5 streamer populer sing misuwur amarga kabeh sebab sing salah

>

Munculé streamer bakal diiringi kontroversi, amarga ana macem-macem cara supaya bisa misuwur.

Sawetara streamer mung misuwur amarga kontroversi lan terus nggawe masalah kanggo entuk akeh pamirsa. Pungkasane, amarga ora ana pers negatif, sawetara streamer kasebut ilang popularitas sing dipikolehi sadurunge dadi kondhang. Ing ngisor iki, kita wis nyathet limang streamer sing misuwur kanthi cara sing ora etis.

vince mcmahon ngambung bokongku

Sanajan Ninja lan Pokimane ngalami kontroversi, ora ateges sing nggawe dheweke populer utawa akeh isi.





Cathetan: Dhaptar iki subyektif lan mung nuduhake pendapat panulis artikel kasebut.

Gegandhengan: 5 streamer sing dirampok ing live stream




Top 5 streamer sing dadi misuwur amarga kontroversi

BadBunny

Gambar liwat BadBunny

Gambar liwat BadBunny

Sadurunge kontroversi, BadBunny duwe fanbase cilik. Panyaruwe dheweke saka dheweke nganggo klambi provokatif lan nindakake yoga supaya bisa nonton. Ing sawijining dina, dheweke nemoni kasunyatan manawa pamirso dheweke ora nyumbang dhuwit kanggo dheweke, lan dheweke ujar babagan pemirsa sing ora mbayar minangka freeloader.

Akibate, dheweke entuk akeh pangenalan negatif ing komunitas Twitch. Dheweke dipimpin dening akeh YouTuber nganti dheweke mandheg dadi topik populer. Amarga kontroversi kasebut, dheweke entuk fanbase sing cukup gedhe, nanging konten politik dheweke meh ora jelas nalika diajak ngobrol.



Gegandhengan: BadBunny: Streamer Twitch sing nuwuhake pamirsa amarga ora nyumbang - Endi dheweke saiki?

Mitch Jones

Gambar liwat Mitch Jones

Gambar liwat Mitch Jones

Ora bakal dadi artikel kontroversi sing akurat yen Mitch Jones ora ana. Dheweke entuk pandangan kanthi nggawe kontroversi, sing dadi masalah gedhe ing komunitas streaming. Sanalika dheweke miwiti, dheweke ngerti manawa yen dheweke nggawe masalah, troll sawetara wong, utawa mung tumindak kanthi cara tartamtu kanggo kanca-kanca, dheweke bakal entuk akeh pengikut.

opo maneh bezos duwe anak

@Dewahoya Mitch jones bisa dadi streamer populer nanging dheweke miwiti akeh daging sapi karo wong, aku bakal nonton dheweke @ https://t.co/3Zd4BdtlXJ

- Jake lowrey (@JakeRLowrey) 26 Januari 2016

Iki nyebabake dheweke ilang akeh kekancan, lan akeh wong sing nganggep dheweke minangka wong sing mung sawise ndeleng, tanpa preduli konten.

Gegandhengan: 5 streamer sumbangan paling wirang sing ditampa kanthi streaming langsung

Amouranth

Gambar liwat Amouranth

Gambar liwat Amouranth

Amouranth dadi kondhang amarga ketelanjangan 'ora sengaja' lan bahan eksplisit seksual ing alirane. Alirane pancen seksual. Dheweke duwe kabeh wiwit saka olahraga ing gym nganti klambi sing ketat banget utawa ora katon. Aliran seksual biasane nglanggar kabijakan Twitch, nanging dheweke wis ngindhari ukuman permanen.

Nanging maneh Twitch bakal dipeksa njupuk tindakan, nambah kontroversi kenapa wong seneng @AlinityTwitch utawa @Amouranth ora ngadhepi ukuman siji wae

apa sing kudu ditindakake ing omah dhewe
- Jake Lucky (@JakeSucky) 3 September 2019

Nalika dheweke wis suwe nggunakake loro serangan peringatan lan wis akeh larangan sauntara, dheweke ora diwenehi larangan permanen saka Twitch. Iki nyebabake akeh nesu ing komunitas Twitch lan desas-desus dheweke diwenehi perawatan khusus amarga dheweke ngasilake dhuwit. Sanajan ana kontroversi ing streamer kasebut, Twitch durung melu-melu.

Gegandhengan: Amouranth: Drama sing ngubengi kontroversi perkawinane

# 2 - MaximilianMus

Gambar liwat MaximilianMus

Gambar liwat MaximilianMus

Wiwitane, MaximilianMus dadi populer amarga meme sing populer, 'Oh yeah,' nanging dheweke ora bisa njaga ketenaran kasebut. Ora mung dadi streamer Fortnite populer sing alon-alon nggawe pamirsa sing luwih gedhe, dheweke mutusake entuk popularitas kanthi nggunakake pamirsa. Dheweke dadi omongan akeh Youtuber amarga dheweke bakal ngganggu lan ngganggu streamer liyane karo pamirsa.

Sayange, ketenaran dheweke bakal suwe banget, mula dheweke kudu luwih ala maneh kanggo wong liya supaya bisa misuwur maneh. Pungkasaning Cr1TiKaL nyeluk MaximiliamMus ing video YouTube sing katon jutaan wong. MaximilianMus mbusak sebagian besar media sosial lan akun streaming sawetara dina mengko, lan saiki dheweke ora bisa ditemokake.

kepiye carane nemokake bakatku

Gegandhengan: MaximilianMus mbusak saluran sawise Cr1TiKaL menehi label Youtuber paling ala

# 1 - Alinity

Gambar liwat Alinity

Gambar liwat Alinity

Alinity wis nggawe reputasine minangka wong sing nggunakake video Youtuber liyane kanthi dhuwit, nanging dheweke bisa liwat PewDiePie. Ing komentar siji, dheweke njaluk ngapura mengko, PewDiePie nyebut Alinity minangka 'Twitch Thot'. Alinity nesu lan njupuk tindakan supaya salah sawijining videonya bisa dibatalake. Iki nyebabake reaksi gedhe banget.

Kahanan kasebut minangka crita dawa, sing bisa diwaca ing kene, nanging versi cendhak yaiku dheweke akeh sengit saka kabeh wong lan ing endi wae. Dadi ala banget dheweke kudu ngaso, lan dheweke nguripake layanan sing duwe hak cipta video kanggo dheweke ing sawijining wektu. PewDiePie nyoba nulungi dheweke, nanging karusakane wis rampung.

Halo kanca,

Aku kudu istirahat saka Streaming lan media sosial. Aku bakal nemoni kowe kabeh nalika bali ūü•ļ ‚̧

- Alinity (@AlinityTwitch) 24 Desember 2020

Dheweke bubar sawetara istirahat nanging bali lan streaming maneh. Ora dingerteni manawa dheweke pancen entuk bathi banget amarga kondhang.

Gegandhengan: Crita Alinity: streamer Twitch sing ngowahi kabeh Internet marang dheweke