5 alasan Khali Agung ora disenengi dening sawetara penggemar gulat

>

# 2 Dheweke kalebu hiburan, dudu gelut

Khali Agung kanthi Kejuaraan Kelas Berat Dunia

Khali menangake Kejuaraan Heavyweight Dunia ing sawijining kesempatan

Anehe keprungu, Vince McMahon wis mbuktekake bola-bali manawa dheweke kepengin banget karo pegulat raksasa. Saka King Kong Bundy nganti Andre the Giant nganti Vader nganti Big Show menyang Undertaker menyang Great Khali, Vince mesthi duwe paling ora siji raksasa ing daftar aktif.

Pengenalan raksasa ing adegan acara utama nuduhake penggemar gulat babagan visi Vince McMahon babagan produk kasebut. Nanging, saka kabeh raksasa kasebut, Khali Agung bisa uga dianggep paling ala ing antarane kabeh.





7-footer meh ora gojeg-gegeger ring apa maneh nglakokake pertandingan gulat sing berkualitas. Bos nggawe dheweke ing jaman biyen kanggo dadi daya tarik khusus, taktik pemasaran sing ora entuk hadiah.

Anane ngelingake para penggemar manawa dheweke ora nonton acara gulat, nanging seri drama kanthi karakter unik. Para penggemar gelut bisa ngambu tumindak sing ora suwé sacedhake mil lan yen ora ana bahan kanggo ngiringi daya tarik awal, dheweke sengit.



PREVIOUS Papat. LimaSEBELUK