolah samubarang kanthi cara sing beda-beda.

Lan pria asring ngolah pikirane lan perasaan kanthi cara sing beda kanggo wanita.

Minangka kanggo ndeleng siji liyane, sampeyan isih bisa menehi saran supaya bisa rapat, nanging pasang supaya bisa fleksibel.

Ngomong, 'Yen sampeyan mbebasake ing sawijining sore minggu iki, mesthine kudu…'

Iki menehi kesempatan kanggo milih dina sing paling cocog tinimbang dheweke meksa nindakake sedina.

eric johnson (mburi kenceng)

Lan coba gawea prekara sing sampeyan nganggep dheweke seneng. Mbok menawa dheweke durung siyap ngobrol babagan perkara sing dawa, nanging sampeyan bisa nyekel film utawa acara bareng.

Iki nggawe dheweke tetep cedhak lan ngelingake yen sampeyan peduli tanpa nuntut panjaluk supaya dheweke rawan.

Utawa yen sampeyan wis ngenteni akhir minggu bareng, sampeyan bisa uga mesthi ujar yen sampeyan duwe rencana sedina iki, nanging sampeyan pengin ndeleng dheweke ing liyane ... maneh, yen dheweke wis bebas.

Iki nyebabake intensitas nalika njamin akhir minggu dheweke nindakake apa sing dikarepake.

Tetep konsisten

Sampeyan bisa uga bakal rumangsa mangkel utawa kuciwa nalika dheweke narik, nanging coba konsisten karo cara sampeyan nyedhak.

Iki ora bakal gampang. Raos sampeyan sami valid kaliyan raosipun.

Nanging yen sampeyan bisa, coba lebokake sepatune sadetik maneh.

Yen sampeyan bingung karo perasaan sampeyan, wedi ditolak, utawa angel transisi saka gaya urip menyang gaya liyane, apa sampeyan ora pengin dirawat kanthi welas asih?

Dudu babagan kadewasan utawa tanggung jawabe supaya hubungan tetep tetep…

… Nanging yen sampeyan seneng lan mikir yen dheweke mung gojeg-gegegegegegegegegegegegigegegegegeg uga tetep sopan, sopan, lan sopan.

Yen sampeyan nanggepi mundurake kanthi adoh, sampeyan bisa uga tambah parah.

Sampeyan kudu nuduhake manawa, apa wae perjuangan internal sing ana, sampeyan kudu ndhukung dheweke.

Yen sampeyan bisa nindakake iki, dheweke bisa uga bakal menehi luwih dhisik babagan apa sing dipikirake lan dirasakake.

Tetepna mung kalorone.

Yen sampeyan wis suwe ndeleng dheweke, mula saya akeh meksa karo kanca utawa kulawarga.

Semono uga sampeyan mbuwang wektu karo dheweke lan kanca utawa kulawarga.

Kabeh 'ketemu lan salam' minangka masalah gedhe. Iki nggawe rasane luwih resmi lan serius.

Sampeyan bisa uga wis siyap, nanging bisa uga ora.

Supaya meksa dipateni. Urip mung kanggo sampeyan loro yen bisa. Dheweke bakal rumangsa luwih kepenak lan luwih seneng santai ing perusahaan sampeyan.

Iki sing mbok karepake. Yen dheweke rumangsa santai, dheweke ora bakal rumangsa kudu mundur.

Wektu dadi bagean saka urip sing luwih akeh bakal teka. Aja nyoba maneh meksa masalah kasebut.

Tampilake dhukungan kanggo karep liyane.

Kita wis ngandhani ing ndhuwur babagan rasa wedi wong sampeyan supaya bisa mandhiri lan bagean iki kalebu perkara liyane sing dikarepake ing urip.

Mbok manawa dheweke nyopir karir utawa miwiti bisnis dhewe.

Mungkin dheweke njupuk maraton kanthi serius lan setya marang rezim latihane.

Utawa apa dheweke mung pengin lelungan menyang papan sing adoh banget ing jagad iki tanpa watesan?

Yen sampeyan bisa ngyakinake manawa sampeyan ora nyoba njupuk barang-barang kasebut saka dheweke, dheweke ora bakal duwe alasan amarga dheweke mundur.

Luangake wektu kanggo takon babagan karep lan kepiye kahanane. Coba paham apa komitmen sing wis ditindakake lan kudu ngajeni.

Positif babagan apa sing pengin ditindakake lan priksa manawa sampeyan seneng banget yen dheweke duwe target lan cita-cita sing jelas lan sampeyan pengin banget sukses.

Terus sibuk.

Yen ana wong sing narik, coba aja kepengin banget babagan sebab kenapa dheweke kakehan nesu.

Sampeyan wanita sing regane dhuwur lan ora ana sing nemtokake sapa sejatine sampeyan.

Dadi, jaga-jaga sibuk karo kanca, kulawarga, utawa hobi lan nikmati awakmu sakisa sing bisa.

Elinga, sampeyan isih bisa komunikasi karo dheweke, lan menehi pitunjuk manawa sampeyan duwe buku harian sing dikemas bakal negesake manawa sampeyan uga ngurmati kamardikan.

cyndi lauper dununge misuwur

Yen wong bisa ndeleng hubungan mbesuk sing saben wong njaga kanca lan kepentingane dhewe, mula bakal bisa dirampungake sawetara rasa kuwatire.

Kepiye Kepiye Tumindak Nalika Dheweke Bali?

Yen wong pancen duwe perasaan karo sampeyan lan pengin sampeyan urip, dheweke mengko bakal bali.

Sanajan sampeyan isih ndeleng, sms, utawa ngobrol karo dheweke, bakal ana wektu nalika bali kanthi emosional uga fisik.

Ing jalur iki, apa sing kudu sampeyan lakoni?

Kepiye tumindak sampeyan?

Dadi, aja langsung mbukak pitakon sing jelas kaya ngapa dheweke mundur, apa sing dikarepake saiki wis bali, lan apa dheweke bakal nindakake maneh.

Dheweke bisa uga ora yakin kenapa dheweke rumangsa kudu mundur, mula nyoba supaya dheweke ngandhani yen bakal bencana.

Coba tuduhna manawa sampeyan seneng yen dheweke bali. Dadi tresno lan ngrawat.

Kandhani manawa sampeyan matur nuwun banget amarga dheweke bisa urip maneh.

Tumindak kaya sing sampeyan karepake ing sesambetan: seneng lan wareg lan bungah.

Aja nyoba nggawe dheweke mbayar cara sing dianggep apik.

Ya, komunikasiake apa sing sampeyan rasakake, nanging tetep tetep netral utawa positif ing endi wae.

Ngomong kaya:

Aku ngerti sampeyan butuh papan lan wektu kanggo nindakake dhewe lan kanggo ngolah pikiran lan perasaan sampeyan. Ora apa-apa. Aku ora prelu ngerti, nanging yen sampeyan pengin ngomong babagan saiki utawa mbesuk, aku bakal mesthi ngrungokake.

Aku kangen kowe. Sakit banget ora asring ndeleng sampeyan, nanging aku serius babagan hubungan iki yen sampeyan.

Mesthine, yen sampeyan duwe hubungan jangka panjang lan wong sampeyan asring ditarik, sampeyan bisa uga ora prelu ngomong apa-apa.

Cukup ngerti manawa iki dudu bagean sing umum saka hubungan lan mbukak lan sambutan nalika pasangan bali menyang emosi.

Suwene Apa Sampeyan Bakal Mbukak?

Nalika wong lanang adoh, suwene dheweke bakal 'lunga'?

Sing gumantung.

Bisa uga sawetara dina utawa seminggu. Bisa maneh.

Pitakon nyata sing kudu sampeyan takon yaiku suwene sampeyan siyap ngenteni.

Yen hubungan sampeyan lagi wiwit bayi, sampeyan bisa uga ora siyap nggantung lan mbukak lawang supaya suwe banget.

Nanging yen sampeyan adoh saka sesambetan, sampeyan bisa uga menehi luwih akeh wektu kanggo gelut karo perasaan.

Sing tanggung jawab kanggo sampeyan.

Apa Kabeh Wong Kaya Iki?

Wangsulane cekak yaiku: ora, ora kabeh pria rumangsa kudu narik emosi utawa fisik saka pasangan.

Nanging cukup umum.

Apa padha karo cara pria, bisa uga ora dingerteni.

Nalika dheweke mundur, bisa uga angel ditindakake, nanging muga-muga artikel iki menehi saran sing bisa ditrapake lan mbantu sampeyan ngerteni kahanan sing sampeyan alami.

Isih durung yakin apa sing kudu ditindakake babagan tumindak sing ditarik wong iki?Ing kahanan kaya mengkene, bisa mbantu saran saka wong liya sing wis dilatih kanggo ngatasi masalah, tinimbang luwih dhisik. Dheweke bakal ngrungokake apa sing bakal sampeyan ucapake lan menehi saran babagan cara nerusake.Dadi, kenapa ora ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan kanggo mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: