20 Prekara Sing Bisa Dikatutake Wong Nalika Nelpon Sampeyan 'Cantik' Utawa 'Lucu'

Umume kita seneng nampa pujian, nanging kadang bisa nyoba ngerti apa sejatine.

Lan nalika nerangake tembung sing diucapake dening anggota saka lawan jinis, bisa uga tikel angel ngerti pesenane sing ora jelas.

Coba conto nalika ana wong lanang sing ngarani sampeyan ayu utawa lucu. Apa sing ngono tenan tegese?





Ternyata bisa ateges PILIH macem-macem perkara gumantung karo kahanan lan hubungan sampeyan karo wong lanang iki.

Apa sampeyan diarani ayu utawa lucu, kita wis nemtokake tegese tegese supaya ora prelu…



8 Prekara sing 'Endah' ​​Bisa Dadi Tegese

1. Minangka pujian sing kalebu kabeh.

Sing apik bisa nuduhake cara sampeyan tampil, mesthi wae. Yen ana wong lanang ngarani sampeyan ayu, iki nuduhake manawa dheweke seneng karo penampilan sampeyan lan kagum karo kaendahan sampeyan.

Iki uga bisa nyakup mayoritas pujian liyane - ayu iku kalebu kabeh lan uga tegese sampeyan cantik, seksi, lan elegan.

2. Dheweke mikir sampeyan ayu ing njero njaba.

Yen ana wong lanang ngarani sampeyan ayu, dheweke uga bisa uga nuduhake kepribadian sampeyan. Kepribadian sing ayu cenderung alus, menehi, lan grapyak.



Ing konteks iki, tembung ayu bisa mirip karo sing apik utawa manis.

apa sing kudu dilakoni nalika bosen

3. Dheweke mikir sampeyan jiwa kreatif.

Ayu uga ateges sampeyan seni.

Wong lanang bisa ngarani sampeyan ayu yen kreatif banget lan nggawe puisi utawa nembang nalika ngubengi omah.

Apa ana sing luwih ayu tinimbang nari hippy tanpa alas kaki liwat padang rumput?

4. Dheweke ngrasakake katresnan sing dawa banget karo sampeyan.

Wanita bisa dadi atraktif kanthi macem-macem cara, lan duwe maksud beda.

Bocah-bocah wadon sing seksi bisa dadi kanca sing pengin dituju ing wayah wengi Jumuah, nanging bocah-bocah wadon sing ayu yaiku sing pengin dienggo akhir minggu.

Wanita ayu pancen nyata, nanging uga idham-idhamane - wanita sing bisa nggawa mulih kanggo ketemu wong tuwa lan sing sampeyan anggep omah-omah.

5. Dheweke ngrasakake luwih saka nepsu sampeyan.

Kaendahan ngluwihi mung hawa nepsu . Iki luwih akeh babagan persahabatan lan katresnan sing digabung dadi sing luwih kuat tinimbang kepinginan.

Iki tegese ana sing luwih jero lan tahan suwe tinimbang daya tarik sedhela.

6. Dheweke ndeleng sampeyan minangka tantangan.

Kanggo sawetara pria, nggunakake tembung ayu tegese sampeyan rada ora bisa digayuh.

Bocah-bocah wadon sing manis lan ayu luwih gampang dicedhaki, nanging bocah-bocah wadon sing ayu bisa medeni lan medeni.

Yen ana wong sing nggunakake tembung babagan sampeyan, bisa uga dheweke nganggep sampeyan minangka tantangan lan pengin dadi pantes kanggo wektu lan perhatian sampeyan.

7. Dheweke seneng yen sampeyan kulitmu kepenak .

Yen dikandhani sampeyan ayu iku padha karo dikandhani yen bocah wadon ing tangga teparo.

Iki minangka jinis pesona alami lan tanpa gaweyan sing sumunar saka sawetara wanita.

Iki tegese sampeyan tampil apik tanpa dandanan, kanthi rambut rapi lan sandhangan sing nyenengake. Sampeyan ing negara alam sing paling ayu ing antarane sampeyan.

8. Dheweke bangga bisa karo sampeyan.

Yen ana wong lanang ngarani sampeyan ayu, tegese dheweke bangga bisa karo sampeyan lan pengin pamer.

Ngenalake sampeyan karo kulawarga lan kanca-kanca ora mung cara ngomong yen dheweke pengin sampeyan urip, nanging dheweke bangga ngarani sampeyan pacare amarga sampeyan apik banget ing njobo lan njaba.

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

12 Prekara sing 'Imut' Bisa Dadi Tegese

1. Dheweke mikir yen sampeyan manis-manis.

Nalika wong lanang ngarani sampeyan lucu, sawetara bocah wadon ora seneng. Dheweke mikir artine sampeyan manis lan enom nalika bisa uga kepengin rumangsa seksi lan dikarepake.

Disebut lucu ora ateges sampeyan uga ora kabeh!

Dadi lucu tegese sampeyan apikan lan apikan. Iki nuduhake kewanitaan sing alus tinimbang aspek kekancan sing akeh kita kanthi otomatis nganggep tegese.

2. Dheweke mikir yen sampeyan perusahaan hebat.

Dadi cute uga ateges sampeyan pancen kepenak ana ing sekitar - sampeyan seneng-seneng lan ora apa-apa dadi wong bodho.

Yen ana wong lanang ngarani sampeyan lucu, cenderung amarga sampeyan pancen gampang nemplek lan nongkrong.

Wanita imut minangka wong sing alus lan lembut sing apikan banget.

3. Dheweke ndeleng sampeyan santai lan santai.

Cute uga bisa ngrujuk babagan kepribadian sampeyan. Sampeyan bisa uga diarani lucu yen langsing lan santai.

Iki minangka pujian gedhe amarga tegese sampeyan gampang lan tanpa drama!

Bocah-bocah wadon sing lucu gampang dicedhaki amarga ora nyebabake masalah lan santai.

4. Dheweke mikir sampeyan lumayan lumayan.

Ing babagan tampilan sampeyan, diarani lucu ora ateges katon enom.

carane nggawe rong minggu kanthi cepet

Artine sampeyan cantik lan lembut - apike kanggo bocah wadon sing duwe bintik-bintik, bisa uga lipstik jambon sing alus, lan mripat gedhe.

5. Dheweke isin, nanging pengin muji sampeyan.

Sawetara wong bisa ngarani sampeyan lucu yen rada isin utawa amarga dheweke ora yakin apa sing bakal ditanggepi.

Dheweke pengin miwiti kanthi pujian sing luwih gampang lan ndeleng cara sampeyan nanggapi tinimbang langsung mbukak kanthi 'ayu' utawa 'nggumunake.'

6. Dheweke ora pengin marai kuwat banget.

Cute uga minangka cara sing apik kanggo nyenengake bocah wadon - sawetara wong lanang ora pengin nesu banget kanthi menehi katrangan babagan seksi lan panase sampeyan.

Wong-wong iki biasane nggunakake tembung lucu amarga komplement lan grapyak lan bisa ngukur swasana sadurunge dikandhani manawa kepenak golekane.

7. Dheweke mikir yen sampeyan pacar materi.

Cute asring nuduhake jinis bocah wadon sing pengin pria uga duwe hubungan.

Mirip karo ayu, imut minangka pujian manis sing nuduhake kepribadian sampeyan kaya penampilan sampeyan, tinimbang kepenginane wong lanang kepengin sampeyan.

8. Dheweke main-main.

Kuciwo bisa dadi ide sing nggoda lan lucu. Yen ana wong lanang ngarani sampeyan lucu, dheweke bisa uga dolanan lan guyonan kanggo ngenthengake swasana ing antarane wong loro mau.

Cute minangka perkara sing bisa dikandhakake dening wong sing sampeyan kencan amarga dheweke ngerti tenan, lan pengin main-main lan konyol karo sampeyan.

9. Dheweke pengin metu saka zona kanca .

Yen ana kanca lanang sing ngarani sampeyan lucu, dheweke bisa uga tresna karo sampeyan.

Dheweke uga bisa ngomong babagan dheweke seneng karo kepribadian lan alam sing adhem.

Sampeyan bisa uga kudu ngawasi wong liya pratandha dheweke seneng karo sampeyan nanging wedi ngakoni !

10. Dheweke mikir yen sampeyan isih enom.

Disebut lucu kadang bisa nuduhake para mudha. Yen pasangan sampeyan ngarani sampeyan imut, bisa uga diarani cara dheweke seneng karo polos lan dolanan sampeyan.

Sampeyan wis tuwa lan pasangan seneng yen sampeyan diwasa lan duwe pengalaman, nanging isih enom lan nyenengake.

11. Dheweke mikir yen sampeyan duwe energi sing nyenengake babagan sampeyan.

Pikirake nalika nggunakake tembung cute kanggo kirik utawa bayi - nalika dheweke seneng banget lan mlayu kebak semangat.

Yen ana wong lanang ngarani sampeyan lucu, bisa uga amarga padha. Dheweke bisa uga seneng tenogo lan semangat sampeyan.

12. Dheweke pengin nggawe kabeh cuddly lan nyaman karo sampeyan.

Yen ana wong lanang sing ngarani sampeyan lucu, bisa uga amarga dheweke pengin nggawe barang sing manis kaya sampeyan peluk, gosok rambut, lan sesi kue konyol.

kabeh musim rilis 2 musim amerika netflix

Cute tegese nggawe barang sing apik banget, mula ana wong sing nggunakake pujian iki kanggo nuduhake yen dheweke pengin sesambungan kaya ngono karo sampeyan.

Dadi, kaya sing wis ditemtokake, ana macem-macem makna sing diarani apik utawa lucu!

Kanggo ngerti tenan apa tegese wong lanang nalika nggunakake tembung kasebut, sampeyan kudu ndeleng konteks sing ana, basa awak sing digunakake wong lanang ing sekitar sampeyan, lan getaran umum sing sampeyan pilih.

Nanging, yakin manawa sing apik lan lucu iku muji sing apik kanggo ditrima lan nuduhake minat, perhatian, lan daya tarik.