4 perkara sing sampeyan ora ngerti babagan pati Chris Benoit sing ora disengaja

>

Tanggal 24 Juni 2007, lanskap gulat profesional diganti salawas-lawase. Chris Benoit, sing dadi salah sawijining pegulat sing paling disenengi & dihormati ing industri kasebut, ditemokake tiwas ing omahé ing Georgia. Panemuan kasebut nyebabake gelombang kejut ing saindenging jagad lan nguwasani media utama mainstream nganti pirang-pirang wulan.

Asil otopsi nuduhake manawa veteran umur 40 taun kasebut mateni garwane ing dina Jumuah wengi, putrane esuk banjur bunuh diri ing dina Minggu. Laporan nuduhake manawa garwane Benoit, Nancy, ditemokake ing kamar getih sing dibungkus andhuk nalika putrane, Daniel, ditemokake ing kasur sing tiwas.

carane ngerti cah wadon pancen seneng karo sampeyan

Rincian sing nggegirisi saka kedadeyan tragis iki nyebabake para pegulat gulat mental ing saindenging jagad, nanging isih ana sawetara kasunyatan sing kurang dilaporake babagan patine Benoit sing bakal dakkandhani saiki.






# 4 Benoit kerusakan otak

Benoit lan kulawarga urip ing Fayetteville, Georgia.

Benoit lan kulawarga urip ing Fayetteville, Georgia.

Miturut pamriksan medis sing kedadeyan sawise tragedi kasebut, para ahli ndiagnosis Benoit duwe 'kerusakan otak parah', nyatakake yen otak dheweke mirip karo '85 taun-lawas pasien Alzheimer'.



Kerusakan otak, ing pirang-pirang kasus, bisa dadi panjelasan kanggo gejala kayata agresi, depresi, lan tumindak sing ora sengaja. Wis dingerteni yen geger otak bisa nyebabake kerusakan otak, lan akeh kanca sadurunge Benoit ujar manawa dheweke duwe sikap santai banget amarga ciloko ing gulat.

Dheweke ngerteni minangka kehormatan kanggo gelut saben wengi, apa ora lara utawa ora. Banjur dikonfirmasi manawa jaringan otak sing rusak ing awake ora ana gandhengane karo panggunaan steroid.

# 3 Tilar donya ngganti kabijakan kesehatan WWE

selawase

Benoit gelut 22 taun ing sawetara perusahaan.

Benoit gelut 22 taun ing sawetara perusahaan.



carane entuk perasaan kanggo wong liya

Tragedi kasebut minangka bencana kanggo tim PR WWE lan nyoroti cahya langsung saka tes obat-obatan perusahaan sing cacat. Kepeksa WWE supaya luwih serius njupuk kabijakan Kesehatan kanthi nimbang ora mung efek tumrap kesehatan, nanging uga ringkih mental.

Kesejahteraan Superstar luwih disorot, liwat perawatan pribadi. Asil otopsi nuduhake manawa awake Benoit ngemot sepuluh tingkat testosteron steroid sepuluh kali saliyane ngalami tes steroid WWE 3 wulan sadurunge.

Autopsi uga ngandhakake manawa jantunge luwih gedhe tikel telu; dheweke bisa uga mati ing sepuluh wulan sabanjure.

carane ngontrol kakehan ngomong

Apa sampeyan ngerti manawa pegulat saiki sepuluh kali luwih cenderung mati sadurunge umur 60 tinimbang pemain NFL? Ngopo Amarga tumindak pancegahan kesejahteraan lan geger otak sing terus-terusan. Pati iki meksa WWE supaya geger otak luwih serius, ngetrapake peraturan obat, lan tes obat sing luwih ketat.

1/2 SEBELUK