15 Bebener Kanggo Mbantu Sampeyan Ngatasi Wedi Supaya Ditampa

Pengin ngatasi rasa wedi yen diadili? Iki minangka $ 14.95 paling apik sing bakal sampeyan lakoni.
Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

Apa sampeyan urip wedi karo paukuman?

Apa sampeyan terus kuwatir karo apa sing dipikirake wong liya babagan sampeyan?





Apa rasa wedi lan kuatir iki menehi pengaruh negatif marang urip sampeyan?

Yen mangkono, kita bakal nemokake sawetara kasunyatan sing bakal ditindakake drive wedi sing metu.



Yen sampeyan luwih bisa ngadhepi pikiran sing ana, mula bakal ora ana pikirane sing tuwuh, lan bakal ora akeh pengaruhe sajrone urip sampeyan.

Apa sampeyan wis siyap?

1. Sampeyan wis cukup.

Sampeyan bisa uga wis nate krungu sadurunge, nanging apa sampeyan wis mandheg mikir babagan apa tegese?



Sampeyan - wong sing saiki dadi, wong sing wingi, lan wong sing bakal dadi sesuk - ora kekurangan apa-apa.

Sampeyan ora kekurangan, ora rusak, lan ora lengkap.

Sampeyan wis cukup.

Mesthi, sampeyan duwe cacat (lan kita bakal nemokake), nanging iki ora ndadekake sampeyan luwih ringkes tinimbang wong liya.

'Aku cukup.' - ucapake iki dhewe nalika tangi saben esuk, lan kapan wae sampeyan ngrasakake rasa wedi yen bakal diadili.

2. Sampeyan luwih angel tinimbang awak dhewe.

Rungokake, kita ngerti, ana bagean saka awake dhewe sing ora disenengi.

Kabeh wong rumangsa padha.

Nanging ora preduli sampeyan mikir manawa wong liya bakal ngadili sampeyan, sampeyan wis milih dhewe kanthi luwih angel.

Yen sampeyan ngerteni iki, bisa uga mbebayani.

Pancen ora ana sing bisa ujar manawa sampeyan durung nate ngomong dhewe.

3. Paukuman dening wong sing sampeyan ora ngerti ora relevan.

Apa sampeyan prihatin karo apa sing dipikirake wong liya babagan sampeyan?

Cukup mandheg sedetik lan takon dhewe kenapa.

Sampeyan ora bakal bisa sesambungan karo wong-wong iki. Dheweke bisa ndeleng sampeyan mlaku-mlaku ing dalan utawa lungguh ing sisih ngisor subway ... nanging ing kana pungkasane.

Dheweke mlaku liwat, sampeyan mudhun saka sepur, lan Poof! padha ilang saka urip sampeyan.

Apa sing wis dipikirake utawa ora bisa dipikirake sampeyan pancen duwe pengaruh nol tumrap urip sampeyan amarga wis ora ana maneh.

4. Paukuman dening wong sing nembe ketemu mung sawetara.

Kita kabeh ngadili wong liya nalika pisanan ketemu .

Pancen isin, nanging uga tanggepan alami.

Kepiye rupane wong, apa sing dirasakake nalika ngenalake awake dhewe, kepriye tenan utawa tangane melu tangan - kita nggawe keputusan instan adhedhasar kesan pertama.

Nanging kesan pisanan ora tetep. Kaya sing wis penting, apa sing dadi penting yaiku perkara sing penting.

Lan nalika wong ngerti sampeyan, kemungkinane yen ana persepsi awal sing negatif sing bakal empuk lan ilang.

Umume wong seneng seneng karo wong liya tinimbang ora nolak. Iku mung luwih gampang.

Dadi, nanging sampeyan ngira bisa uga wis ngadili sampeyan ing wiwitan, dheweke saiki golek barang sing disenengi babagan sampeyan - sing mesthi ora ana sangsi.

5. Pengadilan ora mesthi mengaruhi kepiye sesambungan karo sampeyan.

Sanajan ana wong sing netepke keputusan babagan sampeyan, ora mesthi ana bedane karo carane dianggep sampeyan.

Kita isih bisa mikir babagan wong liya njaga hubungan sing apik banget karo dheweke.

Kita bisa uga seneng banget karo dheweke, sanajan kita duwe keputusan.

Dadi, rasa wedi yen diadili ora mesthi wedi yen sampeyan bakal dianggep piye.

Iku rong perkara sing beda.

6. Paukuman bisa uga positif.

Apa sampeyan nate mandheg mikir manawa wong bisa ngadili sampeyan kanthi positif?

Ya, pangadilan biasane ora negatif. Kita mung nganggep manawa ana sing ngadili kita, dheweke nemtokake apa sing ora disenengi karo kita.

Kasunyatane, akeh keputusan sing digawe yaiku perkara sing kita lakoni nindakake kaya ing wong.

Kita ngujo tekad, awake dhewe katon apik banget, kita kagum manawa bisa kerja ing ruangan.

Sampeyan bisa uga ora mikir, nanging sampeyan duwe sipat sing dianggep wong liya.

Aja nganti wedi diadili negatif, sampeyan ora mbukak keputusan sing positif.

7. Wong bakal ngadili sampeyan kanthi cara liya.

Wong-wong sing ora bisa ngatasi wong liya - bakal nemokake cara kanggo ngadili apa wae sing sampeyan lakoni.

Dadi, sampeyan kudu takon karo sampeyan: apa sampeyan luwih seneng diadili amarga sejatine sampeyan, utawa awake dhewe sing nyoba kanggo proyek iki?

Wangsulane kudu gampang.

Napa sampeyan pengin diadili amarga ora sejatine sampeyan?

Sampeyan ora bakal, bener?

Yen sampeyan bakal diadili, sampeyan uga bisa nuduhake kabeh wong sejatine, lan neraka apa sing dianggep.

Iku luwih gampang ndeleng dadi awakmu dewe , sawise kabeh.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

8. Paukuman wong minangka refleksi rasa ora aman dhewe.

Yen ana sing ngadili sampeyan, penting dingerteni saka ngendi pangadilan kasebut.

Sejatine, pengadilane sampeyan mung minangka refleksi saka perkara sing ora disenengi karo awake dhewe.

Sampeyan bisa uga dudu perkara sing pas kanggo diadili, nanging ana rasa ora aman sing ana ing njero lemah sing mlebu ing pikirane.

Dheweke duwe rasa nyeri lan nyebabake dheweke golek titik rasa lara ing wong liya supaya dheweke rumangsa kurang mandhiri yen lara.

Asring, yen sampeyan dhewe, wong bakal ngadili sampeyan amarga meri. Dheweke pengin dheweke bisa dadi dhiri sing asli, nanging rasa wedi dhewe manawa ora bisa nuduhake.

9. Umume wong sibuk banget nglawan perang dhewe supaya ora peduli.

Urip angel lan masarakat asring dikalahake karo tantangan sing diadhepi sajrone urip.

Apa wae keputusan sing bisa ditindakake babagan sampeyan ora mung minangka pikirane sadurunge dheweke bali menyang prekara-prekara sing pancen nggawe masalah.

Coba takon dhewe nalika pungkasan yaiku sampeyan nggunakake wektu sing dawa kanggo mikir pikiran sing ora apik lan ora adil babagan wong - ing njaba hubungan pribadi sampeyan, bisa uga (wong liya duwe gelut).

Pengadilan cilik sing kita lakoni ora pati penting kanggo kita ing skema gedhe saiki.

Dheweke ngambang ing aliran pamikiran kita lan ora katon.

Napa wedi karo pikirane wong liya sing sekedap lan ora penting?

Sejatine, sampeyan sing nyekel keputusan kasebut luwih dawa tinimbang wong liya.

10. Sawise sampeyan nampa cacat, ora ana sing bisa nglawan sampeyan.

Tembung ing ndhuwur diucapake dening Tyrion Lannister ing Game of Thrones.

Isine ngemot pesen sing penting banget lan pelajaran sing kudu disinaoni kabeh.

Ya, kita kalebu makhluk sing cacat. Ora ana sing sampurna. Wong-wong sing nggawe fasad sing sampurna duwe celah lan cacat ing sangisore permukaan.

Nanging yen sampeyan pancen ngrampungake cacat kasebut, ora ana sing bisa nggawe sampeyan rumangsa ala kanthi nyerang.

Sampeyan wis nampa manawa dheweke dadi bagean saka sampeyan (paling ora, saiki - tuwuhing pribadi ora kudu diabaikan).

Paukumane wong - sanajan tembunge sing kasar - bakal keprungu amarga sampeyan wis tentrem karo kabeh perkara sing dikarepake.

11. Cukup blokir sengit.

Yen ana wong sing pengin banget nglarani sampeyan kanthi nyerang sampeyan, sing paling apik sampeyan bisa ngalang-alangi.

Copot saka urip sampeyan kanthi cara sing bisa.

Copot saka media sosial sampeyan.

Nolak kanggo melu karo wong-wong mau.

Aja nganti ndeleng kabeh yen sampeyan bisa.

Haters bakal sengit - ayo. Yaiku lara anggone ngomong, mula aja ngrungokake.

12. Ngasorake lan moyoki arang banget.

Yen sampeyan wedi diadili, bisa uga wedi yen diremehake utawa dipoyoki.

puisi inspirasi babagan matine wong sing ditresnani

Sejatine, ora bakal kedadeyan sing sampeyan lakoni.

Sampeyan wedi wayahe nalika kabeh mata noleh nalika sampeyan nindakake perkara sing ngisin-isini banget.

Wayahe durung teka. Iku mung bagean imajinasi sampeyan.

Langka banget yen ora kuwatir. Apa sampeyan metu saka omah lan kuwatir bisa disabetake bledhek? Amarga kemungkinane luwih cenderung.

13. Persetujuan saka wong liya ora bakal nggawe sampeyan seneng utawa tentrem.

Sisih ngelawan koin sing wedi diadili yaiku njaluk persetujuan.

Kita ora pengin diadili - kita pengin wong liya nyetujoni lan validasi eksistensi .

Kita pengin rumangsa pantes disenengi lan ditresnani.

Nanging iki kicker: persetujuan sing sampeyan goleki ora bakal menehi kabegjan utawa katentreman utama sing sampeyan goleki.

Sampeyan mung bisa teka saka njero. Ora ana sing bisa ujar utawa nindakake apa-apa kanggo menehi rasa seneng lan kepuasan sing tetep ing sampeyan.

Iki pancen bener yen sing disetujoni dudu kasunyatan sing sejatine sampeyan.

14. Yen sampeyan ora bisa ngadili liyane, sampeyan ora bakal wedi maneh.

Mungkin sampeyan prihatin banget babagan keputusan negatif wong liya amarga sampeyan asring dadi sumber pengadilan sing padha.

Yen sampeyan ndeleng wong lan ndeleng sing paling ala, sampeyan bakal kuwatir yen sing paling ala yaiku sing dideleng wong.

Yen kabeh sing sampeyan deleng yaiku kekurangane wong, sampeyan bakal kuwatir yen cacat sampeyan kabeh katon ing wong liya.

Dadi kanggo mbebasake rasa wedi yen diadili, sampeyan kudu nyoba ngetrapake kebiasaan ngadili wong liya.

Saben pikiran mbenerake mlebu pikiran sampeyan, coba coba golek sing positif babagan wong sing dimaksud.

Yen sampeyan bisa nyuda ukum babagan wong liya, sampeyan ora bakal kuwatir apa sing bakal dipikirake wong liya babagan sampeyan.

15. Yen sampeyan ora bisa ngadili maneh, sampeyan bakal ora wedi maneh ngadili.

Sumber wedi sampeyan ana ing njero ati.

Sampeyan ndeleng cacat lan sampeyan menehi kritik banget.

Nanging monolog internal iki ngluwihi interaksi karo jagad iki.

Sampeyan milih dhewe lan sampeyan ngarepake manawa wong liya uga bakal ngadili sampeyan.

Mangkono, kanthi nyuda kabutuhan kanggo ngadili awak dhewe, sampeyan bakal ora ngandel yen wong liya uga menehi kritik.

Maneh, bakal nantang pikirane nalika ana ing pikiran sampeyan.

Yen nggawe keputusan mandhiri, wenehi argumen kontra kanthi fokus ing prekara sing sampeyan karepake dhewe.

Iki bakal mbantu ngilangi kebiasaan pikirane nistha awake dhewe lan mulane bisa ngalahake rasa wedi yen diadili wong liya.

Apa semedi kanthi pandhuan iki bisa mbantu sampeyan mandheg rumangsa diadili wong liya ? Kita mikir kaya ngono.