3 kali mobil ayu dirusak ing WWE

>

Kerusakan kendaraan ing WWE isih umum lan ngasilake luwih akeh penggemar ing pirang-pirang taun. Nalika dadi fenomena sing cukup anyar, nggawe sawetara wektu sing ora bisa dilalekake ing sejarah WWE, lan sing bakal kita waca ing artikel iki.

Ngancurake sawetara mobil sing paling apik ing televisi, minangka salah sawijining sumber paling apik kanggo narik perhatian masarakat ing saindenging jagad lan kanggo nyenengake para penggemar. Malah saiki sawetara superstar WWE paling gedhe kayata Brock Lesnar, Stone Cold, John Cena, Daniel Bryan, Kofi Kingston kabeh melu tumindak kasebut.

Dhaptar kasebut terus-terusan terus, nanging kita miwiti karo telung insiden paling dhuwur ing endi mobil dirusak dening lintang-lintang minangka tumindak dendam utawa ngirim pesen.






# 3 Brock Lesnar ngrusak Cadillac terkenal J&J Security

Meh ora ana mobil apa-apa sawise Brock Lesnar rampung

Meh ora ana mobil apa-apa sawise Brock Lesnar rampung

The Beast Incarnate ngirim pesen sing larang kanggo Seth Rollins lan keamanan J & J. Kedadeyan kasebut kanthi jelas nuduhake manawa Brock pancen kewan kasebut. Dheweke ora peduli karo lampiran wong sing duwe soko. Dheweke nyuwek Cadillac sing apik banget lan uga dianggep dadi kebanggaan wong Amerika.



Mobil kasebut sejatine hadiah saka Seth Rollins kanggo keamanan J & J, Joey Mercury lan Jamie Noble.

Kalorone ora bisa ndeleng mobiline dibanting dadi tangane kewan mau, mula dheweke mara menyang kewan sing nyekel loro kapak geni ing tangane, dheweke nyoba nyegah dheweke nanging Beast menehi kunci suplex Jerman lan Kimura. ing Cadillac abang dhewe.

Mbanting mobil nganggo kapak geni ora cukup kanggo dheweke. Dheweke malah nyuwek lawang mobil lan mbuwang ing cedhak para penggemar sing bisa nyebabake sawetara masalah serius, nanging untunge ora ana sing lara.



Banjur munggah ing mobil menehi Rollins eseman sing sombong sawise ngrusak hadiah sing larang.

1/3 SEBELUK