5 Bintang WWE saiki sing bangga bisa dadi LGBTQ

>

Wis akeh perhatian umum kanggo pasangan ing WWE sajrone sawetara taun kepungkur, nanging nalika Superstar nemokake katresnan ing perusahaan saya mundhak kanthi tarif sing nyengsemake, keragaman ing perusahaan uga kudu dingerteni.

Sajrone pirang-pirang taun, jelas yen Darren Young minangka siji-sijine bintang WWE homoseksual sing terang-terangan lan perusahaan kasebut ora bisa nggawe bagean alur crita apa wae nalika dheweke dadi perusahaan kasebut.

Pat Patterson minangka bintang WWE liyane sing bangga nyatane yen dheweke kalebu bagean saka komunitas LGBTQ lan wis mbukak babagan seksualitas sajrone karir. Sajrone pirang-pirang taun, urip ing sanjabane dering wis ganti lan saiki dadi hebat yen WWE nampa pangowahan ing perusahaan kasebut. Ing ngisor iki ana limang Superstar liyane sing bangga lan mbukak anggota spektrum LGBTQ.






# 5. Sonya Deville

Sonya Deville diklaim minangka pegulat wanita gay pertama ing WWE. Tilas bintang MMA iki ora nate ujar manawa dheweke pancen liya lan mesthi jelas babagan seksualitas.

Deville uga bubar dadi bagean saka pemeran Total Divas ing ngendi dheweke bisa ngambang dhewe ing Pride Fort Lauderdale. Deville uga wis bisa ngenalake WWE Universe menyang pacare, Arianna.



Sajrone karir, Deville nggawe alur cerita lesbi karo Mandy Rose lan ing sawijining wektu, pasangan kasebut alangan crita ditampa dening WWE sadurunge dibatalake ing menit pungkasan.

Rose lan Deville dadi kanca paling apik ing WWE lan pengin bisa menehi dalane crito sing migunani. Nganti saiki Deville durung bisa dadi bagean saka alur cerita LGBTQ nanging mantan bintang NXT kasebut meksa dadi kasunyatan ing wektu kasebut.

limalas SEBELUK