5 Superstar Sing kudune ana ing Cover WWE 2K19

>

Nganggo sambungan sing wis suwe karo WWE Universe karo produk kasebut, perusahaan kasebut terus unggul ing babagan bisnis.

Sawise sukses kanthi sukses kanthi Game 2, WWE bali maneh karo WWE 2K19 taun iki. Kanthi kaya Rock, John Cena, Brock Lesnar, lan Seth Rollins sing sadurunge menehi kamulyan, bakal nyenengake nalika ndeleng sapa sing bakal dadi wajah WWE 2K19.

Tututi Sportskeeda paling anyar Warta WWE , gosip lan kabeh warta gulat liyane.





Ngelingi jumlah bakat sing diduweni perusahaan saiki, sawetara pinilih bisa dadi pesaing sah kanggo nggunakake game video sing diantisipasi iki.

Kanthi 2K Sports ngumumake kabar anyar ing dina Senin iki, kita mesthi bakal menehi wawasan rinci babagan cara game bakal rampung taun iki.



Amarga Seth Rollins wis makili 2K Games kanthi nutupi tutup, dadi babagan perusahaan manawa bakal lunga lan golek pengganti sing cocog kanggo Arsitek.

Dadi, tanpa mbantah maneh, iki ana 5 superstar sing bisa nggegirisi WWE 2K19


# 5 Ronda Rousey

'>'> '/>

Iki babagan wektu



Nitik saka transisi Ronda Rousey wis digawe ing karir, dheweke mesthi menehi kabeh kothak ing kredensial sing kudu diduweni superstar.

Kanthi revolusi Wanita wiwit njupuk alih perusahaan, mantan Juara UFC sing nutupi sampul kasebut bakal dadi langkah penting liyane ing arah sing bener.

Nalika dheweke ngalahake Nia Jax Minggu Minggu iki kanggo Kejuaraan Wanita Mentah, bisnis sing bisa digawe karo Rowdy One minangka pasuryan saka 2K19 iku gedhe banget.

Iki bisa uga WWE paling cedhak kanggo nyedhiyakake atlit wanita ing tutup, kaya Charlotte lan Sasha Banks uga duwe kesempatan sing padha.

Nanging, ketrampilan lan kemampuan pasar sing ana ing WWE saiki bisa ndadekake dimensi beda lan ngundhakake awake perusahaan.

Yen ana superstar saka divisi wanita sing bisa makili WWE dadi bintang sampul kanggo Game 2, yaiku Ronda Rousey.

limalas SEBELUK