5 coretan kalah paling dawa ing WWE

>

# 1 Mantan Superstar WWE Curt Hawkins

Curt Hawkins lan Zack Ryder pungkasane menang juara tim tag RAW ing WrestleMania 35

Curt Hawkins lan Zack Ryder pungkasane menang juara tim tag RAW ing WrestleMania 35

Nenem taun sawise corak legendaris Undertaker rampung, semesta WWE dadi saksi liyane nalika WrestleMania 35. Mung wektu iki, iku dadi garis tol paling gedhe ing sejarah gulat sing mandheg.

Wiwit bali menyang WWE ing 2016, Curt Hawkins, jenenge, duwe rekor kalah paling kondhang kanthi 269 kapitunan berturut-turut.





Hawkins ora pengin corak kasebut rampung. Nanging, dheweke ndeleng potensial ing alur cerita lan terus gumunggung babagan kerugiane. Ora suwe, para penggemar uga nandur modhal ing Hawkins amarga dheweke sukses nggawe corak kasebut dadi gimik dhewe.

Hawkins pungkasane ngilangi rerangken kasebut ing Tahap Grandest kanggo Kabeh. Ing WrestleMania 35, Hawkins milih Scott Dawson kanggo menang kejuaraan tim tag RAW karo pasangane Zack Ryder. Mlayu ora suwene nalika Hawkins lan Ryder ngeculake judhul maneh menyang The Revival kanthi ancaman triple tag-tim.



Hawkins, bebarengan karo pegulat liyane, dirilis dening WWE ing taun 2020 minangka bagean saka pemotongan anggaran amarga pandemi global.

PECAH: WWE wis rampung nalika ngeculake Drake Maverick (James Curtin), Curt Hawkins (Brian Myers), Karl Anderson (Chad Allegra), EC3 (Michael Hutter) lan Lio Rush (Lionel Green). Muga-muga muga-muga bisa sukses kabeh ing tembe mburine. https://t.co/cX449nNSLU

- WWE (@WWE) 15 April 2020

PREVIOUS 5/5