15 Tandha Sampeyan Bakal Dijupuk Ing Hubungan Sampeyan

Kadhangkala, sampeyan angel ngerti yen sampeyan dianggep remen ing sesambetan ...

… Lan kadang katon jelas.

Loro-lorone, yen sampeyan ngira manawa pasangan sampeyan ora ngapresiasi sampeyan, mesthine sampeyan bener.





Mungkin kanca sampeyan terus nuduhake 'pratandha peringatan' utawa bisa uga prekara wis ganti lan saiki sampeyan rumangsa ora diremehake.

Kita teka ing kene kanggo mbantu sampeyan ngrampungake apa sing sejatine kedadeyan, lan apa sing bakal ditindakake.



Ing ngisor iki ana 15 pratandha manawa pasangan sampeyan seneng banget.

1. Dheweke ora mesthi nganggep sampeyan kanthi hormat dhasar.

Hormat tetep ana ing sesambetan sing migunani, nanging dhasar-dhasar kasebut isih penting.

Prekara-prekara sing gampang kaya ngakoni yen sampeyan wis nindakake prekara, sanajan sithik, nggawe prabédan gedhe babagan perasaan sampeyan babagan sampeyan lan sesambungan.



A 'prasaja matur nuwun 'Yen sampeyan wis masak panganan utawa ngresiki bisa uga ora pati penting, nanging akeh prekara sing dirasakake dening pasangan sampeyan.

Nggawe akun sampeyan nalika nggawe rencana uga tandha pakurmatan . Yen ora kedadeyan, iki minangka tandha ora sopan.

Mesthi wae, kita ora ujar manawa bojo lan garwa utawa pacar lan pacar kudu nglampahi wektu turu bareng…

… Nanging sampeyan kudu ngerti yen ana kekarepane.

Nggoleki saben liyane lan priksa manawa sampeyan loro-lorone kepenak karo rencana iku penting ing hubungan sehat.

Yen sampeyan ngatur wayah wengi karo kanca sampeyan dhewe, sampeyan ora bakal rumangsa luput ... nanging sampeyan kudu menehi kabar marang pasangan sampeyan.

Nggawe rencana atas jenenge pasangan sampeyan? Ngomong luwih dhisik! Mitra sampeyan kudu ngandhani manawa dheweke wis mlebu sampeyan metu ing wayah wengi karo kolega kerja utawa nedha bengi karo anggota kulawarga - iku sopan dhasar lan sopan.

Mbatalake rencana ing menit pungkasan uga ora-gedhe ing babagan ngurmati wong liya. Yen pasangan sampeyan asring nindakake iki, tandha yen dheweke ora ngormati sampeyan kaya biasane.

Sepisan utawa kaping pindho bisa dingerteni - kedadeyan ora ana ing kontrol kita! Nanging, lan ing kene ana rasa hormat, pangowahan kasebut kudu dikandhani karo wong liya.

Sampeyan ora bakal mlarat utawa nekat yen pengin ngerti apa sing kedadeyan utawa kenapa rencana sampeyan tiba-tiba kudu diganti.

Sampeyan uga pengin ngerti babagan pangowahan kanggo rencana liyane, uga rapat karo bos sampeyan sing wis dibatalake utawa wengi metu karo kanca-kanca sing wis ditundha.

Yen mitra sampeyan ora ngupayakake supaya sampeyan ngerti sebabe dheweke wis ngganti rencana, utawa tetep nindakake tanpa sebab sing jelas, mula sampeyan bakal entuk sampeyan kanthi ngira yen sampeyan ora bakal rame.

2. Dheweke ora melu sampeyan ing urip lan ora kepengin melu urip sampeyan.

Iki bisa uga katon kaya konyol - mesthine sampeyan melu urip ing pasangan.

… Nanging, apa sampeyan? tenan ?

Mesthi, sampeyan ngobrol / sms sedina muput lan nglampahi wektu bareng, nanging apa sejatine sampeyan kalebu bagean saka sisa urip?

Apa dheweke wis ngomong karo sampeyan sadurunge nggawe keputusan babagan urip?

Bagéan karo wong liya yaiku ngurmati anane ing urip sampeyan. Iki tegese njaluk saran, pengin input babagan apa wae, lan nuli njaluk bantuan nalika sampeyan butuh dhukungan.

Yen pasangan sampeyan ora nindakake iki, sampeyan bakal entuk potongan gedhe ing urip.

Kita ora ngandhani yen sampeyan kudu sikut babagan aspek apa sing ditindakake pasangan, nanging luwih becik dilaporake lan nganyari babagan urip.

Yen dheweke ora ngandhani apa sing ditindakake utawa ora melu sampeyan, pratandha manawa dheweke nganggep sampeyan lan bisa uga ora ngurmati sampeyan kaya sing dikarepake.

Apa dheweke uga melu urip?

Apa dheweke takon kepiye kahanane tugas, kepiye hobi, lan apa sing kedadeyan karo kanca-kanca?

Mesthi, dheweke ora prelu duwe pengetahuan intim babagan Susan saka akun lan masalah hubungane, nanging kudu ngerti sapa kanca sampeyan, paling ora!

Hubungan sing sehat kalebu wong loro sing independen ... nanging ora ateges yen urip sampeyan kudu pisah babar pisan.

carane ngomong karo wong lanang sing rupane apik

Yen pasangan sampeyan ora ngupayakake sampeyan supaya bisa melu sampeyan urip, lan meksa ora melu sampeyan, sampeyan bakal dianggep remen lan dheweke ora bakal ngurmati sampeyan.

Sederhana kaya ngono.

3. Dheweke ora narik bobote.

Iki bisa dadi angel amarga ana akeh 'tanggung jawab' nalika sampeyan karo wong liya.

Pikirake babagan apa sing ditawakake, lan kepiye cara mbandhingake karo kontribusi sampeyan.

Contone, babagan finansial, apa sampeyan mbayar sewa lan tagihan luwih akeh tinimbang? Apa sampeyan masak saben wengi, sanajan ing omah? Sing kerja rumah tangga luwih asring?

Mesthi, pasangan dadi kebiasaan lan siji wong bakal asring ngurus tugas tartamtu amarga mung… nindakake!

Mungkin mitra sampeyan wis biasa banget kanggo masak, mula dheweke nganggep nikmati lan ora nate nganggep masalah.

p> Priksa manawa samubarang dirasakake bebarengan. Yen 'peran' sampeyan masak saben wengi, mesthine kudu menehi kontribusi ing panggon liya, kanthi nggawe piring utawa mbuwang sampah.

Yen ana sebaran tanggung jawab sing ora rata utawa ora adil, sampeyan kudu mikir apa tegese.

Bisa uga pengawasan sing ora bersalah utawa bisa uga minangka tandha manawa dheweke nganggep dheweke luwih dhuwur tinimbang sampeyan utawa ora prelu ‘repot-repot’ nulungi sampeyan bab-bab ing omah.

Pitakon liyane sing kudu ditakonake yaiku: Apa dheweke cukup ndhukung sampeyan kanthi emosional?

Iki angel banget kanggo dijawab.

Supaya jelas - sampeyan ora 'mlarat' amarga pengin perhatian saka pasangan sampeyan. Pengin karukunan lan katresnan ora nggawe sampeyan clingy utawa nekat.

Mesthi, ana sawetara watesan sing kudu dihormati, nanging sampeyan ora bakal ngrasakake yen ora duwe hak kanggo dirawat.

Hubungan sing apik tegese ana siji lan sijine, saling peduli, lan ndhukung pasangan sampeyan.

Yen sampeyan rumangsa minangka wong sing menehi kabeh iki lan sampeyan ora entuk akeh baline, mula mitra sampeyan bakal menehi sampeyan remeh.

4. Dheweke ora ngupayakake.

Sampeyan ora kudu ngarep-arep kembang lan mangan lilin saben wengi (sanajan kudu ngupayakake ing acara-acara khusus, tenan!), Nanging bisa mbantu nalika nggawe sadurunge nyeret saben dina kanggo ngelingake sampeyan sampeyan tresna lan dikarepake .

Kasmaran lan perhatian minangka bagean gedhe karo wong lan apa sing paling sampeyan ngarepake - lan apa sing sampeyan pantes.

Rasa tresna iku ora mesthi nyenengake kabeh wong, nanging minangka aspek hubungan sing penting banget kanggo akeh wong.

Ana sebab kenapa sawetara wong ora seneng nuduhake utawa nampa tresno , mesthi wae. Iki kudu dihormati sawayah-wayah.

Ngandika, yen ora ana sebab nyata sing ora duwe rasa tresna, bisa uga nuduhake yen pasangan sampeyan nganggep sampeyan remeh.

Pancen ora kakehan takon tangan karo wong sing sampeyan tresnani, utawa kepingin dirangkul nalika sampeyan ngandhakake yen sampeyan duwe dina sing ala.

Yen pasangan sampeyan ora pengin intim intim karo sampeyan, bisa uga rumangsa dheweke ora peduli, utawa dheweke bisa uga isin yen bakal ketemu karo sampeyan ing ngarep umum.

Iki bisa uga ora kedadeyan, nanging prilaku kasebut ora bakal nggawe sampeyan mikir yen iki bisa dadi panjelasan!

Yen sampeyan mung ngerti siji-sijine emosi lan karukunan ing hubungan sampeyan (lan asring ditolak utawa dipecat), sampeyan kudu nimbang manawa pasangan sampeyan ora nganggep sampeyan utawa ora.

5. Dheweke ora setya marang sampeyan.

Yen pasangan sampeyan wis ngapusi sampeyan, jelas banget yen dheweke nganggep sampeyan gampang banget.

Saiki, kanggo akeh wong, solusi langsung yaiku mungkasi perkara. Nanging, kita ngerti ora mesthi gampang ngeculake sesambungan karo wong sing sampeyan tresnani lan wis setya marang .

Wong ngapusi amarga macem-macem sebab - nanging ora ana sing bener. Yen sampeyan ngerti manawa pasangan sampeyan wis apus-apus lan isih ana, sampeyan kudu takon sebabe.

Kita ora ujar manawa sesambetan kaya iki ora bisa ditindakake, amarga dheweke bisa, nanging sampeyan kudu ngerteni kenapa sampeyan milih tetep karo wong sing wis, utawa ngapusi sampeyan.

Yen sampeyan wis omah-omah, duwe anak, utawa duwe ikatan finansial kanggo wong-wong mau (kayata hipotek, akun bank gabungan, utawa bisnis sing diduweni bebarengan), ana sebab-sebab kanggo nyoba ngrampungake.

Yen sampeyan tetep nginep karo bojo, garwa, utawa mitra amarga wedi yen dadi piyambakan, sampeyan kudu mikir tumindak sampeyan. Sampeyan bisa uga rumangsa ora duwe pilihan, nanging sampeyan kudu ndeleng apa sejatine.

Mitra sampeyan bisa uga rumangsa bisa 'uwal' karo ngapusi sampeyan amarga ora nate 'dihukum', kaya ngono - ora ana akibat saka tumindak kasebut.

Ing conto iki, dheweke njupuk kauntungan saka sampeyan lan sifat sing apik. Mitra sampeyan ora ngurmati sampeyan utawa ngormati sampeyan lan sampeyan luwih pantes nampa iku.

Isih ana akeh katresnan ing sesambetan kaya iki, nanging iki kalebu jinis katresnan sing beracun lan ora sehat yen tetep karo wong sing nganggep sampeyan kaya ngono.

Yen sampeyan ngira yen pasangan sampeyan apus-apus, nanging ora ngerti kanthi nyata, isih dadi tandha yen sampeyan bakal dianggep gampang ing hubungan sampeyan.

Wedi yen diapusi asale saka macem-macem papan. Sawetara wong wis diapusi sadurunge lan saiki kuwatir kedadeyan kasebut maneh. Wong liya yakin yen mitra bisa ngapusi amarga rasa ora aman utawa masalah prasetya .

Saiki, kita ora ujar manawa perasaan iki ora valid, amarga ana, nanging dudu tandha hubungan sing sehat.

Yen pasangan sampeyan tumindak kanthi cara sing nuduhake yen dheweke mbeling (banget ndhelik lan nduwe ponsel / laptop, ilang tanpa panjelasan, ora mangsuli sampeyan luwih suwe tinimbang biasane nalika lagi metu, lsp), mesthi ana sing salah!

Iki ora ateges dheweke ngapusi sampeyan, nanging tumindak kasebut ora adil lan beracun.

Yen sampeyan wis negesake manawa tumindake iki nggawe sampeyan rumangsa ora nyaman lan, sanajan sampeyan dipercaya, tumindak kasebut nggawe sampeyan rumangsa gugup utawa ora aman, tumindak kasebut kudu nyoba mbantu sampeyan.

Dheweke ora prelu ngowahi apa sing ditindakake (mesthine kudu ngrasakake yen bisa nglampahi wektu karo kanca wadon, kayata), nanging dheweke kudu ngerti yen sampeyan lagi angel lan kerja bareng sampeyan kanggo nemokake solusine

Yen dheweke ora ngupayakake nyuda perasaan sampeyan utawa nuwuhake jaminan marang sampeyan liwat tumindak, mula sampeyan bakal entuk manfaat lan mitra sampeyan ora bakal ngurmati sampeyan kanthi pantes.

6. Dheweke menehi kontribusi, utawa nyebabake, rasa percaya dhiri sing kurang.

Yen sampeyan duwe rasa percaya diri sing kurang, coba pikirake kepiye pengaruh saka pasangan sampeyan.

Sampeyan bisa uga wis ngrasakake kaya ngono sadurunge, nanging coba takon kepiye carane mbantu sampeyan ngatasi perasaan kasebut, utawa manawa dheweke luwih parah.

Bisa uga ana masalah sing muncul sajrone sesambetan, mula sampeyan kudu takon dhewe kenapa sebabe.

Ing sawetara sesambetan, masarakat bisa dadi teritorial utawa kontrol banget, sing bisa ngubungake karo mitra kasebut.

Mesthine, para mitra kadang ngerti iki lan uwal saka hubungan kasebut. Kanggo wong liya, prilaku ngontrol iki tuwuh lan dadi angel banget kanggo misahake saka hubungan kasebut, preduli ngrusak utawa beracun.

Ing sesambetan kasebut, partai sing ngontrol bakal golek cara supaya mitra kasebut mudhun kanggo ngasorake rasa percaya dhiri lan nggawe mitra gumantung karo dheweke.

Cara umum kanggo nindakake iki kalebu ngandhani mitra manawa ora migunani lan ora apik lan ora bakal bisa nemokake wong liya sing nresnani.

Utawa dheweke bisa uga ngandhani manawa ora ana wong liya sing pengin dheweke lan dheweke ora ana gandhengane dhewe lan bejo ditresnani pasangane.

Iki minangka tumindak sing nggegirisi lan nyiksa sing ditindakake sawetara wong kanggo njebak pasangane ing sesambetan kasebut. Mitrané rumangsa ora ana dalan metu lan ora ana wong liya sing bakal nampa utawa nresnani.

Iki minangka pratandha yen sampeyan dianggep gampang ing hubungan sampeyan, uga minangka tandha penyalahgunaan sing sampeyan kudu nemokake cara metu.

7. Dheweke ngapusi sampeyan kanthi emosional.

Iki duwé pranala menyang titik ing ndhuwur babagan siklus racun sing bisa dirusak.

Yen sampeyan ngerti yen sampeyan wis dimanipulasi kanthi emosional, mula kudu dipikirake manawa sampeyan duwe hubungan sing bener.

Sampeyan bisa uga nemokake yen sampeyan kudu terus Nyuwun ngapuro amarga sampeyan wis ngomong utawa rampung , utawa sampeyan sing mesthi kompromi.

Bisa uga ana prekara sing cilik, kaya ing endi sampeyan mangan, utawa bisa uga ana masalah sing luwih gedhe kaya ora bisa ngenteni wektu karo kanca tartamtu utawa metu tanpa pasangan.

Dheweke kayane ngontrol hubungan lan, nganti enteke, sampeyan.

Dheweke kanthi acak mutusake manawa dheweke ora pengin bareng karo sampeyan lan meksa putus. Dheweke uga bakal mutusake kapan pengin kumpul karo sampeyan.

Banjur sampeyan bakal ngira-ngira apa sampeyan 'aman' utawa ora bakal nemokake cara supaya sampeyan tetep maju - menehi petunjuk yen sampeyan kudu 'nonton prilaku' utawa menehi 'sawetara papan.'

Yen ana macem-macem manipulasi emosional ing sesambetan sampeyan, sampeyan kudu takon dhewe kenapa sampeyan sabar - utawa kenapa sampeyan wedi banget menehi masalah kasebut.

Iki dudu tumindak sing sehat lan dudu sing cocog karo sampeyan. Tansah ana cara metu saka jinis hubungan kasebut, lan sampeyan bakal nemokake dhukungan sing dibutuhake.

8. Tingkat karukunan fisik wis ganti - kanthi cara liya.

Tandha liyane sing kudu digatekake yaiku owah-owahan karukunan fisik. Iki bisa ditrapake kanthi cara apa wae, nanging ana sawetara perkara sing kudu diwenehi perhatian yen dianggep gampang.

Yen pasangan sampeyan kayane pengin hubungan seks karo sampeyan kanthi nyata, nanging ora menehi karukunan emosi, bisa uga dheweke nguntungake.

Dheweke bisa uga ora gelem nuduhake apa-apa karo sampeyan babagan perasaan lan tresno, yaiku pratandha yen hubungan kasebut ora sehat kaya sadurunge.

Sampeyan ora bakal nate ngrasakake yen sampeyan 'utang' karo pasangan sampeyan, luwih-luwih nalika hubungan seksual sampeyan.

Yen dheweke nggawe sampeyan rumangsa yen sampeyan kudu ngobrol karo wong-wong mau kanggo narik kawigaten utawa tresno, sampeyan kudu mikir kepiye prekara iki bisa kedadeyan.

Mitra sampeyan ora kudu nggawe sampeyan takon babagan regane minangka wong, utawa nggawe sampeyan mikir nggunakake jinis minangka 'mata uang' kanggo hubungan emosional.

Sampeyan ora nate ngrasakake kepeksa utawa meksa nindakake perkara fisik. Kudu dadi cara kanggo nuduhake obligasi sampeyan lan dudu chip murah amarga sampeyan pengin rumangsa cedhak karo dheweke.

Yen kosok baline lan pasangan sampeyan wis ora hubungan karo sampeyan kanthi fisik sadurunge mbiyen, sampeyan kudu takon kenapa kedadeyan kasebut kedadeyan.

Komunikasi minangka kunci ing sesambetan, utamane babagan intim seksual amarga bisa dadi masalah gedhe kanggo sawetara wong.

9. Sampeyan ora prioritas.

Nanging dheweke ngarep-arep dadi duweke sampeyan.

Nalika sampeyan ora bisa dadi perkara sing paling penting ing urip, sampeyan kudu dadi dhaptar paling penting tinimbang sing paling penting.

Yen dheweke nganggep perkara liyane lan wong liya sadurunge sampeyan kanthi rutin, mula ora bakal krasa apike.

Mbok menawa dheweke janji wis janji arep ana ing acara kulawarga sing penting. Utawa dheweke nggawe komitmen liyane sing wis ditindakake ing buku harian.

Iki minangka tandha manawa dheweke menehi nilai liyane babagan liyane tinimbang sampeyan lan rencana sing wis digawe bebarengan.

Apa dheweke turu ing papan kerja luwih asring tinimbang sing wajar?

Mesthine, sampeyan bisa uga kudu lenggah maneh yen duwe tenggat wektu sing penting, nanging yen sampeyan mangan wayah sore mung ing wayah wengi, mula karier dadi luwih penting tinimbang hubungan sampeyan.

Utawa apa dheweke ngeculake rencana nalika ana kanca sing nelpon lan ngandhani yen dheweke duwe tiket kanggo game bal-balan paling anyar?

Ya, iku apik kanggo njaga kekancan sing kuwat sanajan ana ing sesambetan, nanging yen ora nate ngilangi kesempatan kanggo nindakake apa-apa tanpa sampeyan, sampeyan kudu takon apa sebabe.

Sejatine, sesambetan sing apik kalebu sawetara pangorbanan.

Mesthine, yen sampeyan ngowahi tabel lan tumindak kaya ngono, dheweke bakal nesu lan nolak sampeyan ora gelem ninggalake sampeyan utawa mbayar mengko.

10. Dheweke ora nganggep perasaan sampeyan.

Kita kabeh nggawe kesalahan saka wektu ke wektu lan kesalahan kasebut kadang bisa nyebabake wong lara sing dianggep penting.

Gumantung saka kahanan sing pas, slip-up iki asring dingapura.

Nanging apa pasangan sampeyan ora nggatekake perasaan sampeyan kanthi rutin?

Apa tumindak kasebut nggawe sampeyan nesu lan ora mikir apa sing ditindakake?

Mungkin dheweke guyon babagan sampeyan ing wong liya. Utawa dheweke crita kabeh babagan dina lan banjur nindakake perkara liya tanpa takon babagan sampeyan.

Dheweke ora kudu nindakake perkara kasebut kanthi ala, nanging pancen kebungkus ing jagad cilik dhewe nganti ora bisa mikir maneh.

Mbok menawa dheweke ora duwe budi, nanging yen sampeyan pancen ngurmati wong liya ing sesambetan, sampeyan bakal nyoba ngupayakake sampeyan lan nuwuhake empati.

Mesthi wae, iku ora gampang tumrap sawetara wong, nanging sanajan ora bisa nggawe hubungan sing luwih jero, paling ora kudu bisa mikir kanthi intelektual babagan apa sing sampeyan rasakake yen ditindakake.

11. Dheweke ora ngrungokake utawa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Kita kabeh butuh kabutuhane. Bab sing paling disenengi karo wong liya, utawa paling ora mbantu.

Ing sesambetan sing kuwat adhedhasar rasa hormat, kalorone mitra bakal nyoba nyukupi kabutuhane wong liya kanthi bisa.

Tandha apik yen sampeyan dianggep remen nalika pasangan ora mung nyoba kanggo nyukupi kabutuhan, nanging malah ora nggatekake nalika nggawe kabutuhan.

Iki nuduhake manawa dheweke ora ngerteni kabutuhane minangka penting utawa patut ditindakake.

Iki bisa uga kabutuhan emosi, kabutuhan praktis, utawa uga kabutuhan fisik.

Mbok manawa dheweke ora nyoba nglipur sampeyan nalika krasa sedhih. Utawa bisa uga ditinggalake sampeyan mlaku-mlaku maneh saka stasiun sepur nganti wengi nalika gampang njupuk sampeyan.

Ing kamar turu, dheweke bisa uga negesake posisi sing paling cocog kanggo rasa seneng tanpa dipikirake manawa sampeyan bisa entuk kesenengan sing padha.

12. Dheweke ora nyoba ngerti sudut pandang sampeyan.

Pasangan ora perlu setuju kabeh. Beda panemu ora ateges sesambungan kasebut kalah lan bantahan malah bisa sehat kanggo jurusan.

Nanging kudu nyoba nimbang sudut pandang pasangan sampeyan, sanajan sampeyan beda-beda mikir.

Kanthi ngerteni luwih becik kenapa ana wong mikir utawa ngrasakake kaya dheweke, sampeyan bisa entuk kompromi sehat sing ngidini kalorone krasa wareg yen dheweke wis dirungokake.

Yen mitra sampeyan ora minat nyoba kanggo nyoba saka ngendi sampeyan, minangka tandha yen dheweke ora ngurmati utawa ngurmati pendapat sampeyan.

Apa dheweke ngupayakake mbedakake argumentasi sing nyoba ditindakake?

Apa dheweke ora gelem setuju ora setuju, negesake manawa bener nganti napas pungkasan?

Yen mangkono, ora nggumunake yen sampeyan ora ngrasakake dihargai karo pasangan sampeyan.

13. Dheweke ora nate njaluk saran.

Mitra sampeyan bisa uga ora njaluk saran babagan masalah sing dialami.

Dheweke bisa uga berjuang dhewe utawa malah njaluk inpute wong liya tinimbang sampeyan.

Iki bisa uga amarga dheweke ora pengin katon ringkih utawa ora sanggup. Mbok manawa dheweke ora kepenak marang kerentanan sing dibutuhake nalika njaluk tulung marang sampeyan, mitra.

Utawa dheweke bisa uga ora ngerteni sampeyan minangka intelektual padha, mula ora bisa ngerteni manawa njaluk pendapat babagan prekara bisa mbantu. Sawise kabeh, yen sampeyan bisa nemokake solusi, dheweke mesthi wis ngira.

Mesthi wae, ora mesthi kurang saka siji utawa loro saran kanggo sampeyan. Dheweke ora prelu mbuwang pelajaran, nanging ora gelem nampa.

14. Dheweke nganggep wong liya luwih becik tinimbang sing dianggep sampeyan.

Cetha yen mitra sampeyan ngruwat kulawarga, kanca, lan uga rekane luwih becik tinimbang sing dianggep sampeyan.

Dheweke nuduhake rasa hormat sing ora ana ing hubungan sampeyan.

Dheweke ngrungokake wong liya, nulungi dheweke, nuduhake apresiasi, nggatekake kabutuhane, lan umume tumindak luwih apik marang dheweke.

Lan sampeyan bisa uga ora mung siji sing nate weruh iki.

Yen kanca lan kulawarga ujar babagan keprihatinan babagan carane sampeyan dianggep dianggep kaya nomer loro, mesthine kudu ana alesan sing apik.

Dheweke ora bakal nglarani pasangan sampeyan kanthi entheng.

15. Sampeyan mung ora rumangsa dihargai.

Ana ing usus sampeyan ngandhani yen pasangan sampeyan ora ngurmati sampeyan kaya sing dikarepake.

dadi dhewekan ing taun anyar

Asring, perasaan sampeyan ngerti yen ana kedadeyan sadurunge pikiran sampeyan ngidentifikasi masalah kasebut. Dadi, yen sampeyan wis krasa ana sawetara hubungan sing ora suwe, sampeyan bisa uga bener.

Mungkin sampeyan wis nyoba ngomong babagan iki karo pasangan sampeyan, nanging ora ana sing owah.

Yen sampeyan ora bisa guncang rumangsa yen sampeyan dianggep entheng, mula wayahe nampa manawa kedadeyan kasebut mesthi wae.

Tetep Kuwat

Sing paling penting kanggo sampeyan elinga sajrone kabeh yaiku sampeyan duwe pilihan.

Sampeyan bisa milih tetep sesambetan lan ngrampungake masalah kasebut karo pasangan sampeyan utawa sampeyan bisa milih ninggalake hubungan kasebut.

Bisa uga ana panjelasan sing bener kanggo sawetara aspek sing wis ditemokake - drive seks bisa uga mudhun amarga stres kerja, utawa bisa uga dheweke ora ngomong karo sampeyan amarga ora pengin kuwatir, lsp.

Komunikasi terbuka lan jujur ​​minangka siji-sijine cara kanggo ngerteni apa sejatine kedadeyan, lan banjur bisa njupuk keputusan babagan cara maju saka kana.

Yen sampeyan kuwatir banget utawa wedi komunikasi babagan jinis masalah kasebut, sampeyan bakal duwe masalah liyane amarga hubungan sampeyan ora sehat lan beracun.

Nanging, mesthi ana cara metu saka hubungan kepepet sampeyan aran utawa nanging akeh sing nunggang, kayata bebrayan karo bocah. Coba hubungi salah sawijining organisasi lan lembaga amal sing bisa nulungi.

Elingi sampeyan manawa sampeyan kudu sesambetan sehat sing ngrasakake seneng lan kepenak.

Ora ana hubungan sing 100% sampurna, utawa sampurna 100% wektu, nanging sampeyan pantes ngrasakake ditresnani lan aman.

Yen sampeyan ora entuk saka pasangan, sampeyan kudu mutusake apa sampeyan bisa ngupayakake utawa kudu terus.

Sampeyan bakal pancen apik lan sampeyan bakal ngatasi, nanging ora repot, nanging akeh tangisane, lan es krim sing sampeyan butuhake.

Kudu kuwat lan nglakoni sing paling cocog kanggo sampeyan.

Ora yakin carane nyedhaki pasangan sampeyan babagan iki?Rasane dianggep remen ora nate nyenengake, nanging samubarang bisa dadi luwih apik. Bakal mbutuhake wektu lan gaweyan. Sajrone proses kasebut, bisa uga mbantu pihak katelu sing netral bisa ngobrol, kanthi dhewe utawa minangka pasangan.Dadi ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: