4 Pitakon sing kudu dijawab sadurunge WWE Greatest Royal Rame

>

Ditetepke ing tanggal 27 April 2018, ing Stadion Internasional King Abdullah ing Jeddah, Arab Saudi, WWE Greatest Royal Rumble duwe akeh wong sing ngobrol. Pertama lan paling penting, iki minangka acara khusus sing bakal ditayangke ing Jaringan WWE.

Kapindho, acara kasebut dijadwalake duwe akeh bakat utama sing ora rutin gelut ing Raw utawa Smackdown. Nanging sing paling penting, jeneng acara kasebut nduweni tembung 'Paling Gedhe', lan iku janji gedhe babagan kualitas sing dijanjekake.

Nanging, akeh rincian sing ana gandhengane karo WWE Greatest Royal Rumble durung diumumake ing publik. Mula, ana akeh perkara sing ora dingerteni lan akeh pitakon malah penggemar hiburan olahraga sing paling setya.





Kasedhiya ing ngisor iki ana papat pitakon sing aku kepengin mangsuli sadurunge nonton acara kasebut, sing diluncurake jam 12:00 Waktos Standar W├ętan, kanthi pre-show diwiwiti sakjam sadurunge jam 11:00 esuk. Kanthi ngerteni prekara kasebut - contone, apa sing dadi kepentingan para peserta sing melu - luwih akeh penggemar sing seneng produke WWE.


# 1 Apa sing dadi taruhan kanggo pemenang?

WWE Greatest Royal Rumble bakal diwiwiti kanthi acara pra-acara jam 11:00 EST

WWE Greatest Royal Rumble bakal diwiwiti kanthi acara pra-acara jam 11:00 EST



Kaya sing wis kacathet, ora ngerti apa sing dadi taruhan 50 pesaing sing dijadwalake kanggo gelut minangka bagean saka pertandingan jeneng WWE Greatest Royal Rumble. Peserta ing acara Royal Rumble tahunan arep kanggo pertandingan kejuaraan ing Wrestlemania, sing dikenal minangka 'Panggung Paling Agung Kabeh.'

Mula, ing taun iki Shinsuke Nakamura ngadhepi A.J. Gaya sawise menang ing pertandingan pria lan Asuka nglawan Charlotte minangka asil menang ing pertandingan wanita pertama.

Sing dadi Wrestlemania bakal kurang saka sewulan sawise acara WWE Greatest Royal Rumble, ora bakal dadi juara sing entuk gelar dijupuk ing Wrestlemania taun sabanjure, utawa liya-liyane sing bakal dawa banget.



Apa bisa dadi judhul sing dijupuk ing Summerslam amarga acara mbayar-saben-tayang utama sabanjure? Apa bisa dadi skenario kaya kontrak sing padha karo Money In The Bank? Apa wae sing bakal kedadeyan, ora jelas lan mesthine dadi perkara sing penting kanggo para pesaing WWE kanggo njaga investasi WWE Universe.

1/4 SEBELUK