3 Cara 'Jancok Iki!' Sikap Apik Kanggo Kesehatan Mental

Lumayan kita kabeh duwe kanca sing kayane ora stres utawa kuwatir apa-apa. Dheweke seneng tugas, biasane dikagumi lan diajeni karo kanca lan kanca kerja, malah ora nganggep kerja lembur, lan ngguyu karo konsep nindakake perkara sing ora dikarepake.

Umume kita ora bisa nggandhengake pola pikir kasebut. Kita wis dadi kondisioner kanggo nahan kabeh sangang lingkaran neraka kanggo tanggung jawab diwasa kaya mbayar sewa lan priksa manawa kewan lan bocah diwenehi panganan lan sandhangan utawa apa wae.

Dadi ora ana gunane, lan kanca sing pancen adhem pancen duwe ide sing bener.





Yen sampeyan wis nate tekan titik sing sampeyan butuhake mung cukup siji liyane kanggo menehi ujung menyang landasan 'jancok telek iki', nanging kedadeyan kasebut ora nate kedadeyan, mula sampeyan bisa uga ora kenal karo katarsis sing ditindakake persis sing

Apa sing luwih apik tinimbang rasa kepuasan langsung saka muter lan mlaku adoh saka omong kosong sing ora sampeyan tandhingi yaiku kasunyatan manawa nindakake kanthi nyata kanggo kesehatan mental, lan iki carane:



Iki Nguatake

Aku ora ngerti akeh wong sing durung ngrasakake kekuwatan pribadine dicopot dening wong sing duwe posisi panguwasa supaya wong liya kudu dikirim, sanajan wong kasebut salah.

Apa sampeyan nate nyambut gawe kanthi ora kompeten sing mung bisa entuk tugas manajemen amarga nepotisme? Apa mumetake yen kudu manthuk lan mesem lan nuruti arahane nalika sampeyan ngerti manawa kabeh sing diucapake iku salah, lan bodho, lan apa sampeyan bakal mungkasi?

Salah sawijining saran paling apik sing dakkirim nalika umur rong puluh taun yaiku siyap-siyap mlaku adoh . Ora ateges ora luwih becik yen mandheg nalika ana wong sing nglarani sampeyan, nanging sampeyan ora wedi nyeluk dheweke nalika polah sampeyan ora bisa ditampa.



Yen sampeyan ora sopan, jelasake marang dheweke, lan wenehake manawa ora bisa ditampa. Yen ide kasebut pancen ora topik lan bakal sabotase proyek sampeyan (utawa perusahaan kanthi sakabehe), wenehake informasi kasebut - kanthi tegas - lan uga atasane, yen prelu.

Ing akeh kasus, dheweke bakal gumun amarga sampeyan wis wani mandhiri, nanging pungkasane bakal ngormati sampeyan yen nindakake. Mesthi, ing acara langka, sampeyan bisa uga kudu milih antarane terus ngidinke kabodohan utawa ngemas barang lan mlaku metu, nanging apa ala banget? Kadhangkala sampeyan kudu bisa nindakake kanthi persis. Ora ana proyek ing jagad iki sing bakal ngilangi nyawane supaya entuk bayaran.

Kiriman sing gegandhengan (artikel terus ing ngisor iki)

Sampeyan bakal turu luwih apik

Apa sampeyan malah wis ana ing kahanan sing ora ana pikirane kanthi kuwatir, ngalami meh kabeh skenario 'apa-yen' paling ala sing bisa dibayangake? Yen sampeyan duwe, mula sampeyan bisa uga wis ngerti tenan yen pikirane sing semangat kasebut ora mung kedadeyan awan - awan banget nalika wengi kudune nyoba golek turu sing dibutuhake banget.

Insomnia minangka salah sawijining cara sing nyebabake stres lan kuatir ing awak sampeyan, lan sejatine minangka salah sawijining sing paling mbebayani. Kurang turu biasane digunakake minangka cara nyiksa, lan suwe sampeyan ora turu, saya tambah kuwatir lan depresi lan ngaco.

Kajaba iku, kurang turu bisa mengaruhi sistem kekebalan awak uga emosi, mula yen kuwatir nggawe sampeyan ora wengi saben wengi, sampeyan bakal luwih lara tinimbang yen ngaso.

Nyingkirake kabeh pikiran sing ngepenakke lan manik sing ana ing njero sirah sampeyan ngidini sampeyan istirahat sing cukup supaya sampeyan bisa ngatasi urip sing bakal ditindakake mbesuk. Meditasi ing wayah sore utawa yoga sing alus iku migunani banget, luwih-luwih yen sampeyan mikir semedi kanthi pandhuan sing mbantu sampeyan kuwatir yen sampeyan adoh banget nalika sampeyan tuwuh.

Sampeyan Bakal Nduwe Dhuwit Luwih Luwih (lan Hubungan sing Sehat)

Kajaba sampeyan minangka Buddha sing taat sing wis entuk level pencerahan utamane, kemungkinan sampeyan bisa nggawe sawetara keterlibatan sing kuat kanggo wong liya. Keterlibatan kasebut pancen ora apik amarga ikatan persahabatan lan keterlibatan romantis bisa ndadekake kita seneng banget. Nanging, yen dheweke kuwat banget manawa sampeyan gelem nampa dianggep kaya uwong sing ngaku peduli karo sampeyan, mula lampiran kasebut luwih mbebayani tinimbang sing apik.

Umume wong kepepet ing kahanan sing ora apik nalika nampa tumindak ora adil amarga wedi karo kedadeyan sing bakal kedadeyan yen ora. Contone, ana wong sing bisa ngatasi pasangan romantis planggaran emosi, psikologis, utawa malah fisik amarga dheweke wedi yen dewekan. Dheweke bakal njlentrehake polah wong sing salah amarga dheweke salah yen dheweke luwih apik, piye wae, dheweke ora bakal entuk perawatan pungkasan.

Jancok sing. Serius.

Yen mitra sampeyan pancen ngurmati sampeyan, mula dheweke bakal gelem ngrampungake masalah nalika sampeyan nuduhake. Yen ora, mula pancen ora patut dijaga. Jenis 'katresnan' iku luwih mbebayani tinimbang sing apik: tinimbang dadi sesambungan dhukungan karo wong sing tresna lan nampa sampeyan miturut sapa sejatine sampeyan, sampeyan bakal pungkasan bisa ngira-ira kabeh tumindak (deleng stres + insomnia ing ndhuwur kanggo kepiye pengaruh sampeyan), lan percaya yen sampeyan lagi panyebab kekejeman lan penyalahgunaan iki bakal ngilangi ajining dhiri.

Sedhih, kita asring ngidinke prekara-prekara sing ngrugekake kita luwih dawa tinimbang sing kudu kita lakoni, mula kita kudu mbanting tumindak sing ora bisa ditrima sawise kedadeyan. Elingi saran babagan kudu siyap-siyap mlaku-mlaku? Ora mung golek kerja beracun, uga kanggo sapa wae ing urip sampeyan sing ora nangani sampeyan kanthi becik.

Ana akeh kanca lan kekasih potensial liyane sing ana ing kana, lan kabeh bakal luwih sehat tinimbang sampeyan tinimbang karo jackassery sing hebat.

Yen sampeyan ngatasi kahanan sing nyebabake rasa kuwatir lan panik, luangake wektu kanggo mikir babagan sapa sejatine sampeyan sing ora ana masalah kasebut ing urip sampeyan. Yen sampeyan seneng dadi wong kasebut, yen sampeyan bisa ngerteni kasunyatan sejatine ya, sampeyan pancen bisa ngowahi jagad, mula coba wae.

Ana paribasan sing kaya, 'Sampeyan minangka keputusan sing beda saka urip sing beda'. Jalur urip sing luwih sehat, luwih bahagia, diwiwiti kanthi rong tembung sing gampang banget: 'Jancok iki' .

Apa sampeyan duwe sikap utawa pengin kaya ngono? Ninggalake komentar ing ngisor iki lan critakake babagan kabeh.