25 Ora Ana Bullsh * t Tandha Hubungan Sampeyan Wis Wis Wis Wetara

Apa wis entek wektu kanggo sesambungan sampeyan?

Apa ora bisa ngirit?

Apa sampeyan lan pasangan luwih seneng pisah?



Iki minangka pitakon sing bakal ditakoni akeh wong nalika sesambetan entuk tembelan kasar.

Kanggo mbantu sampeyan mangsuli pitakon kaya ngono, ing ngisor iki ana sawetara pratandha sing nuduhake manawa umume durung bisa.



Kanthi ngono, sampeyan bakal ngerti yen hubungan sampeyan wis rampung.

1. Sampeyan wis nyoba ngatasi masalah sampeyan.

Posisi sing sampeyan lakoni durung dumadakan. Sampeyan wis berjuang sawetara suwe.

Nyatane, sampeyan wis ngliwati dalan kanthi ati-ati sing gedhe kanggo ngutarakake perasaan lan keluhan sampeyan.



Mungkin sampeyan malah wis nyoba penyuluhan sesambetan.

Sampeyan wis cukup menehi wektu supaya kabeh bisa tumindak, nanging durung bisa.

Siji utawa loro-lorone kayane ora bisa ngowahi cara sing dibutuhake.

Iki minangka tandha paling gedhe yen hubungan sampeyan wis kliwat amarga ing endi wae sampeyan bisa lunga lan apa maneh sing bisa dicoba yen sampeyan wis nyoba kabeh?

2. Sampeyan rumangsa kesepian ing kancane.

Nalika sampeyan karo pasangan, sampeyan ora ngrasakake ikatan sing maha asih lan peduli.

Kosok baline: sampeyan aran sepi.

Sanajan sampeyan sakloron ana ing ruangan sing padha, bisa uga sampeyan ana ing sisih liya planet kanggo kabeh sambungan sing ana.

3. Sampeyan ora ngomong tenan.

Ora ngomong sing apik.

Sampeyan bisa uga isih terus takon babagan kepiye kahanane saben dina, nanging meh ora ngrungokake wangsulan.

memedi memedi alam semesta sinematik

Sampeyan ora duwe minat banget babagan kedadeyan kasebut, lan sampeyan mesthi ora ngomong babagan prekara sing luwih jero, luwih pribadi, lan luwih penting.

4. Sampeyan wis mandheg nindakake 'sampeyan'.

Biyen, sampeyan mesthi nindakake perkara tartamtu.

Dina Jemuah wengi yaiku pizza lan film nalika digulung ing kursi.

Sampeyan bakal mbukak konser utawa mlaku-mlaku ing alam.

Prekara-prekara kasebut wis suwe ilang saka rutinitas rutin sampeyan.

Sampeyan bisa uga malah golek wong liya kanggo nuli nulungi dheweke.

5. Sampeyan ora kantun nalika ora ana ing sekitar.

Wis kliwat dina nalika sampeyan mikir babagan pasangan sampeyan nalika pisah.

Sampeyan saiki bisa kanthi gampang nglampahi akhir minggu adoh saka dheweke lan ora nate kepikiran sepisan.

Sampeyan ora bakal kantun. Nyatane, sampeyan ngrasakake lega nalika dheweke ora ana.

Yen sampeyan takon, 'apa hubunganku wis rampung?' - iki minangka tandha gedhe sing bisa uga ana.

6. Prekara cilik sing ngganggu sampeyan.

Kita kabeh duwe kekurangan lan kabiasaan sing ala, lan kita kabeh seneng nindakake samubarang kanthi cara tartamtu.

Nalika hubungan sampeyan apik, perkara kasebut ora ngganggu sampeyan. Sampeyan nyuda pasangan sampeyan kendur amarga sampeyan wis ngerti kekurangane dhewe.

Nanging saiki dheweke wis mulai nesu tenan.

Sampeyan ora bisa nglirwakake maneh mangkuk reged sing ditinggalake ing sisih, swarane nalika ngunyah panganan, utawa cara sing asring telat.

7. Sampeyan fokus ing poin sing ala.

Ora mung gangguan cilik sing sampeyan fokusake - sampeyan bakal mikir babagan kabeh poin ala kanthi rutin.

Nyatane, iku mung poin ala sing sampeyan pikirake. Sampeyan ora kasengsem maneh babagan poin sing apik.

Tandha yen hubungan sampeyan wis rampung yen sampeyan wis ngritik dheweke kanthi terang-terangan nalika nindakake perkara sing ana ing sangisore kulit, amarga sampeyan ora rumangsa nyakot ilat.

8. Sampeyan gelut akeh.

Ana bedane gedhe antarane ora setuju lan padu, lan prabédan sing luwih gedhe antarané padu lan gelut.

Sampeyan pancen paling angel yen bisa dadi gelut kanthi rutin.

Sampeyan berjuang kanthi sipil karo siji lan sijine lan nyalahake lan ngremehake minangka senjata serangan.

Ora ana gelut kasebut sing bisa dirampungake. Nyuwun ngapuro lan rekonsiliasi langka.

9. Sampeyan wis mandheg metu saben liyane.

Ana wektu yen sampeyan bakal mundur kanggo nulungi wong-wong mau.

Ora ana barang sing gedhe banget kanggo wong sing sampeyan tresnani.

Kepiye sampeyan ngerti yen hubungan sampeyan wis kliwat? Sampeyan saiki rumangsa nesu yen dijaluk sampeyan menehi prekara - sanajan sepele.

10. Sampeyan prioritasake wong liya.

Hubungan sing sehat asring berarti pasangan sampeyan dadi prioritas sampeyan.

Mesthi, sampeyan isih duwe urip dhewe lan wong-wong penting liyane, nanging cocog karo hubungan sampeyan.

Nanging tabel saiki wis diuripake lan sampeyan kanthi sengaja nggawe wong liya luwih dhisik.

Sampeyan luwih seneng ndeleng kanca utawa kulawarga ing akhir minggu tinimbang mbuwang karo pasangan.

11. Sampeyan wis mandheg mikir babagan mbesuk karo dheweke.

Biyen sampeyan bisa ndeleng masa depan sing padhang kanggo sampeyan loro.

Gumantung ing tataran urip lan sesambetan sampeyan, bisa uga kalebu bebarengan, palakrama , duwe anak, lelungan, utawa liya-liyane.

Nanging saiki, ora ana pikirane kaya ngono. Sampeyan ora duwe pangarep-arep kanggo masa depan sing dituduhake.

12. Sampeyan wis wiwit mikir babagan masa depan tanpa dheweke.

Sampeyan wis wiwit mbayangake babagan apa sing bakal sampeyan lakoni yen pasangan sampeyan ora ana.

Sampeyan asring mikir babagan kepraktisan misahake - sapa sing kepengin pindhah, sapa sing pengin njaga segawon, apa sing dadi dhuwit sing dituduhake?

Banjur ana ngalamunake kabeh perkara sing bisa / bakal ditindakake nalika sampeyan isih jomblo maneh.

Sampeyan bisa uga mbayangake pasangan sing anyar - ora kudu dadi wong sing spesifik, nanging mung jinis hubungan sing pengin dienggo mbesuk.

Yen dudu tandha yen hubungan sampeyan wis kliwat, apa?

13. Sampeyan ora bisa dadi wong ing sacedhake.

Nalika sampeyan karo pasangan, sampeyan pancen beda banget.

Sampeyan bakal kelangan sesambungan karo dhiri sing asli, kepribadian, wong sing sampeyan kenal nalika wiwitan sesambetan.

Sampeyan ngencengi akeh emosi - sampeyan nyuda rasa seneng, nahan luh, lan adhem positipitas apa wae.

Sampeyan ngomong lan tumindak beda nalika pasangan sampeyan ora ana.

14. Dheweke ora bisa dadi awake dhewe ing sekitar sampeyan.

Sampeyan uga wis ngerti sepira owah-owahane wiwit sampeyan ketemu.

Wong sing sampeyan tresnani wis ora bisa dideleng amarga ketegangan sing asring ana ing antarane sampeyan.

Kalorone rumangsa ora bisa nuduhake kerentanan ing ngarepe wong liya. Kayane sampeyan nggawa tameng lan nganggo topeng kabeh wektu.

15. Keakraban fisik ora ana utawa dipeksa.

Sampeyan lagi wae ora nutul saben dina iki. Ngambung jarang lan ora duwe semangat. Jinis malah arang banget.

Utawa yen sampeyan duwe hubungan seksual, sampeyan pancen kudu tumindak tanpa rasa marem.

Karukunan fisik apa wae rasane kepeksa, lan sampeyan bisa seneng tanpa seneng.

16. Sampeyan ora ngandel maneh.

Apa utawa ora ana jinis infidelity, kapercayan sampeyan wis ilang.

Nanging, sampeyan ora bisa meri. Sampeyan uga ora preduli.

Yen dheweke duwe fisik utawa urusan emosi , sampeyan ora bakal sedhih lan bisa uga nganggep cara kasebut gampang metu saka sesambetan.

Yen sampeyan pengin ngerti kapan sesambetan wis entek lan ora bisa disimpen, goleki rincian lengkap babagan kapercayan.

17. Kanca utawa kulawarga sampeyan komentar manawa sampeyan ora seneng.

Sampeyan bisa uga wis mbahas babagan hubungan sampeyan, nanging uga ngluwihi iki, wong-wong sing nresnani lan peduli karo sampeyan, wis ngerti yen sampeyan ora ngerteni.

Dheweke bisa uga wis nyebutake sampeyan, menehi komentar babagan carane sampeyan ora katon kaya dhiri.

Wong-wong iki ngerti sampeyan paling apik, mula luwih becik dirungokake manawa dheweke ngerti prabédan karo sampeyan.

18. Sampeyan rumangsa kuwatir, depresi, utawa nesu kabeh wektu.

Kanca lan kulawarga wis ndeleng pangowahan amarga sampeyan gelut gelut batin kanthi rutin.

Hubungan sampeyan sing gagal nggawe kuatir, pikiran depresi, gampang nesu, lan nesu.

Lan iki ora mung katon ing urusan karo pasangan, nanging ing kabeh tumindak.

Yen sampeyan ngrasakake bobote hubungan kasebut narik sampeyan, mula ana ing antarane sampeyan.

19. Sampeyan ora bisa empati.

Hubungan sing sehat kalebu perhatian lan perhatian kanggo wong liya, nanging sampeyan saiki ora katon kaya ngono.

Yen dheweke kerja saka omah lan sambat babagan bose, sampeyan bakal bisa ndeleng apa-apa saka perspektife. Nanging, sampeyan bisa uga ngandhani manawa dheweke overreact.

Utawa sampeyan ora bisa ngomong akeh babar pisan, nanging mung menehi sawetara manthuk lan pundhak pundhak.

Saiki sampeyan rumangsa babagan pasangan sampeyan dadi empati sejati, mula sampeyan ora bisa nyelehake sepatu lan mbayangake perasaan sing bakal dirasakake.

Empati wis ana minangka salah sawijining aspek terpenting ing kemitraan romantis, dadi yen ora ana, hubungane wis kliwat - mung sawetara wektu sadurunge pemisahan kasebut resmi.

20. Sampeyan ora ngguyu bareng maneh.

Pasangan sing ngguyu akeh umume ing papan sing cukup padhang, sanajan ana sawetara masalah ing kene.

Nanging eseman, cekikikan, lan guffaws wis suwi ilang saka hubungan sampeyan.

Iki amarga sampeyan ora guyon kaya biyen. Sampeyan luwih serius ing sacedhake amarga iki nggawe jarak emosional ing antarane wong loro.

21. Sampeyan wis dadi wong loro sing beda banget.

Sejatine ora umum kanggo narik kawigaten ing sisih liya, nanging sampeyan lan pasangan wis beda arah lan saiki wis beda banget nalika sampeyan ketemu.

Wutah ora mesthi ngubah kita kanthi cara sing dikarepake, lan yen sampeyan loro ora duwe minat, karep, utawa sudut pandang moral sing padha, tulisan kasebut bakal ana ing tembok.

Kadhangkala, mung siji wong sing ana hubungane tuwuh lan ganti, lan wong iki banjur rumangsa wis ngungkuli wong liya. Iki umume kanggo pasangan sing luwih enom ing endi wong diwasa luwih cepet tinimbang sing liyane.

Yen sampeyan kepengin weruh 'apa hubunganku wis rampung?' - luwih becik sampeyan takon kepiye sampeyan lan pasangan sampeyan wis owah wiwit kaping pisanan ketemu lan apa sejatine sampeyan cocog maneh.

22. Sampeyan ora ngurmati maneh.

Hormat minangka salah sawijining landhesan hubungan sing apik, nanging rasa hormat sing sampeyan duwe kanggo siji liyane saya suwe saya suwe.

Kesulitan sing sampeyan adhepi nyebabake sampeyan bobo lan uga sopan santun minangka tantangan.

Sampeyan bisa uga sengit karo prekara sing ana ing antarane sampeyan, nanging rasa hormat sing sadurunge entuk saiki wis ilang.

23. Siji utawa loro-lorone nglarani liyane.

Yen rasa hormat ilang lan empati ora ana, dadi luwih angel kanggo nambani siji lan liyane.

Nanging, sampeyan saling memperlakukan kanthi cara sing biasane ora dianggep karo wong liya.

Sampeyan ora sabar, sabar sing luwih cekak, lan umume ora grapyak karo wong liya.

Ing sawetara kahanan, iki bisa mudhun dadi siji utawa kaloro pihak kanthi lisan nyalah gunakake pihak liyane, utawa luwih ala.

Yen planggaran saka jinis apa wae sing dadi bagean saka sesambetan, dina kasebut bakal dietung.

24. Sampeyan mung ngerti.

Ing njero ati ati, sampeyan ngerti yen hubungane wis entek.

Sampeyan bisa uga wis krasa suwene, nanging nolak babagan iki.

Nanging sampeyan ora bisa nyetop maneh pikirane lan perasaan. Wis rampung, lan ora ana sing bali.

25. Sampeyan pengin metu.

Sampeyan ora pengin dadi bagean saka hubungan iki lan aktif mikir cara paling apik kanggo mungkasi.

Yen sampeyan wis tekan titik iki, sampeyan ora prelu wong liya ngandhani manawa hubungan kasebut wis ora bisa digunakake maneh.

Isih ora yakin apa hubungan sampeyan wis kliwat?Iki minangka keputusan gedhe, nanging sampeyan ora kudu nggawe keputusan dhewe. Ngomong karo pihak katelu sing netral bakal mbantu sampeyan nggawe kesimpulan sing paling jujur ​​babagan masa depan hubungan sampeyan.Dadi, kenapa ora ngobrol online karo ahli hubungan saka Pahlawan Hubungan sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake. Cukup.

Sampeyan uga seneng: