5 Giliran praupan gedhe sing kudu kedadeyan ing WWE ing taun 2021

>

# 2. Seth Rollins - Wektu kanggo ngganti liyane kanggo Mesias WWE?

Seth Rollins

Seth Rollins

Ora adil yen ngandhakake yen WWE nindakake tugas sing luwih apik nalika tumiba tumit pisanan gedhe Seth Rollins ing taun 2014 tinimbang sing nomer loro saka taun 2019 (saiki). Bedane gedhe yaiku Seth Rollins mundhak ing tumit pisanan ing 2014-2016, dene sing nomer loro kedadeyan nalika dheweke wis dadi Superstar sing mantep.

Sanajan isih, durung mesthi ala. Dheweke nyelehake Kevin Owens lan Cesaro nalika tampil WrestleMania kanthi back-to-back - kanthi loro match kasebut dadi kenangan lan apik banget.





Sijine Cesaro dadi perkara paling gedhe sing ditindakake Seth Rollins ing SmackDown. Kajaba iku, dheweke wis dadi wong lanang RAW kanggo kabeh karir WWE. Tanpa tandha-tandha pamindhahan bali menyang RAW, Seth Rollins butuh pangowahan gedhe ing SmackDown.

Mbok menawa giliran bayi bakal mbantu WWE mlaku ing taun 2021 lan dheweke bisa dadi penantang Kejuaraan Universal. Rasane wis telat, karo sukses Kejuaraan Dunia pungkasan Seth Rollins ing taun 2019.



PREVIOUS Papat. Lima SEBELUK