2020 WWE NXT TakeOver: Portland - Pertandhingan, Kertu, Ramalan, Tanggal, Wektu Wiwitan, Lokasi, Tiket, Kapan lan Endi Kanggo Ditonton, & Liyane

>

NXT TakeOver: Portland saiki wis kasedhiya, lan tekane, kita nggoleki sawetara match gedhe kanggo merek Ireng lan Kuning. Mantan merek pangembangan WWE katon luwih apik lan luwih apik nalika dina-dina, lan ing pikirane, TakeOver iki bisa dadi pertunjukan gedhe.

Kabeh Kejuaraan NXT kasedhiya, kanthi gelar Dunia dibela dening Adam Cole, judhul Wanita dening Rhea Ripley, judhul Tim Tag dening Era Undisputed, lan Kejuaraan Amerika Utara dening Dominik Diajkovic.

Tanpa mikir maneh, ayo goleki kabeh kertu match, uga ing endi lan carane sampeyan bisa nonton WWE NXT TakeOver: Portland.






Endi 2020 WWE NXT TakeOver: Portland bakal dianakake?

NXT TakeOver: Portland bakal ditindakake ing Moda Center ing Portland, Oregon.

NXT TakeOver: Lokasi Portland 2020:

Pusat Moda, Portland, Oregon, Amerika Serikat.




Tanggal pira 2020 WWE NXT TakeOver: Portland?

WWE NXT TakeOver: Portland bakal diwiwiti tanggal 16 Februari 2020.

Gumantung saka lokasi sampeyan, tanggal kasebut bisa uga beda-beda.

Takeover NXT 2020: Tanggal Portland

  • 16 Februari 2020 (Amerika Serikat)
  • 17 Februari 2020 (Inggris)
  • 17th Februari 2020 (India)
  • 17 Februari 2020 (Australia)

Takeover NXT 2020: Wektu Mulai Portland

NXT TakeOver: Portland 2020 bakal diwiwiti jam 7 PM EST.



Wektu wiwitan bakal beda-beda gumantung saka lokasi sampeyan. Yen sampeyan dununge ing papan liya, wiwitane minangka wiwitan.

WWE NXT TakeOver: Wektu Mulai Portland

  • 7 PM EST (USA)
  • 4 PM PST (Wektu Pasifik)
  • 12 AM GMT (Inggris)
  • 5:30 AM (Wektu India)
  • 11 AM ACT (Australia)

Takeover NXT 2020: Kertu lan Prediksi Pertandhingan Portland

Ing ngisor iki minangka match sing diumumake kanggo kertu kasebut. Iki bakal dianyari kanthi tambahan pertandingan ing minggu ngarep.

Pertandingan Kejuaraan NXT: Adam Cole (c) lawan Tommaso Ciampa

Adam Cole vs Tommaso Ciampa

Adam Cole vs Tommaso Ciampa

Adam Cole wis suwe nggelar Kejuaraan NXT, nanging saiki Tommaso Ciampa bali menyang Goldy, lan tegese judhul Cole bisa uga ngalami krisis.

Ramalan NXT TakeOver: Tommaso Ciampa


Pertandingan Kejuaraan Wanita NXT: Rhea Ripley (c) lawan Bianca Belair

Bianca Belair vs Rhea Ripley

Bianca Belair vs Rhea Ripley

Ing episode 15 Januari WWE NXT, Bianca Belair menang Wanita Pertempuran Royal kanggo entuk pertandingan Kejuaraan Wanita NXT. Karo Rhea Ripley target Charlotte Flair uga saiki, Belair mesthi duwe kerjane kanggo dheweke.

Ora mungkin Rhea Ripley bakal ilang gelar kasebut, amarga dheweke katon pasulayan karo Charlotte.

Ramalan NXT TakeOver: Rhea Ripley


Pertandingan Kejuaraan Tim NXT Tag: Era sing Ora Dipungkasi (Ikan Bobby lan Kyle O'Reilly) (c) vs The Broserweights (Pete Dunne lan Matt Riddle)

Era Undisputed vs Broserweights

Era Undisputed vs Broserweights

Era Undisputed ngalami masalah saiki. Matt Riddle lan Pete Dunne wis gabung dadi sukses nganti saiki, lan malah menang Tim Dusty Rhodes Tag Team Klasik kanggo saiki - ing tembakan judhul ing NXT TakeOver: Portland.

Wis ngalahake Veteran Muda Grizzled ing final, bisa uga cukup kanggo pungkasane njupuk judhul saka Era Undisputed.

Ramalan NXT TakeOver: Broserweights

pinten sssniperwolf ngasilake setaun

Pertandhingan Kejuaraan Amerika Utara NXT: Keith Lee (c) lawan Dominik Dijakovic

Keith Lee vs Dominik Dijakovic

Keith Lee vs Dominik Dijakovic

Keith Lee bisa uga dadi wong sing paling penting ing NXT saiki. Lee dadi kondhang sajrone sawetara wulan kepungkur, lan sawise menang judhul Amerika Utara, mula dheweke bakal kalah.

Dominik Dijakovic bisa uga kenal karo Lee, nanging bisa uga kabukten durung cukup.

Prediksi NXT TakeOver: Keith Lee


Finn Balor vs Johnny Gargano

Finn Balor vs Johnny Gargano

Finn Balor vs Johnny Gargano

Finn Balor mbalik ngadhepi Johnny Gargano lan langsung nyerah pegulat kasebut dadi komisi kanthi tumit sing kaget. Saiki Gargano wis bali, dheweke mung duwe siji perkara - pamales dendam.

Nanging, ora ana sing bisa uga kabukten cukup nalika kekarone ngadhepi tumindak single. Banjur maneh, ora ana sing kudu ngetung Johnny Wrestling.

Ramalan NXT TakeOver: Finn Balor


Pertarungan Dalan: Tegan Nox vs Dakota Kai

Tegan Nox vs Dakota Kai

Tegan Nox vs Dakota Kai

Tegan Nox duwe akeh sebab supaya nesu. Kanca sing wis suwe ora mung nolak dheweke, nanging uga nyerang dheweke kanthi jahat ing TakeOver: WarGames.

Iki dudu tandhingan, nanging gelut antarane loro kanca sadurunge.

Ramalan NXT TakeOver: Tegan Nox


Kepiye cara nonton WWE NXT TakeOver: Portland 2020 ing AS & UK?

NXT TakeOver: Portland bisa ditonton langsung ing Jaringan WWE ing AS lan Inggris.


Kepiye, kapan lan ing endi kanggo nonton 2020 WWE NXT TakeOver: Portland ing India?

NXT TakeOver: Portland bakal disiarake langsung ing Jaringan WWE uga ing 5:30 AM.