4 kasus ing endi WWE Superstars ora seneng urip nyata

>

Jagad pro-gulat pancen sugeh, ing endi pakaryan dering dipentasake lan tumindak ing mburi panggung ora ana. Ing bisnis kaya gulat, Superstar nggunakake akeh wektu kanggo saben liyane, bakal ana paling ora sawetara wong sing ora akur.

Prastawa 'Montreal Screwjob' ing taun 1997 duweni pengaruh gedhe tumrap hubungane Bret Hart lan Shawn Michaels - Vince McMahon. Iki minangka salah sawijining kasus pegulat sing misuwur (rada kesuwur) sing duwe rasa sengit marang wong liya. Butuh Hart lan Michaels luwih saka 10 taun kanggo ngubur topi kasebut.

Persaingan saiki ora nuwuhake asor kaya ing ndhuwur, nanging mesthi wae Wwe Superstar duwe permusuhan saben liyane. Mangkene sawetara conto.






# 4 John Cena lan Mickie James

Cena lan James don

Cena lan James ora duwe hubungan sing apik

Mickie James dinuga dadi sebab kenapa pegatan John Cena lan Elizabeth Huberdeau. Nalika pacaran karo anggota 'Squad Spirit' Kenny, James melu Cena ing sandhing.



Sawise hubungan kasebut dadi publik lan hubungan sejatine loro pihak rampung amarga dheweke, Mickie James diangkat menyang SmackDown lan, nalika semana kayane Cena duwe omong-omong nalika pindhah. Nalika SmackDown pancen 'B Show', mula James dadi kurang populer ing WWE lan pungkasane dirilis saka perusahaan kasebut.

James dirembug yen dheweke mikir bakal ora apik yen ana ing sekitar John Cena.

Kita kabeh wis diwasa, lan sampeyan ngerti sejatine bisnis iki, lan kita kabeh wis gagal nggawe sesambungan. Aku mikir yen dadi wong diwasa lan dadi profesional ... Pancen raket banget, mula dadi sebab mula akeh wong ing industri iki padha tresna dhisik, amarga saben dina padha ndeleng saben dina, kowe padha pacaran. sampeyan ora entuk kesempatan… nggawe jinis urip njaba.

James saiki nikah karo kanca pegulat, Juara NWA Nick Aldis, dene Cena seneng urip ing Hollywood. Kayane kabeh wis maju. Apik kanggo wong-wong mau; ora ana sing pengin ndeleng mandap liyane kanggo nglindhungi citrane.



1/4 SEBELUK