16 Pratandha Sedhih Dheweke Kurang Kepentingan karo Sampeyan lan Hubungan Sampeyan

Sampeyan duwe curiga yen pacar sampeyan wis ora minat karo sampeyan.

Sampeyan kuwatir yen dheweke wis ora minat terus njaga hubungan sampeyan utawa maju karo sampeyan.





Lan yen sampeyan isih setya ing sesambetan, iku anggepan sing nggegirisi.

Nanging isih dina awal lan sampeyan ora yakin apa curiga kasebut kasunyatane, utawa apa sampeyan mung maca salah sawijining pratandha.



Ora bakal ana cara sing bisa ngerteni manawa kapinteran utawa mitra sampeyan wis suda, nanging ana sawetara pratandha sing bisa mbantu sampeyan ngerteni.

Nemtokake manawa kedadeyan kasebut ing tahap awal bisa mbantu sampeyan ngrampungake masalah ing antarane sampeyan, utawa nelpon sedina luwih cepet tinimbang mengko, mula rasa sakit ati ora suwe lan suwe.

Emosi kaya topik iki, sampeyan kudu nyoba nyedhaki saka sudut pandang sing minangka obyektif sabisa. Yen sampeyan bisa ngrewangi, aja nganti emosi utawa kompleks sampeyan mbahas ing kene.



Yen sawetara pratandha kasebut muni lonceng weker, bisa uga wayahe nimbang babagan perasaan sampeyan babagan hubungan kasebut, lan banjur ngobrol karo dheweke babagan masa depan sampeyan loro.

1. Dheweke ora melu ngomong karo sampeyan.

Yen sampeyan ngobrol, cukup cetha yen dheweke ora kepengin ngerti apa sing bakal sampeyan gunakake.

Dheweke ora nggantungake kabeh tembung sampeyan lan ora takon pitakon babagan apa sing kedadeyan ing urip sampeyan.

Dheweke mesthi telpon, utawa sampeyan mung bisa ngerti manawa pikirane ana ing endi wae, nanging ing kamar sampeyan.

2. Dheweke ora ngenteni akeh wektu karo sampeyan.

Dheweke mandheg nggawe gaweyan kanggo nglampahi wektu karo sampeyan.

Dene ing jaman biyen, dheweke bakal mesthi golek wektu kanggo nyinau karo sampeyan, ora ketompo pirang-pirang bal sing ditawakake, saiki dheweke mesthi duwe alesan ora bisa ndeleng sampeyan.

Wektu sampeyan nglampahi bebarengan bisa uga saya suwe saya suda, nanging sampeyan wis mesthi ngerteni owah-owahan.

3. Sampeyan ora prioritas.

Pakaryan sadurunge sampeyan. Kanca-kanca teka sadurunge sampeyan. Kulawargane teka sadurunge sampeyan.

bojo swann sing sugih su yung

Ora mesthi bab sing ala nalika wiwitan sesambetan lan keseimbangan mesthi penting.

Nanging, yen kabeh bakal dadi serius, mula-mula sampeyan kudu dadi prioritas siji liyane.

Yen wis jelas yen ora bakal kedadeyan, bisa uga ana indikasi sing sampeyan butuhake yen ora hubungan karo sampeyan.

4. Dheweke ora responsif.

Dheweke butuh wektu suwe kanggo males teks sampeyan, lan dheweke pancen ora adil muter hard kanggo njaluk .

Dheweke ora nanggapi sampeyan kaya sing nate ditindakake lan ora antusias banget nalika nanggap.

5. Dheweke kayane ora seneng ndeleng sampeyan.

Yen sampeyan ndeleng siji liyane, sampeyan ora weruh mripate saya padhang, lan dheweke ora menehi eseman sing biasane ditemokake saka dheweke.

Dheweke kayane seneng banget ndeleng sampeyan kaya kanca liyane, utawa kurang luwih.

6. Utawa ngrungokake swarane.

Sampeyan ora entuk sambutan sing antusias nalika ngobrol ing telpon. Menawi mekaten, yen sampeyan ora ketemu, bisa uga dheweke ora kepengin ngomong ing telpon.

Dheweke ora kepengin ngrungokake apa sing wis direncanakake, kepiye dina sampeyan, utawa perasaan sampeyan.

7. Dheweke nindakake minimal.

Dheweke nindakake minimal sing kudu dilakoni supaya masalah bisa tetep ana ing antarane sampeyan. Dheweke ora gelem nempuh perjalanan sing luwih dawa kanggo ketemu sampeyan utawa ngenteni wektu karo sampeyan.

8. Ora ana asmara.

Asmara dudu fitur hubungan antarane sampeyan.

Dheweke bisa uga dudu jinis romantis ing umum, nanging yen dheweke wiwit nggawa kembang, nyekel tangan sampeyan, lan lilin nalika sampeyan ngubengi papane, lan saiki iku perkara sing biyen, mula iku dudu tandha sing apik .

9. Kabeh mau ana sisihe.

Sampeyan tambah akeh rumangsa mung siji-sijine gaweyan ing hubungan iki, lan iku yen sampeyan mandheg repot-repot kanggo kontak karo dheweke utawa nggawe rencana, kabeh bakal ora bisa metu.

10. Dheweke gampang nesu.

Wis mulai krasa kaya kabeh sing sampeyan lakoni utawa ucapake nesu. Dheweke kayane dadi pegel karo perkara sing ora rasional.

Utawa bisa uga dheweke nesu nalika sampeyan menehi saran nggawe rencana karo kanca utawa keluargane, utawa ngomong babagan masa depan, utawa dheweke rumangsa ngalami tekanan apa wae.

puisi kanggo pati wong sing ditresnani

Sanajan nyenengake lan game, dheweke manis lan entheng, nanging yen ana serius, dheweke bakal nesu karo sampeyan.

11. Dheweke mesthi golek sebab milih gelut.

Dheweke mesthi duwe sing sambat. Sampeyan kayane mesthi nindakake salah.

Dheweke nemokake alesan kanggo mbantah sampeyan babagan prekara sing sepele banget, lan sampeyan bisa nemokake luwih mbingungake.

12. Dheweke ora kepengin maju.

Ana macem-macem alasan supaya ora rame-rame lan supaya sesambetan njupuk dalan sing alami. Sampeyan ora kudu melu hubungan serius sadurunge sampeyan wis siyap.

Nanging yen wis nalika lan sampeyan rumangsa yen samubarang kabeh kudu wiwit maju , sing bisa dadi tandha minat sing luntur.

Yen dheweke ora gelem menehi label babagan apa wae, ngenalake sampeyan karo kanca utawa kulawargane, nggawe rencana mbesuk, utawa nindakake tindakan sing bakal menehi saran yen sampeyan loro maju ing sesambetan, bisa dadi pratandha akeh perkara , nanging bisa uga kapentingane goyah.

13. Dheweke ora ndhukung sampeyan.

Sampeyan ora rumangsa dheweke kepengin banget karo apa wae sing sampeyan lakoni, utawa ngimpi, utawa entuk.

Sampeyan ora rumangsa duwe dhukungan ing gesang profesional utawa pribadi.

Sampeyan ora rumangsa bisa marani dheweke yen sampeyan ana pitulung lan butuh pitulung.

14. Ora ana jinis seks, utawa jinis iku ana.

Iki bisa mbukak salah siji saka rong cara. Salah siji sadurunge sampeyan wis seneng urip seks lan saiki dheweke kayane wis ilang minat ...

… Utawa ujug-ujug dheweke mung kepengin kepengin bercinta. Dheweke mung ngubungi sampeyan nalika kepengin dadi fisik lan sampeyan ora nate ngenteni wektu bebarengan tanpa melu-melu jinis.

Cara sing apik kanggo ngerteni manawa kedadeyan kasebut yaiku menehi saran rencana sajrone awan sing ora bisa nyakup unsur seksual lan ndeleng apa reaksihe marang dheweke.

15. Dheweke ora nggawe rencana kanggo mbesuk.

Sampeyan ora wani nyebutake yen bakal nggawe rencana mbesuk, lan uga ora nate ujar babagan masa depan.

Dheweke bisa uga ngobrol babagan perkara sing bisa ditindakake minggu utawa wulan ngarep, nanging dheweke pancen ora ngomong babagan kedadeyan sing bakal ditindakake sajrone nem wulan, utawa taun ngarep.

16. Sampeyan mung ngerti jero.

Ayo diadhepi, nalika ana prekara sing salah ing hubungan sing sampeyan kenal.

Ing jugangan lambung, sampeyan ngerti yen dheweke wis ora minat. Lan tinimbang ndhelikake kasunyatan sing ora nyaman, saiki wayahe nampa.

Yen sampeyan wis ngalami kahanan iki, mula kudu ngobrol. Sampeyan bisa uga kikuk, nanging kudu jujur ​​karo awak dhewe lan karo dheweke, lan priksa manawa sampeyan kalorone nyelehake kertu ing meja.

Sampeyan pantes entuk jagad, mula aja nganti nemoni barang sing kurang saka wong sing seneng nunggoni sampeyan, padhang nalika ndeleng sampeyan, lan siyap nggawe sampeyan prioritas.

Ora yakin apa sing kudu ditindakake babagan pacar sing minat karo sampeyan wis luntur? Ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng:

kepiye yen bocah wadon seneng sampeyan