20 Hal sing Apik Babagan Kanggo Ulang Tahun Pacar Sampeyan

Luwih ora menehi hadiah taun iki, kepiye carane ngatur acara kanggo ulang taun pacar sampeyan?

Kabeh wong seneng hadiah, nanging dheweke uga seneng ngeling-eling karo wong sing istimewa.





Iki minangka kesempatan sing sampurna kanggo nindakake bab sing wis mesthi diajak bebarengan!

Wektu sing apik banget kanggo nggoleki, apa tegese nyithak undhangan utawa ngejutake dheweke karo ruangan sing kebak karo kanca-kancane.



tandhane kanca kerja lanang lanang seneng karo aku

Pilih sing bakal sampeyan lakoni bebarengan lan bakal oleh hadiah sing paling apik…

1. Lunga menyang tur pabrik bir.

Ya, iku cara stereotip jender kanggo miwiti dhaptar, nanging uga cara sing apik kanggo ngrayakake.

Akeh pabrik pembuatan bir bir sing luwih cilik lan bisa digunakake kanggo wisata sing murah, lan sampeyan bisa ngrasakake akeh bir sing enak ing proses kasebut.



Iki minangka cara sing nyenengake kanggo ngrayakake ulang tahun pacar sampeyan!

2. Host ing wayah wengi game.

Undang sawetara wong sing disenengi ing wayah sore ing game, utawa tetep dadi loro yen sampeyan luwih seneng sing luwih intim.

Ngumpulake koleksi game papan, game kuis, utawa tantangan game ing wiwitane ulang taune lan kaget nalika wengi sing nyenengake.

3. Seneng wengi film DIY.

Nggawe bioskop ing omah lan seneng-seneng.

Iki minangka ide sing apik banget kanggo ulang taun pacare lan uga ora larang regane.

Pilih film sing disenengi, tetep ing kothak lengkap utawa temokake sing sampeyan tresnani.

Sampeyan bisa siyap brondong, kemul, lan klambi sing nyenengake lan gawe kaget karo bioskop ing ruang tamu.

4. Nuduhake adus.

Setel swasana romantis kanggo ulang taune kanthi mlaku kanthi kebak gelembung.

Cahya lilin, pasang musik sing apik ing latar mburi, lan bukak botol anggur.

Iki minangka cara sing apik kanggo sampeyan loro nyambung tanpa gangguan liyane.

Yen sampeyan seneng tetep ing Netflix nalika rendhem, kita ora bakal ngadili!

5. Mlaku wengi koktail.

Undang pacar sampeyan menyang masterclass koktail ulang taun ing pawon!

Goleki dekorasi sing apik kanggo nggawe sampeyan luwih nyenengake (bisa uga flamingo karet lan sawetara nanas!) Lan suplai bahan kanggo 2 utawa 3 minuman sing disenengi.

Utawa sinaoni resep sadurunge supaya sampeyan bisa mulang, utawa golek video YouTube lan sinau bareng.

Supaya luwih nyenengake kanthi pesen payung koktail cilik, sedotan, lan dekorasi sing enak lan nemplek ing dhaptar lagu tropis.

6. Masak bareng.

Rencanakake sore sing adhem lan masak bareng. Pilih panganan sing sampeyan tresnani lan duwe cukup panganan kanggo masak sakaligus.

Utawa, masak kanggo dheweke! Kabeh wong seneng diolah ing panganan sing wis dimasak ing omah, lan sampeyan bisa nyetel meja nganggo lilin, serbet sing lucu, lan sawetara kembang sing apik.

7. Deleng game video kasebut.

Yen pacar sampeyan seneng game video, adhem video game ing wayah wengi!

Yen sampeyan durung ngerti, takon supaya nuduhake tali kasebut. Yen ora, tantangane diterusake - dadi kompetisi lan rasakake pamer katrampilan.

Yen sampeyan ora melu main game video, nanging pacar sampeyan, ajak kanca supaya online bebarengan lan kaget karo game.

Sampeyan bisa uga ora bisa melu kabeh, nanging dheweke bakal seneng banget lan dheweke bakal seneng yen sampeyan ngerti ide kasebut.

sinau urip ing jaman saiki

Priksa manawa sampeyan nglampahi wektu bebarengan!

8. Menyang bar olahraga.

Menyang garis olahraga bisa uga dudu bagean saka rencana wengi Jumuah sing biasa, nanging bisa nyenengake.

Yen pacar sampeyan seneng olahraga, nggawa dheweke menyang bar olahraga lokal, ngombe bir, lan nyelehake kabeh.

Dheweke bakal seneng tenan yen sampeyan ngupayakake nindakake prekara sing disenengi, lan sampeyan bisa pindhah menyang bar sing luwih apik sawise ngombe sing enak kanggo ngatasi kabeh!

9. Pesen kios karaoke.

Yen sampeyan pasangan kekuwatan sing seneng balada listrik, pesen kamar kanggo sampeyan loro.

Yen ora, ajak kanca sing dituduhake lan kaget karo pacar sampeyan kanthi wengi karaoke!

Klambi mewah diwanti-wanti…

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

10. Ngatur nyusup pub.

Yen sampeyan loro seneng metu ing wayah wengi, atur merangkak pub kanggo ulang taun pacar sampeyan.

Peta metu bar lan pub sing sampeyan tresnani - bisa uga kalebu mandheg panganan supaya aman! - lan metu ing petualangan sampeyan.

Nggawe luwih lucu kanthi nyithak undhangan kanggo dheweke, utawa nggawe dhaptar supaya bisa diatasi - Bar 1, ngombe wedang Bar 2, njupuk tembakan tequila Bar 3, njupuk bungkus kacang, lsp.

Sampeyan bakal seneng banget - mung elinga yen ngombe akeh banyu ing dalan.

11. Mlaku mlaku adoh ing deso.

Yen sampeyan kalebu pasangan sing seneng acara sing adhem tinimbang bengi-bengi lan tequila, ayo mlebu desa.

Rencanakake mlaku-mlaku dawa kanggo sampeyan loro, bungkus tas cilik karo cemilan, banjur budhal menyang ara-ara samun.

Utawa, yen sampeyan ngrasakake petualangan, coba goleki endi angin sampeyan (aman, mesthi!).

12. Kepala menyang ngicipi anggur.

Siji liyane sing nyenengake! Miwiti acara ngicipi anggur lokal - yen sampeyan ora manggon cedhak kebon anggur, priksa bar ing wilayah sampeyan.

Akeh papan sing mbukak acara kaya saiki, dadi coba golek sing cedhak karo tanggal ulang taun lan bukak dhewe.

Iki minangka cara sing nyenengake kanggo mbengi bareng, lan sanajan sampeyan sinau babagan anggur karo klompok wong liya, sampeyan isih bakal rumangsa nyenengake lan romantis.

13. Menyang kelas seni.

Goleki kelas utawa lokakarya sing nyenengake ing sacedhake omah sampeyan lan pesen menyang kelas sing paling nyenengake.

Ora dadi masalah manawa ora ana sing nindakake sadurunge, sampeyan bakal entuk wektu sing apik.

Keramik, lukisan, kaca patri. Punapa mawon, sampeyan loro-lorone bakal nggawe kenangan sing nyenengake - lan sampeyan bakal entuk barang sing bakal dakkirimi nalika pungkasane.

14. Pesen dina spa.

Ana mitos yen dina spa kanggo wanita, nanging uga pria uga seneng!

Kesempatan kanggo ngadegake sikil, nikmati pijet sing apik tenan, lan rendhem ing kolam renang sedina muput? Ulang tahun ora luwih apik tinimbang iki.

15. Metua njobo.

Yen sampeyan kalebu pasangan sing ora duwe ruangan, coba ngatur wisata kemah? Mungkasi akhir minggu karo tendha sampeyan lan bali menyang alam.

Iki uga minangka cara sing apik kanggo sampeyan bisa saling nyambung lan duwe sawetara wektu dadi pasangan tanpa gangguan.

16. Goleki kabeh.

Napa sampeyan ora menehi restoran ing restoran mewah sing wis umure wis dibahas wiwit pirang-pirang abad?

Ulang tahun minangka alesan sing cocog kanggo mbuwang sawetara, yen sampeyan bisa, lan sampeyan bakal seneng ngerti yen istimewa acara kasebut.

Klamben klamben, goleki gelas fizz ing bar sing apik, banjur golek panganan sing enak, ngerti yen sampeyan ngrayakake dheweke lan sesambungan!

17. Pesen manggung.

Yen sampeyan dadi musik, temokake pertunjukan sing bakal disenengi.

Yen ora, pilih band / genre favorite lan delengen apa sing kedadeyan nalika ulang taune.

carane supaya pacelathon tetep lancar

Kaget dheweke karo tiket lan metu ing wayah wengi sing apik.

18. Baleni kencan kaping pisanan.

Iki minangka perkara sing biasane disimpen kanggo pengetan ulang tahune, nanging bisa dadi cara sing apik banget kanggo ngucapake selamat ulang taun kanggo pacar sampeyan.

Bali menyang papan sing wis ketemu, utawa menyang endi kopi utawa ngombe sing pertama.

Bakal dadi cara khusus kanggo nuduhake manawa sampeyan peduli lan bakal dadi cara sing sampurna kanggo nyambung uga pasangan.

19. Ngatur dina sing adhem.

Yen dheweke ora mengeti ulang tahun, nanging sampeyan isih pengin nggawe perkara sing apik, slamet!

Ora apa-apa kanggo nginep ing omah utawa dina sing nyenengake - kita asring melu mbuwang dhuwit lan ngrencanakake prekara sing gedhe, lan kadhang kala, sampeyan mung seneng ulang taun karo wong sing sampeyan tresnani.

Nginep ing omah, nonton TV ing amben, mangan panganan sing enak lan santai. Ora isin yen ngrayakake kanthi ora ngrayakake!

20. Ayo dheweke milih.

Aja nggawe rencana lan, tinimbang, ujar yen sampeyan bakal nindakake apa wae sing bakal diputusake.

Sampeyan bisa uga bakal nginep ing omah lan njupuk barang-barang utawa bisa uga nemoni kanca-kanca ing wayah wengi.

Apa wae, sampeyan bakal ngerti manawa dheweke duwe wektu sing apik amarga dheweke nindakake apa sing dikarepake - nglampahi wektu karo sampeyan nindakake perkara sing disenengi.