5 perkara sing kudu sampeyan ngerteni babagan swara anyar RAW, Dio Maddin

>

# 4 Dheweke penggemar anime lan manga sing seneng banget

Dio Maddin duwe motif Killer Queen (gambar ing sisih tengen) ing ikatane

Dio Maddin duwe motif Killer Queen (gambar ing sisih tengen) ing ikatane

Dio Maddin minangka penggemar anime lan manga Jepang lan nganggep dheweke minangka 'otaku', istilah Jepang kanggo geek utawa nerd kanthi arti murni. Dheweke dadi penggemar seri anime populer kayata Neon Genesis: Evangelion, JoJo's Bizarre Adventures (JJBA) lan Fist of the North Star kanggo sawetara jeneng.

Iki tegese jeneng cincin Dio Maddin bisa dadi referensi kanggo anime lan serial manga JoJo's Bizarre Adventures 'antagonis Dio Brando, utawa dikenal minangka DIO (kita mengko bakal entuk bagean Maddin).





Sajrone dadi pegulat independen, dheweke menehi jeneng pamungkas sawise lagu tema pembukaan serial anime TV 1995: '(A) Tesis Kejam Malaikat'.

Ing acara bayar-per-view WWE Clash of Champions 2019, Maddin nganggo dasi sing duwe motif Killer Queen, karakter Stand saka JoJo's Bizarre Adventures: Diamond is Unbreakable.




# 5 Anane online ing media sosial

Woolie Madden

Woolie Madden

Dio Maddin uga aktif banget ing situs media sosial kayata Twitter lan Instagram lan nggunakake wektu luang kanggo sesambungan karo para penggemar ing subjek sing ana gandhengane karo anime, olahraga, gulat, lan game video.

Dheweke uga duwe akun Twitch lan akun YouTube nalika ngunggah video gameplay.



Ana crita lucu ing jeneng mburi, yaiku 'Maddin'. Dio wis nindakake akeh kerja sama karo Woolie Madden saka saluran YouTube Castle Superbeast. Amarga mirip karo Madden, dheweke asring nyebut dheweke 'Woolie Luwih Apik' kanggo ngganggu Madden.

Spekulasi manawa dheweke wis njupuk jeneng Maddin minangka referensi kanggo Woolie Madden.

Dio Maddin wis menehi komentar babagan sawetara pertandingan ing WWE 205 Live nanging wis entuk umpan balik sing apik banget saka WWE Universe. Dheweke kalebu wong sing guyonan lan seneng nyenengake lan kudu dingerteni yen dina Senen wengi bakal dibumboni ing karya mic Dio.

Turutake Gulat Sportskeeda lan Sportskeeda MMA ing Twitter kanggo kabeh warta paling anyar. Aja kantun!


PREVIOUS 3/3