3 lintang paling gedhe sing bisa uga bakal kari kertu Survivor Series 2018

>

Ing minggu saka dina Minggu, WWE Survivor Series bakal melu panggung ing Pusat Staples Los Angeles. Seri Survivor minangka salah sawijining pamayaran tradisional WWE 'Big Four', lan minangka pay-per-view WWE paling dawa nomer loro ing sejarah. Iki bakal dadi acara kaping 32 miturut kronologis Seri Survivor.

Acara taun iki bakal didhasarake perang minangka merek lan Raw lan SmackDown bakal saling gelut amarga keunggulan merek. Nganti saiki, WWE ngumumake pertandingan ing acara mega ing ngisor iki (umume pertandingan juara vs juara, lan pertandingan gaya ngilangi tradisional).

# 1 Ronda Rousey (Juara Wanita Baku) Vs Becky Lynch (Juara Wanita SmackDown.





kenapa wong lanang ndadak narik

# 2 Seth Rollins (Juara Antar Benua) Vs Shinsuke Nakamura (Juara Amerika Serikat).

# 3 Brock Lesnar (Juara Universal) Gaya Vs AJ (Juara WWE).



Team Raw # 4 (Dolph Ziggler, Drew McIntyre, Braun Strowman, TBA, lan TBA) karo Baron Corbin Vs Team SmackDown Live (The Miz, Daniel Bryan, Shane McMahon, Rey Mysterio, lan Samoa Joe) ing Seri Survivor 5 saka 5 pertandingan ngilangi.

# 5 Team Raw (ora ana anggota sing diumumake saiki) karo Alexa Bliss Vs Team SmackDown Live (Carmella, Naomi, Sonya Deville, Asuka lan TBA) ing pertandingan ngilangi Seri Survivor 5 saka 5.

# 6 AOP (Juara Tim Tag-Raw) karo Drake Maverick Vs The Bar (Juara Tim Tag SmackDown) kanthi Big Show.



# 7 Team Raw (durung ana anggota sing diumumake) Vs Team SmackDown Live (The Usos, The New Day, TBA, TBA, TBA), ing pertandingan tim-tim Seri Survivor Seri 5 saka 5.

# 8 Buddy Murphy (c) Vs Mustafa Ali kanggo juara WWE cruiserweight.

Amarga WWE duwe dhaptar sing akeh banget, lan wektu mlaku acara winates, ora bisa diindhari yen akeh bintang sing duwe talenta lan bintang ndhuwur bakal ditinggalake kertu mbayar saben tontonan.

Yen wis dingerteni, ayo goleki 3 lintang paling dhuwur sing bisa ditinggal kertu Seri Survivor.

apa sampeyan ngadhepi wanita liyane?

# 3 Golek Balor

Dheweke

Dheweke wis suwe banget ngetrapake banyu ing merek abang

Finn Balor minangka salah sawijining bintang sing paling underutlised ing dhaptar WWE saiki, yen ora paling akeh. Dheweke wis suwe banget ngetrapake banyu ing merek abang, lan wis melu pasulayan tanpa guna karo Bobby Lashley lan Baron Corbin (kalorone kalebu conto khas pesenan 50-50 WWE).

Dheweke aliansi anyar karo Bayley nyenengake lan nyenengake kanggo dideleng, nanging angel mbayangake aliansi iki bakal dadi pemicu owah-owahan rejeki kanggo pimpinan Balor Club.

Laporan anyar nuduhake manawa Bobby Lashley lan Kurt Angle (sing wis kalah karo pertandingan kualifikasi karo Drew McIntyre), bakal dadi rong anggota pungkasan sing ngisi papan sing isih ana ing tim pria Raw. Iki tegese Balor kemungkinan besar bakal ditinggalake kertu mbayar saben tontonan kaping papat kaping telusuran.

1/3 SEBELUK