13 Alesan Napa Wong Ora Ngrungokake Sampeyan

Sampeyan bisa dadi ala banget yen rumangsa ora digatekake, utawa pendapat sampeyan ora dianggep penting.

Sampeyan wiwit percaya karo pikirane ora pantes . Sampeyan kepengin weruh apa wong-wong ing sekitar sampeyan sejatine tertarik karo apa sing sampeyan ucapake.

Kemungkinan kasebut ora kaya sing sampeyan ucapake nanging kepiye cara sampeyan ngucapake supaya wong ora bisa metu.





Kita wis ngerti babagan apa sing sampeyan salah tindakake, lan kepiye carane supaya bener…

1. Sampeyan Ora Ngrungokake

Obrolan minangka dalan rong arah, bener? Yen sampeyan mung siji sing ngobrol, intine dadi monolog ing ngarepe pamirsa sing ora aktif. Lan ora ana sing seneng ngobrol karo wong sing mung nggatekake awake dhewe.



Salah sawijining sebab wong bisa uga ora ngrungokake sampeyan yaiku amarga sampeyan ora ngrungokake. Mungkin kebiasaan sampeyan sing wis suwe mula ora bisa ngobrol karo sampeyan. Mbok menawa sampeyan nindakake obrolan tartamtu sing nyebabake wong liya mandheg ngrungokake.

Apa wae, priksa manawa komunikasi sampeyan kalebu ngobrol lan ngrungokake . Nanggapi apa sing dikandhakake wong liya lan dheweke bakal cenderung melu, lan tetep melu. Gawe obrolan kanthi mupangate migunani lan melu.

2. Sampeyan Pancen Ora Kersa Krungu

Kita asring mikir manawa pengin ngobrol lan banjur frustasi nalika wong ora nggatekake.



Nanging, kita kudu sinau kanggo mbayangake awake dhewe lan cara nyedhiyakake apa sing diucapake.

Sampeyan bisa uga sejatine sifate ngadohake proyek sampeyan, lan ngomong kanthi sepi utawa nutupi cangkem.

Kadhangkala, kita bakal kuwatir ngomong ing ngarep umum lan ujar manawa ana wong liya sing ora ngrungokake. Nanging, kita kudu ngakoni manawa kita kurang komunikasi ing sawetara kahanan.

Iki pancen alami lan mung butuh wektu lan praktek supaya bisa rampung. Coba meksa awakmu menyang kahanan sing kudu ngomong karo wong liya lan kapercayan bakal tuwuh.

Ora suwe, wong bakal kepengin ngrungokake apa sing bakal sampeyan omongake amarga sampeyan kepengin banget ujar iku! Yen sampeyan nandur modhal ing apa sing sampeyan ucapake, wong bakal pengin ngerti sebabe - lan dheweke bakal mulai nggatekake.

regane neto madonna

3. Sampeyan Ora Mesthi Apa Sampeyan Coba Ngomong

Link iki menyang titik ing ndhuwur lan asring ngalami rasa ora aman.

Sampeyan bisa uga latihan sing sampurna, nanging sampeyan bakal beku nalika nyoba nyampekake. Iki nggawe sampeyan rumangsa ora ngerti apa sing arep dikandhani lan nggawe sampeyan luwih angel.

Penjelasan liyane yaiku sampeyan rumangsa kudu menehi kontribusi, sanajan sampeyan ora pengin ngomong apa-apa. Sampeyan pengin ngomong lan keprungu meh meh kabeh, mula sampeyan ora duwe poin sing jelas.

Yen sampeyan miwiti iklan babagan topik sing durung dingerteni, pidhato sampeyan bakal goblok lan ora mesthi yakin. Wong bakal miwiti kanggo mateni. Siapke dhewe lan priksa manawa ana sebab nalika ngomong.

4. Sampeyan Ora Ngomong Kanthi Cetha

Maneh, iki ngubungake pengin ngomong apa-apa kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa sing bakal nyoba ucapake, umume wong bakal sabar sawetara nalika nyoba ngatasi tembung sampeyan.

Yen sampeyan ngalami gagap, masalah sing beda banget lan wong bakal luwih welas asih.

Yen sampeyan rame-rame lan ora cocog, sampeyan bakal entuk wektu sing ora suwe yen wong bakal mikir 'Oh, dheweke gugup, ayo padha sabar.' Banjur pikirane bakal mulai drift.

Kayane bisa uga angel banget, nanging mbalikke kahanan - apa sampeyan kudu menehi perhatian marang wong sing ora gelem ngrembug babagan subyek sing jelas?

5. Ora relevan

Mesthi klise, nanging urip iki mung sithik. Ing sawetara kahanan, kita mung butuh informasi kanthi cepet. Kita pengin dikandhani apa sing pengin dingerteni, lan ora pengin krungu liyane.

Yen bos sampeyan takon kapan proyek bakal rampung, kandhani. Tetep relevan. Dheweke bakal mandheg ngrungokake yen sampeyan miwiti ngobrol babagan akhir minggu utawa perjalanan sampeyan.

Iku ora amarga dheweke ora seneng karo urip sampeyan, amarga ora relevan saiki. Sawetara kahanan mbutuhake informasi sing cepet, akurat tanpa fluff.

Elingi apa sing dibutuhake lan kirimake. Simpen obrolan chit kanggo ngaso nalika sampeyan ora apa-apa ngomong babagan perkara sing menarik nanging ora relevan!

6. Sampeyan Ngulang Dhasar

Wong mandheg ngrungokake yen wis sawetara perkara krungu bab sing padha, luwih-luwih yen lagi pacelathon.

Kadhangkala sampeyan ora ngerti sapa sing wis dikandhani, nanging bisa uga rada nesu yen wong sing padha ngandhani 'warta' sing padha terus-terusan. Ora ateges manawa wong-wong ora pengin ngrungokake apa sing bakal sampeyan ucapake, tegese ora pengin ngrungokake kaping pirang-pirang.

Sampeyan ora prelu miwiti nyimpen log babagan sapa sing sampeyan critakake, nanging coba waca ruangane. Yen ana wong sing menehi zona, coba elinga yen sampeyan wis ngerti babagan kasebut lan coba maneh topik liyane.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

7. Dheweke Ora Ing Pemikiran sing Tepat

Dhaptar iki saiki wis fokus ing apa sing sampeyan lakoni, nanging ora penting kabeh nyalahke! Ana sawetara faktor ing njaba kontrol sing bisa nyebabake wong ora ngrungokake sampeyan.

Coba rasionalake prekara lan ngelingake yen tumindak wong liya asring ora ana gandhengane karo sampeyan. Bisa uga wong sing diajak ngobrol ora ana swasana. Elinga manawa sampeyan sok ngrasakake kaya ngono lan nyoba ora njupuk kanthi pribadi.

Alasan manawa ana wong sing ora ngrungokake sampeyan yaiku amarga dheweke kepikiran banget kanggo nggatekake. Paling apik kanggo maca basa awak lan mungkasi pacelathon yen sampeyan rumangsa durung pas wektu.

8. Sampeyan Ora Ana Ing Pikiran Mikir

Kita menehi getaran luwih akeh tinimbang sing kita sadhar, lan wong liya bisa nyetel swasana kita kanthi cepet. Yen sampeyan rumangsa ora ana wong liya ngrungokake, bisa uga sampeyan ora bisa nemokake kaya pengin ngomong.

Yen sampeyan menehi getaran sing aneh, wong bisa uga rumangsa kudu ngobrol karo sampeyan, utawa bisa uga ora nggawe obrolan grup.

Wangsul kahanan kasebut - yen ana wong sing katon rada 'mati', sampeyan bisa nganggep luwih adil supaya ora ngobrol karo dheweke tinimbang meksa nindakake obrolan. Sampeyan dudu kesalahan sampeyan, nanging mung prelu diwaspadai.

9. Sampeyan Paling Apik

Cara sampeyan miwiti obrolan pancen penting - supaya wong liya bisa ngatasi kahanan kasebut.

Iki gumantung karo basa awak lan nada kaya sing sampeyan ucapake kanthi bener. Yen sampeyan miwiti ukara kanthi negatif, sawetara wong ora pengin ngrungokake.

Kajaba iku, yen sampeyan pancen positif ing kahanan sing kabeh wong krasa susah utawa duka, bisa uga ora cocog.

Ngomong babagan wong utawa apa wae sing kudu sampeyan lakoni, nanging priksa manawa sampeyan nggawe kanthi cara sing wiwitan. Nindakake pacelathon lan ora sopan langsung ora bakal melu wong sing diajak ngobrol!

Pikirake babagan carane ngonfigurasi obrolan lan ngupayakake supaya bisa welas lan cocog.

ora ana sing ngrungokake aku

10. Sampeyan Wis Ngganggu Dheweke

Kita kabeh duwe kesalahan ngganggu wong liya saka wektu ke wektu, lan kita kabeh ngerti nesu banget nalika ana wong sing ngganggu sampeyan.

Sampeyan bisa uga ora ngerti yen nindakake, nanging bisa uga ngganggu wong liya nganti ora pengin menehi perhatian marang apa sing sampeyan ucapake.

Yen sampeyan asring ngganggu wong ing ukara pungkasan, bisa uga dirasa ora diremehake lan ora kepenak. Kaya ngono, dheweke cenderung ora nggatekake apa sing sampeyan ucapake lan ora bakal menehi rega.

Maneh, elinga yen pacelathon minangka dalan rong arah lan saling menghormati perlu kanggo kabeh wong ngrasa dirungokake lan penting.

11. Sampeyan Nyuwun ngapuro Ora Ana Alesan

Bisa njaluk ngapura pancen gedhe. Ngomong nuwun sewu tanpa sebab? Ora relevan lan rada nesu.

Yen sampeyan lagi maca iki lan rumangsa salah , sampeyan bisa kanthi aman ujar manawa nindakake iki! Iki ora kanggo nggawe sampeyan rumangsa sedhih karo sampeyan, nanging kanggo nerangake prilaku tartamtu sing sampeyan duwe.

Kanthi njaluk ngapura amarga wis ngomong, sampeyan wis nyuda awake dhewe lan masarakat bakal cepet ngrampungake. Kanthi nuwun sewu amarga duwe pendapat, masarakat bakal ora nganggep luwih becik. Yen pancen ala yen sampeyan kudu njaluk ngapura, apa sing bakal dipikolehi saka ngrungokake?

Pakulinan angel kanggo ngilangi, nanging sampeyan bakal tekan kana. Iki asring uga duwe kapercayan, mula coba tenanan supaya sampeyan tetep ana ing kahanan nalika ngobrol karo wong liya.

Suwe-suwe, sampeyan bakal ngerti manawa ana wong nindakake peduli karo apa sing sampeyan ucapake. Mulai pinemu luwih akeh pikirane amarga, ora mung penting, uga unik.

carane muter kanthi tenanan supaya bisa tetep minat

12. Sampeyan Nggawe Gosip

Ana wektu lan papan kanggo gosip, ayo jujur. Iki dudu prilaku sing paling sehat, nanging kadang sampeyan butuh sawetara whinge babagan wong sing kerja utawa pacar anyar kanca sampeyan. Wektu lan papan kanggo iki bisa uga ora bisa digunakake utawa ing kahanan sing serius!

Ngobrol kanthi bebas minangka perkara sing ditindakake nalika kepenak, mula kita cenderung nindakake ing kulawarga lan kanca cedhak . Yen ana pangerten ing antarane sampeyan lan wong sing diajak ngobrol, terusake.

Yen sampeyan ora kenal wong liya, miwiti obrolan babagan penampilan utawa mitra wong liya ora cocog. Sampeyan bakal cepet diwenehi label minangka gosip lan wong bakal mandheg ngrungokake sampeyan.

Gosip katon ing gaya negatif lan cenderung ilang nilai sosial, amarga ora ana sing pengin dadi wong sing apikan karo wong liya. Maneh - wektu lan papan!

13. Sampeyan ora duwe informasi

Kita kabeh bisa Google kanthi cepet lan ngilangi sing pertama. Wikipedia wis dadi sumber daya sing paling penting, sing paling apik biasane.

Yen sampeyan nggunakake kanggo nuduhake manawa sampeyan wis ngerti babagan prekara, sampeyan bakal bisa ditampilake kanthi cepet.

Akeh wong sing bakal ngakoni manawa mriksa kasunyatan pacelathon sadurunge swara cerdas lan sadar sosial. Priksa manawa sampeyan nindakake iki ing kahanan sing bener!

Rembug sing serius lan serius karo bos sampeyan babagan fisika kuantum yen sampeyan mung bisa maca baris pertama entri Wikipedia bakal nggawe sampeyan konyol, cepet banget.

Iki bisa uga minangka salah sawijining alasan kenapa masarakat ora ngrungokake sampeyan. Pancen menarik kanggo melu obrolan, nanging ora ana sing pengin ngrungokake wong liya lagi ngobrol.

Mundur mundur lan eling yen ora masalah kabeh babagan kabeh. Wong cenderung ora seneng ' ngerti-kabeh-kabeh 'Oalah, dadi apik yen dadi wong sing sinau sing anyar.

Wong bakal menehi sampeyan perhatian luwih akeh, lan luwih ngormati sampeyan, yen sampeyan mung ujar 'Aku ora ngerti babagan iki, sejatine. Kandhani luwih akeh? ” Gampang!

Kita ngerti manawa dhaptar iki bisa uga katon penting kanggo sampeyan lan prilaku. Lan kita padha.

Iku ora amarga sampeyan kudu nyalahke utawa rumangsa salah, nanging amarga, akeh wektu, sampeyan duwe kekuwatan kanggo ngowahi perkara.

Pancen gampang lungguh lan aja nganti kadhang kala kedadeyan. Rumangsa ora apresiasi utawa ora digatekake bisa nggawe kita rumangsa ringkih lan ora kuwat.

Pramila kita wis fokus ing cara supaya sampeyan bisa ngatur tindak tanduk supaya bisa nampa wangsulan sing beda karo sing ana ing sekitar sampeyan.

Mesthi, butuh kerja, nanging kabeh bakal bisa ditrapake! Ora mung wong sing nggatekake sampeyan, nanging sampeyan bakal rumangsa luwih manteb lan bisa urip.