3 Gosip gulat sing kita ngarepake kasunyatane lan 3 sing kita ngarepake ora: Vince McMahon ora bisa ngyakinake bintang WWE sing populer kanggo mlebu maneh, Juara Top kanthi kontroversi tanpa para penggemar ngerti ing SummerSlam?

>

Sugeng rawuh ing edisi minggu iki WWE / gosip gulat sing dikarepake bisa uga sejatine lan sing ora dikarepake. Iki minangka edisi pasca-SummerSlam lan prahara ing pirang-pirang dina kepungkur wis ana ing industri gulat profesional.

Wangsul CM Punk pancen paling gedhe ing akhir minggu iki. Nanging, kembaline Becky Lynch lan Brock Lesnar kanggo ngobrol kanthi positif nalika nerangake babagan SummerSlam 2021.

Umumé, iku wektu paling tepat kanggo dadi WWE lan penggemar gulat umume. Ayo goleki enem gosip paling gedhe ing minggu kepungkur:






# 3. Pangarep-arep nyata: Adam Cole isih durung mlebu kontrak WWE anyar

Pembaruan Kontrak Adam Cole WWE

Selectful Select duwe crita. https://t.co/rStVTJiAKE pic.twitter.com/nRrs0KWJe8

- Sean Ross Sapp saka Fightful.com (@SeanRossSapp) 23 Agustus 2021

Dikabarake ing wulan Juli manawa kontrak WWE Adam Cole wis entek. Dheweke dilaporake mlebu ekstensi cilik dadi kerja ing akhir minggu SummerSlam. Ing NXT Takeover: 36, Adam Cole katon pungkasane menang ing NXT amarga dheweke kalah karo saingane Kyle O'Reilly.



Iki minangka tandha pungkasane roto 4 taun bersejarah kanthi merek kasebut, dadi Juara NXT paling dawa ing sejarah. Nanging, dheweke saiki wis rampung lan wayahe bab sabanjure.

Vince McMahon seneng karo WWE, Adam Cole https://t.co/7y76Od4rMs

- OctobersVeryOwn (@ SwaggyDoo_101) 23 Agustus 2021

Iki nggawe rong pilihan gedhe - dhaptar utama WWE, utawa AEW. Ora kaya pirang-pirang superstar WWE sing dibebasake taun iki, Adam Cole ana ing posisi sing luwih apik.



Fightful nglaporake manawa Adam Cole isih durung mlebu kontrak WWE sanajan Vince McMahon nyoba ngyakinake supaya dheweke nindakake sadurunge. Sportskeeda's Prityush Haldar wrote :

Mike Johnson saka PWInsider wis negesake manawa Pertandingan Terjun 2-out-of-3 Adam Cole karo Kyle O'Reilly minangka penampilan pungkasane kanggo NXT. Adam Cole dilaporake ketemu karo Vince McMahon awal wulan iki kanggo mbahas masa depan perusahaan kasebut. Nanging, Gelut wis negesake manawa Cole durung menehi kontrak karo perusahaan nganti saiki.

Muga-muga iki bener amarga iki minangka posisi sing migunani banget kanggo Adam Cole - kanthi kreatif lan finansial. Kabeh gumantung karo sapa sing menehi tawaran sing luwih apik. AEW bisa njamin peran sing luwih apik kanggo dheweke kanthi kreatif, lan dheweke uga bakal bisa kumpul karo pasangane Britt Baker.

Nanging, ana akeh kemungkinan stardom sing luwih gedhe ing WWE. Yen Vince McMahon wis rapat karo Adam Cole kanggo ngyakinake dheweke supaya mlebu kontrak anyar, dheweke bisa uga duwe pengaruh luwih umum. Iki minangka tandha sing apik kanggo Adam Cole.

1/6 SEBELUK