26 Saka Pethikan Sing Paling Kuat Ing Kabeh Wektu

Ora ana kekurangan kuotasi sing migunani lan bisa dipikirake, lan minangka tugas sing angel kanggo nyoba lan milih pilihan sing akeh nganti dhaptar sing paling kuat.

Nanging sing sabenere nyoba kanggo kita ing kene. Pethikan 26 ing ngisor iki minangka ukara sing dianggep minangka sing paling penting lan ngowahi urip sing wis dituturake utawa ditulis.

Mung ana rong cara kanggo urip sampeyan. Siji kayane ora ana mukjijat. Sing liyane kayane kabeh dadi mukjizat. - Albert Einstein





kepiye ngerti yen sampeyan seneng karo bocah lanang

Yen sampeyan ora bisa mabur mula mlayu, yen ora bisa mlayu banjur mlaku, yen ora bisa mlaku banjur nyusup, nanging apa wae sing kudu ditindakake kudu terus maju. - Martin Luther King Jr.

Tujuane urip yaiku urip, ngrasakake pengalaman kanthi maksimal, supaya bisa semangat lan ora wedi karo pengalaman sing luwih anyar lan luwih sugih. - Eleanor Roosevelt



Dadi awakmu ing jagad sing terus nyoba nggawe sampeyan dadi perkara liya minangka prestasi paling gedhe. - Ralph Waldo Emerson

Pancen angel golek kabegjan ing awak dhewe, nanging ora bisa ditemokake ing papan liya. - Arthur Schopenhauer

Kabeh bisa dijupuk saka manungsa, nanging siji perkara: kebebasan pungkasan manungsa - kanggo milih sikap ing kahanan apa wae, kanggo milih cara dhewe. - Viktor Frankl



Ati-ati yen, nalika nglawan monster, sampeyan dhewe ora dadi monster ... amarga nalika ndeleng dawa menyang telenging. Jurang uga ndeleng sampeyan. - Friedrich Nietzsche

Ora kabeh kita bisa nindakake perkara sing hebat. Nanging kita bisa nindakake prekara cilik kanthi katresnan sing gedhe. - Ibu Teresa

Ati-ati pikirane, amarga pikirane dadi tembung sampeyan.
Ati-ati karo tembung sampeyan, amarga tembung sampeyan dadi tumindak sampeyan.
Ati-ati tumindak sampeyan, amarga tumindak sampeyan dadi kebiasaan sampeyan.
Ati-ati karo kebiasaan sampeyan, amarga kebiasaan sampeyan dadi watak sampeyan.
Ati-ati karo karakter sampeyan, amarga karakter sampeyan dadi nasibe.
- Paribasan Cina, panganggit ora dingerteni

Nalika lawang kebahagiaan ditutup, liyane bakal mbukak, nanging asring kita ndeleng dawa ing lawang sing ditutup nganti ora bisa ndeleng lawang sing wis dibukak kanggo kita. - Helen Keller

Kita ora bisa ndeleng samubarang sing ana, bisa ndeleng kaya saiki. - Anaïs Nin

apa goldberg ngalahake brock lesnar

Hak saben wong bakal ilang nalika hak siji wong diancam. - John F. Kennedy

Manungsa asring dadi kaya sing dipercaya. Yen terus dakkandhani yen aku ora bisa nindakake perkara tartamtu, bisa uga aku mungkasi kanthi ora bisa nindakake. Kosok baline, yen aku yakin yen bisa nindakake, mesthine aku bakal entuk kapasitas kanggo nindakake sanajan wiwitane durung dakkarepake. - Mahatma Gandhi

Sawetara koleksi kuotasi liyane sing apik (artikel terus ing ngisor iki):

Kanggo perdamaian mrentah ing Bumi, manungsa kudu berkembang dadi makhluk anyar sing wis sinau ndeleng luwih dhisik. - Immanuel Kant

Persahabatan ora prelu, kaya filsafat, kaya seni .... Ora duwe nilai kaslametan, mula iku salah sawijining prekara sing bisa menehi kaslametan. - C.S Lewis

Ora ana wong sing kaping pindho mlaku ing kali sing padha, amarga ora padha kali lan dudu wong sing padha. - Heraklitus

Aja ngrusak apa sing sampeyan duwe kanthi kepengin apa sing ora sampeyan elinga yen apa sing sampeyan saiki duweni kalebu perkara sing mung diarep-arep. - Epicurus

Apa sing kita kenal yaiku titisan, sing ora kita kenal yaiku segara. - Isaac Newton

apa sing kudu dilakoni dhewe nalika bosen

Urip dudu golek awakmu dhewe. Urip yaiku nggawe awak dhewe. - George Bernard Shaw

Kekirangan paling gedhe yaiku nyerah. Cara sing paling sukses kanggo sukses yaiku nyoba mung sepisan maneh. - Thomas A. Edison

Kudu wareg karo apa sing sampeyan duweni
padha bungaha kaya ngono.
Yen sampeyan ngerti ora ana kekurangan,
kabeh jagad iki kagungane sampeyan.
- Lao Tzu

Siji bisa milih bali menyang safety utawa maju menyang pertumbuhan. Wutah kudu dipilih maneh lan maneh wedi kudu diatasi bola-bali. - Abraham Maslow

Sukses ora final, gagal ora fatal: wani terus sing dianggep penting. - Winston Churchill

Kita kudu tresna karo wong loro, sing duwe pendapat lan pendapat sing ora ditolak, amarga kalorone wis kerja keras kanggo nggoleki sing sejatine, lan kalorone wis mbantu kita nemokake. - Thomas Aquinas

Ora ana sing lair sengit marang wong liya amarga warna kulit, utawa latar belakang, utawa agamane. Wong kudu sinau sengit, lan yen bisa sinau sengit, mula bisa diajari tresna, amarga katresnan luwih alami ing ati manungsa tinimbang sing beda. - Nelson Mandela

Aku ora rumangsa yen kudu ngerti sejatine aku. Kepentingan utama ing urip lan nyambut gawe yaiku dadi wong liya sing sampeyan dudu wiwitane. - Michel Foucault

Kutipan iki sing paling disenengi lan apa sampeyan duwe liyane sing sampeyan pikir kudu nggawe dhaptar iki? Ninggalake komentar ing ngisor iki lan ayo ngerti.