5 Dhuwit WWE sing gagal ing kas awis Bank

>

Ing TLC bengi iki, The Miz nggawe ancaman kanggo mbayar Dhuwit ing tas Bank nalika Pertandhingan WWE Championship. Drew McIntyre mbela, wiwitane, ing Pertandhingan TLC nglawan AJ Styles.

KANGGO ING KENE! @mikethemiz lan @Dewahoya ana ing adegan! #WWETLC pic.twitter.com/eKzT0OxiOv

- WWE (@WWE) 21 Desember 2020

Ing pungkasan pungkasan, Miz bakal pindhah lan nyoba kanggo nyolong Kejuaraan WWE saka The Scottish Psychopath lan The Phenomenal One. Kepiye carane dadi? Yen dideleng saka jeneng dhaptar iki, pancen jelas. Nanging, mengko bakal entuk.





Cashing ing #MITB kontrak, @mikethemiz ?! @Dewahoya ora mikir ngono. #WWETLC pic.twitter.com/XzSftNkTzG

- WWE Universe (@WWEUniverse) 21 Desember 2020

Dina iki, kita bakal mriksa limang Dhuwit sing gagal ing tas cilik Bank ing sejarah WWE. Kita miwiti karo kertu swara WWE pertama sing misuwur.




# 1 John Cena - WWE RAW 1000

Anehe, sing pertama sing gagal dhuwit ing Bank yaiku Juara WWE kaping 16, John Cena. Pimpinan Cenation ana ing tengah pertengkaran epik karo CM Punk, lan ora beda karo pesaing sing nyekel tas, diarani tembakan. Dheweke nantang Juara WWE banjur dadi pertandingan ing RAW 1000 tanggal 23 Juli 2012 (njupuk pertandingan lengkap ing video ing ndhuwur).

Amarga Cena duwe Voice of the Voiceless ing STFU, Big Show mlayu menyang dering lan ngilangi, mungkasi pertandingan kasebut dadi kemenangan DQ kanggo Cena. Sanajan dheweke menang ing pertandingan kasebut, dheweke bener-bener gagal menang judhul, nggawe dheweke sing pertama dadi kontan ing tas lan ora bisa menang kanthi juara.

Punk nolak nulungi Cena amarga dheweke dikalahake Atlet Terbesar ing Dunia, lan bakal semen tumit nalika The Rock mlayu nulungi Cena. Sawise njupuk Show menyang lantai, Punk nyerang sing Agung, nggawe perselisihan sajrone nem wulan.



Pancen kaget yen ndeleng maneh lan ndeleng manawa salah sawijining Superstar WWE paling gedhe ing kabeh wektu bakal miwiti dhaptar iki. Iki nuduhake yen WWE kepengin, pancen ora bisa ditebak.

limalas SEBELUK