5 Alesan kenapa Pemerintahan Romawi ngadhepi Finn Balor tinimbang John Cena sabanjure

>

Minggu iki ing SmackDown, Juara Universal Roman Reigns maneh diluncurake tantangan dening John Cena kanggo SummerSlam 2021. Nalika Reigns ora metu kanggo ketemu adhep-adhepan, Kepala Tribal metu ing acara utama lan nolak tantangan Cena.

carane nggawe wong rumangsa istimewa

'Wangsulan saya kanggo tantangan sampeyan Ora!' @Dewahoya @Dewahoya #SmackDown pic.twitter.com/bNzH18faBo

- WWE ing BT Sport (@btsportwwe) 24 Juli 2021

Sawise sawise iku, yaiku wong sing bali menyang SmackDown, Finn Balor sing teka kanggo nantang Pemerintahan Roma. Wektu iki, dheweke ditampa Mung sedhela sadurunge acara rampung, mula durung ana woro-woro babagan kapan pertandingan kasebut bakal kelakon.





Kita ngarepake Reigns vs. Balor bakal ditindakake minggu ngarep ing merek Blue. Dadi, kenapa Finn Balor bali ing campuran judhul Universal seminggu sawise bali menyang SmackDown? Iki minangka sawetara sebab:



'Tantangan Ditampa.' #SmackDown @Dewahoya @FinnBalor @Dewahoya pic.twitter.com/f00tAsloCz



- WWE (@WWE) 24 Juli 2021

# 5. Sejarah antara Finn Balor lan Roman Reigns

Finn Balor lan Roman Reigns pisanan ditemokake ing 2016

Finn Balor lan Roman Reigns pisanan ditemokake ing 2016

Iku pas sadurunge musim panas 2016. Perusahaan kasebut ngenalake maneh pamisahan merek lan Draf WWE ditindakake sadurunge pay-per-view Battleground. Acara kasebut dijadwalake kanggo mungkasi persaingan sadurunge pamisah merek diwiwiti ing wayah wengi.

Finn Balor isih dadi superstar NXT nganti minggu kasebut nalika Manajer Umum RAW, Mick Foley, nggawe dheweke dadi Draft babak kapisan. Iki minangka tandha gedhe amarga, ing wektu kasebut, Balor minangka panggilan dhaptar utama sing paling diantisipasi ing sejarah WWE.



sepira mengko sampeyan tresna

Nalika nggawe percikan nalika Senin Wengi RAW, dheweke ora nguciwani. Ing wengi pertama, dheweke menang pertandingan Fatal-Four-Way lan ngalahake Roman Reigns kanthi resik ing acara utama kanggo lolos menyang pertandingan ing SummerSlam kanggo ngrebut Juara Universal sing pertama kaline.

kepiye supaya ora dadi pacar sing clingy

Pertandhingan kasebut karo Reigns dadi penting. Iki minangka pratelan kanggo Balor kanggo ngalahake star full-time WWE sing paling gedhe, nanging uga ana ing tengah-tengah tahap paukuman Romawi ', ing pundi dheweke bersih dening Seth Rollins lan Dean Ambrose sadurunge lan sawise nglanggar Kebijakan Kesehatan. .

Wong loro kasebut bakal ketemu taun ngarep lan Pemerintahan bakal ngalahake dheweke. Pertandhingan ing SmackDown iki bisa uga ana gandhengane karo sejarahe. Amarga bedane ukuran, kaloro superstar duwe dinamis sing apik banget.

Iki bisa uga cara WWE kanggo ngatasi Pemerintahan Romawi liwat Finn Balor.

limalas SEBELUK