3 bapak lan putra WWE duos sing nyata lan 3 palsu

>

# 1 FAKE - Andre Raksasa lan Raksasa

Andre Raksasa lan Raksasa

Andre Raksasa lan Raksasa

Andre The Giant minangka salah sawijining Superstar paling gedhe ing sejarah WWE lan nyelehake Hulk Hogan ing WrestleMania 3 kanggo miwiti jaman Hulkamania. Ing taun 1993, dheweke dilantik kanthi anumerta menyang Hall of Fame WWE minangka anggota pertama. WWE isih ngurmati Andre ing WrestleMania karo Andre The Giant Memorial Battle Royale.

Pirang-pirang taun mengko, nalika The Giant nggawe debut WCW, dheweke dijuluki minangka putra Andre, mesthi wae ing dalane crita. Raksasa kasebut banjur mlebu karo WWE ing taun 1999 lan duwe karir Hall of Fame sing pantes dadi Big Show.





kenapa aku angel golek kontak mata

# 1 NYATA - Shane McMahon lan Vince McMahon

Viince McMahon lan Shane McMahon

Viince McMahon lan Shane McMahon

Salah siji duos bapak-putra sing paling apik ing gulat pro kudu yaiku Vince McMahon lan Shane McMahon. Kalorone wis melu pirang-pirang alur cerita klasik, loro-lorone uga padha musuhan. Nalika WWE tuku WCW, Shane sing tuku perusahaan kasebut ing alur cerita.



Sanajan Shane McMahon ngasilake WWE ing 2016, dheweke langsung dadi perselisihan karo bapake nalika Vince nggawe Shane ngadhepi The Undertaker ing WrestleMania 32.


PREVIOUS 3/3