25 Alice Sing Apik banget Ing Kutipan Wonderland Kanggo Urip Kanthi

Wis luwih saka 150 taun wiwit Lewis Carroll nulis Alice ing Wonderland, nanging amarga karaktere karismatik, alur cerita sing menarik, lan kutipan sing ora bisa dilalekake, dheweke terus ngisi imajinasi bocah-bocah kanthi sihir.

kepiye carane supaya uripku luwih apik

Novel sing dikasihi karo wong diwasa, novel, terusane Liwat The Looking Glass, lan pirang-pirang adaptasi film wis menehi sawetara momen sing nyenengake. Ing ngisor iki minangka kompilasi kuotasi lan dialog sing paling apik sing bisa ditemokake ing macem-macem dongeng klasik iki.

Sapa aku ing donya iki? Ah, kuwi bedhekan sing apik. - Alice





Napa, terkadang aku wis precaya nganti nem prekara sing mokal sadurunge sarapan. - Ratu Ati

Alice wiwit mikir manawa sawetara prekara sing pancen mokal.



Aku wingi ora bisa bali maneh amarga saiki dadi wong liya. - Alice

'Sapa KAMU?' jarene si Caterpillar.
Iki dudu pambuka kanggo obrolan. Alice mangsuli, kanthi isin, 'Aku-aku meh ora ngerti, Pak, saiki - paling ora aku ngerti sapa sejatine aku nalika tangi esuk iki, nanging dakkira aku mesthi wis diganti kaping pirang-pirang.'



Pancen mbingungake kabeh pangowahan kasebut! Aku ora yakin apa sing bakal dakkarepake, wiwit siji menit menyang menit liyane. - Alice

Aku wedi ora bisa nerangake dhewe, Pak. Amarga aku dudu awakku dhewe, sampeyan ndeleng? - Alice

Biyen luwih akeh… luwih akeh. Sampeyan wis ilang akeh. - Hatter Mad

Alice: 'Punapa panjenengan kepareng matur kula, cara pundi kula kedah tindak saking mriki?'
Kucing Cheshire: 'Iki gumantung saka tujuan sing arep dituju.'
Alice: 'Aku ora peduli ing endi.'
Kucing Cheshire: 'Dadi ora masalah sampeyan lunga.'

apa tegese 3 16

'Aku ora mikir ...' ujare Alice. 'Banjur sampeyan ora kudu ngomong,' ujare Hatter.

Yen kabeh wong duwe bisnis dhewe, jagad iki bakal luwih cepet tinimbang karo dheweke. - Patih

'Nanging aku ora pengin melu-melu wong edan,' ujar Alice.
'Oh, sampeyan ora bisa mbantu,' ujare Kucing: 'kita kabeh padha nesu ing kene. Aku nesu. Sampeyan lagi nesu. '
'Kepiye sampeyan ngerti aku nesu?' ujare Alice.
'Sampeyan kudu,' ujare Kucing, 'yen ora teka ing kene.'

Mad Hatter: 'Apa aku wis nesu?'
Alice: 'Aku wedi. Sampeyan kabeh bonkers. Nanging aku bakal menehi rahasia. Kabeh wong sing paling apik. ”

Alangan sing dakgoleki, sing entuk mburi saya akeh. - Kelinci Putih

Alice: 'Suwene iki selawase?'
Kelinci Putih: 'Kadhangkala, mung sak detik.'

Saiki, ing kene, sampeyan ndeleng kabeh prelu mlaku supaya bisa tetep ing papan sing padha. Yen sampeyan pengin lunga menyang papan liya, sampeyan kudu mbukak paling ora kaping pindho luwih cepet! - Ratu Ati

kenapa kita tetep kumpul maneh

Ing wektu liyane, Alice nggoleki dheweke, ora nate mikir kepiye carane dheweke bisa metu maneh.

Penasaran lan penasaran! - Alice

Aja mbayangno awakmu dhewe ora liya saka sing dipikirake ing wong liya manawa apa sing sampeyan ana utawa bisa uga ora beda karo sing sampeyan sadurunge wis katon ora beda. - Patih

'Miwiti wiwitan,' ujare Raja, kanthi serius, 'lan terus nganti tekan pungkasan: banjur mandheg.'

dolph ziggler jeneng regu semangat

Aku ora aneh, aneh, off, utawa edan, kasunyatane beda karo sampeyan. - Kucing Cheshire

Imajinasi minangka senjata kanggo perang nglawan kasunyatan. - Kucing Cheshire

Yen sampeyan bakal precaya marang aku, aku bakal precaya marang sampeyan. Apa ana sing nyang-nyangan? - Unicorn

Iki minangka memori sing kurang apik sing bisa mundur - Ratu Ati

Ora ana iwak wicaksana sing bakal lunga ing endi wae tanpa porpoise. - penyu sing mock

Lan yen sampeyan seneng, aja lali koleksi Pethikan Roald Dahl , Kutipan Winnie-the-Pooh , lan Angin ing kutipan Willows .