5 alasan kenapa WWE kudu nggabungake kejuaraan tim tag RAW lan SmackDown

>

Minggu iki dina Senin Wengi RAW, Cesaro lan Shinsuke Nakamura nggunakake aturan Undhangan Merek WWE kanggo WWE kanggo ngadhepi Bathi Lurung. Asile, Juara Tim Tag bakal saling adhep-adhepan ing pertandingan non-judhul minggu ngarep babagan RAW.

Ing jagad sing ideal, iki bakal nyebabake pertandingan liyane antarane juara tim tag RAW lan SmackDown, sing bakal entuk gelar loro. Judhul tim tag loro pria ing WWE kudu disatukan, lan ana akeh elemen sing nggawe keputusan iki ora ana gandhengane.

Ing #SmackDown Tag Tim Juara @ShinsukeN & @WWECesaro mung tantangan ing #WWERaw Tag Tim Juara @MontezFordWWE & @AngeloDawkins !

CHAMPS vs. CHAMPS minggu ngarep! pic.twitter.com/iOu2Zx31qv





- WWE (@WWE) 8 September 2020

WWE kudu nyawijikake loro Kejuaraan Tim Tag kasebut kanthi cepet, sing bisa dadi tujuan pungkasan saka sudut iki antara Cesaro lan Shinsuke Nakamura, lan Bathi Street. Kaloro tim kasebut bisa uga adhep-adhepan kanthi harfiah 'Clash of Champions' ing pungkasan wulan iki kanthi bayaran saben-view.

Pemenang pertandingan kasebut bisa dadi juara tim tag WWE, ngambang ing antarane RAW lan SmackDown. WWE nindakake iki sadurunge, nggabungake kejuaraan tim tag WWE lan World tag ing WrestleMania ing 2009. Dheweke kudu nindakake perkara kasebut maneh.



WWE kudu nggabungake Kejuaraan Tim Tag - utawa paling ora judhul RAW lan SmackDown.

Supaya para juara mbela kabeh merek kayata Juara Tim Tag Wanita - lan gunakake minangka alesan kanggo ngganti desain sabuk.

- Gary Cassidy (@WrestlingGary) 8 September 2020

Mangkene limang sebab kenapa WWE kudu nggabungake Judhul Tim RAW lan SmackDown.


# 5 Nyuda jumlah judhul ing WWE

WWE saiki akeh judhul.

WWE saiki akeh judhul.



WWE saiki duwe sangang kejuaraan ing RAW lan SmackDown, ora ngetungake Kejuaraan 24/7. Rada kakehan, sanajan merek kasebut dipisahake kanthi urutan. Menang dheweke ora ngrasakake kabeh pinemu maneh, paling ora yen dibandhingake sawetara taun kepungkur.

Duwe rong juara Dunia lan Wanita ing saben pertunjukan iku ide sing apik, amarga akeh bakat sing digunakake WWE. Malah Amerika Serikat lan Irah-irahan antar benua duwe identitas dhewe-dhewe.

Siji pasangan sabuk sing bisa diluncurake kanthi realistis yaiku tag tim Championship. WWE wis suwe ora peduli karo tim tag, lan kayane ora kepenak yen duwe rong set judhul tag ing dhaptar utama.

Sampeyan ora prelu njaga kalorone, luwih-luwih yen ora ditampilake akeh ing WWE TV. Wolung juara luwih saka cukup kanggo WWE; judhul luwih sithik bakal nambah regane masing-masing.

limalas SEBELUK