4 kaping kita ngira CM Punk bisa uga bali menyang WWE

>

Salah sawijining superstar paling kontroversial ing kabeh wektu, CM Punk, durung katon ing WWE wiwit pertandingan Royal Rumble ing 2014. Penggemar muja CM Punk lan sipate mbrontak, lan wis njaluk supaya dheweke bali.

Ana sawetara kedadeyan sing katon manawa CM Punk bisa uga bali, sanajan mung ana kasempatan cilik. Punk negesake manawa dheweke ora kasengsem ing gulat maneh sawise mangkat WWE.

Yen wis dikandhani, ayo goleki papat kaping kita ngira CM Punk bisa bali menyang WWE.






# 4. Paul Heyman nggoda WWE Universe ing kampung halamane CM Punk

Paul Heyman nalika Senin Wengi RAW

Paul Heyman nalika Senin Wengi RAW

Suwene sawetara wulan sawise mangkat CM Punk dikonfirmasi, WWE teka ing Chicago, Illinois kanggo episode Senin Wengi Raw. Mesthine, kanthi Punk asale saka Windy City, mung bakal ana siji wong sing pengin ditonton dening akeh wong Chicago.



Episode kasebut diwiwiti kaya episode RAW normal, intro pertandingan sing bakal teka ing wayah sore kasebut. Banjur, ora liya, musik CM Punk kenek lan ajang balistik. Apa CM Punk wis bali sawise mlaku metu sawetara wulan kepungkur?

Ora, dheweke dudu. Kanca CM Punk sing wis suwe lan mantan manajer Paul Heyman, malah nggawe kuciwane WWE Universe. WWE mung nggoda kita, lan penggemar bakal ngapusi yen dheweke ora duwe goosebumps nalika musik Punk misuwur.

WWE Universe ing Chicago terus ngucapake jeneng Punk sajrone episode kasebut, mbajak presentasi sing lagi ditindakake ing ngarepe.



Pipa Paul Heyman ing Chicago. Akeh wong wengi iku listrik. Kita isih kangen wong kasebut #BITW pic.twitter.com/513sLu4d9y

- JJBGaming (@JJBGaming__YT) 18 Agustus 2016

Setunggal wulan candhake, Paul Heyman ngobrol karo This Is Infamous babagan bengi kasebut nalika mlebu ing WrestleMania ing 2014:

'Amarga aku ngerti tugas kasebut saiki. Mikir babagan iki. Aku ora ujar apa-apa sing nyenyamah babagan CM Punk. Amarga aku ora duwe omong kosong babagan dheweke. Aku ujar, 'Yen CM Punk ana ing ring wengi iki, dheweke bakal mbuktekake marang kabeh wong manawa dheweke pancen wong sing paling diklaim: Sing paling apik ing saindenging jagad.' Lan aku percaya yen bener! Aku ujar kabeh babagan CM Punk sing dak rasakake ing ati lan pungkasane dina, kita ora duwe acara televisi ing udara kanggo nyanyian puji saka wong-wong sing ora bareng karo kita utawa mung memuji masarakat amarga kita kaya dheweke. ' Paul Heyman ujar. (h / t Kursi Cageside)

Paul Heyman lan Cm Punk! #ngormati . pic.twitter.com/KZDQ5334

- Ruchi Bhatia (enCenas_Girl_) 29 Oktober 2012

WWE meh padha karo kita, nanging pancen ora kaya ngono. Sanajan bakal dadi salah sawijining momen, kita, sadetik, mikir manawa Santo Kutha Loro bakal bali.

1/4 SEBELUK