3 Juara Tim WWE paling dawa ing sejarah

>

Demolisi # 2 (Kejuaraan Tim Tag WWF, 478 dina)

Demolisi nyekel rekor dadi Juara Tim Tag paling dawa suwene rong dekade

Demolisi nyekel rekor dadi Juara Tim Tag paling dawa suwene rong dekade

Sampeyan ora bakal kerep krungu Demolition kasebut ing televisi WWE.





Tim tag jaman Gulat Rock 'n' Wrestling iki digawe minangka versi WWE saka Road Warriors sing sukses ing NWA, kalebu Hawk lan Kewan, nanging tuwuh dadi tandhing sing apik tenan lan efektif kanggo awake dhewe.

Nanging, wiwit WWE budhal, dheweke ora setuju karo perusahaan kasebut, amarga bagean kasebut ana tuntutan hukum geger otak sing diajukake marang WWE.



Nanging, tilas Juara Tag Team kaping telu isih dihormati nalika mrentah 478 dina dadi juara, sing wiwit saka Wrestlemania IV, nalika munggah Strikeforce (Rick Martel lan Tito Santana), nganti Juli 1989, nalika tali kasebut nyelehake menyang The Brain Busters, kalebu Arn Anderson lan Tully Blanchard.

Iki minangka rekor sing wis ana luwih saka rong dekade, sadurunge pungkasane dikalahake dening tim sabanjure.

PREVIOUS 3. 4 SEBELUK