5 Pertandhingan Judhul Antar Benua Paling Liwat Kabeh Wektu

>

Kejuaraan Antar Benua digawe tanggal 1 September 1979. 'Menang' dening legenda WWE Pat Patterson ing turnamen fiktif sing diklaim kedadeyan ing Rio De Janeiro, Brasil.

Patterson, sing mrentah dadi Juara Kelas Berat WWF Amerika Utara, dianggep Juara Heavyweight WWF Amerika Selatan dadi juara turnamen, lan judhul langsung digabung dadi Juara Antar Benua WWF.

Judhul kasebut wis dipertahankan ing enem saka pitung bawana sajrone taun, lan muga-muga sawijining dina WWE nemokake cara kanggo nduwe acara ing Antartika supaya bisa ngrampungake lelungane. Wis ana pamrentahan sing suwene (Honky Tonk Man nyekel sabuk suwene 454 dina), pamrentahan sing cendhak banget (Dean (Shane) Douglas nyekel sabuk kurang saka 14 menit, Juara Juara (Chris Jericho lan Chyna, sing uga dadi sing pertama lan dina iki mung Juara Intercontinental wanita), lan juara ganda.





Ultimate Warrior ngalahake Hulk Hogan ing WrestleMania VI kanggo menang Kejuaraan WWF nalika Kejuaraan IC uga ana ing antrean lan Triple H nyekel judhul IC nalika dadi Juara Tag Team karo Steve Austin.

D'Lo Brown, Jeff Jarrett, lan Kurt Angle kabeh nyekel sabuk Eropa lan Intercontinental sekaligus (Juara Euro-Continental) lan dhaptar isih ana.



Judhul Intercontinental uga wis digabung karo sabuk liyane ing patang kesempatan sing beda. Kaping pisanan yaiku nalika Edge (Juara WCW Amerika Serikat) ngalahake Test (WWF Intercontinental Champion) kanggo mbubarake Judhul AS dadi Judhul IC ing Survivor Series 2001.

Judhul IC nguntal Judul Eropa ing pertandingan andha sing ndeleng IC Champ RVD ngalahake Champ Eropa Jeff Hardy nalika RAW ing Juli 2002 (RVD ora bakal diakoni minangka Juara Euro-Continental).

RVD pensiun Kejuaraan Hardcore wulan mengko, uga ing RAW, nalika dheweke ngalahake Tommy Dreamer kanthi loro gelar kasebut. Telung minggu sawise Kane ngalahake Chris Jeriko kanggo menang sabuk, Juara dibubarake dadi Juara Kelas Berat Dunia nalika Juara Kelas Berat Dunia Triple H ngalahake Juara IC Kane ing No Mercy ing taun 2002.



Suwene luwih saka setengah taun, amarga Stone Cold, manajer co-umum RAW nalika semana, ngaktivasi maneh (tanpa sebab nyata) ing Mei 2003. Wiwit saiki aktif.

apa dheweke wis ora minat karo aku

Judhul antar-bawana umume dadi judhul kertu tengah amarga emas juara liyane sing misuwur kayata kejuaraan WWE lan juara kelas berat kelas dunia. Nanging, penting kanggo dicathet yen judhul IC minangka langkah penting kanggo mesthekake manawa para pesaing entuk liga gedhe lan mula legitimasine dikuatake.

Sawetara pertandingan sing paling misuwur ing jaman saiki yaiku kanggo Kejuaraan Antar Benua. Ing ngisor iki minangka 5 match paling apik ing Kejuaraan Antarbenua Internasional.


Sesebutan sing diajeni

Inggris Bulldog ngalahake Bret Hart kanggo menang judhul IC ing Stadion Wembley.

Inggris Bulldog ngalahake Bret Hart kanggo menang judhul IC ing Stadion Wembley.

Mung limang pertandingan sing nglukis saka dhaptar iki, nanging ana sawetara pertandingan sing apik banget, malah uga cocog, sing kudu diakoni. Saka bunderan hardcore dadi pertunjukan gulat profesional sing mempesona, iki sawetara pertandingan Kejuaraan Antarbenua liyane sing bisa ditliti. Iki ora ana urutan tartamtu.

melu wong lanang sing wis bebrayan

Randy Orton vs. Mick Foley (Backlash 2004)

  • Iki minangka pertandingan sing, ing panemune akeh wong nggawe Randy Orton dadi bintang. Sawise pirang-pirang wulan Evolusi nggoda lan brutal Foley, dheweke pungkasane bisa nyekel Orton, siji-siji. Ora ana wong sing kecewa, lan Randy Orton mbuktekake kateguhan nalika dibuwang, tanpa klambi, bali dhisik menyang tumpukan gambar cilik. Pertandhingan kasebut minangka pertemuan brutal sing bisa dimenangake Orton.

Shawn Michaels lawan Razor Ramon (SummerSlam 1995)

  • Argumentasi ing antarane para penggemar bakal tetep selawase. Loro saka match tangga HBK vs. Razor sing luwih apik? Apa kasebut sing pertama, pertandingan sing nemtokake bar kanggo kabeh pertandingan tangga liyane, saka WrestleMania X? Apa pertandingan ulang ing SummerSlam luwih saka setaun mengko? Sing dadi WrestleMania ana ing ndhuwur 5, mula dhaptar iki njupuk keputusan.

Seth Rollins vs. Finn Balor lawan The Miz (WrestleMania 34)

  • Ing pertandingan pembukaan kertu utama, Rollins, Balor, lan Miz pancen nyuwek omah lan meh mbakar bebaya telung ancaman kanggo Judhul IC. Iku tumindak lonceng karo wong akeh, lan reaksi kasebut dadi luwih edan nalika Rollins entuk Kejuaraan Antar benua kaping pisanan.

Bret Hart lawan Inggris Bulldog (SummerSlam 1992)

  • Ing sawijining pertandingan sing dianggep akeh minangka salah sawijining pertandingan paling gedhe ing jaman saiki, ora mung kanggo Judhul IC, Bulldog Inggris ndeleng wayahe paling apik lan ora bisa dilalekake. Dheweke menang judhul IC saka Bret Hart ing omah Inggris ing ngarep rapat 80.000 penggemar ing Stadion Wembley. Minangka pertandingan sing cocog, lan utamane kanggo wayahe, pertandingan iki luwih gedhe tinimbang radar tinimbang klasik sing penting. Bulldog bakal ilang sabuk sawetara wulan mengko lan ora bakal menang maneh. Iki minangka wayahe utama minangka pegulat bujang, nanging dudu makutha wayahe Dheweke mbuwang balung ing ngarepe pamirsa kelairan. Perselisihan kulawarga nalika diiklanake bisa entuk status kultus sing cocog. Nambah adhine Hart menyang campuran kasebut yaiku langkah WWE.

Chris Jericho vs. Rey Mystero (Aturan Ekstrim & The Bash, 2009)

  • Mysterio lan Yerikho dadi saingan ing divisi Cruiserweight ing WCW, nanging arang ketemu ing WWE. Perselisihan sejatine mung teka ing tengah taun 2009, sing ndeleng pertandingan fantastis, sing nomer loro duwe topeng Mysterio.

Eddie Guerrero vs. Rob Van Dam (Backlash 2002)

  • Yen sampeyan pengin ndeleng definisi pertandingan sing bisa dadi siji sisi lan apik ing wektu sing padha, waca iki. Eddie Guerrero nggawa RVD menyang sekolah ing wayah wengi, lan kanthi tegas dadi IC Champ kanggo kaping pindho lan pungkasan. Iki ora dielingi tinimbang tandhingane judhul sewulan mengko ing RAW (pertandingan sing digegirake penggemar), nanging kalorone kudu dipriksa.
1/6 SEBELUK