5 kaping pegulat WWE mecah cincin kasebut

>

# 2 Triple H nempatake Cactus Jack liwat ring WWE

Kaktus Jack vs. Triple H ing Neraka ing Sel

Kaktus Jack vs. Triple H ing Neraka ing Sel

Acara mbayar WWE No Way Out ing saben taun ndeleng taun 2000 minangka salah sawijining neraka sing paling luar biasa ing pertandingan Sel sing durung nate disakseni. Triple H lan Cactus Jack lagi ana pasulayane yen loro superstar kasebut tabrakan ing pakunjaran Setan.

Aku kelalen sepira hebaté Pertandhingan Sel antara Triple H lan Cactus Jack ing No Way Out 2000

Apa crita sing dicritakake pic.twitter.com/spUE8ywEXc





- Keegan Dimitrijevic 🇨🇦 (@KeeganRW) 15 Juni 2021

Ing salah sawijining momen paling apik ing pertandingan kasebut, Triple H lan Cactus Jack ana ing sisih ndhuwur sel, kanthi bat kawat berduri sing murub. Kaktus nyetel Triple H kanggo piledriver, mung kanggo Triple H kanggo nyelehake Kaktus ing sirahe. Iki nyebabake Cactus Jack nabrak ndhuwur struktur sel lan nabrak kanvas dering.

Minangka iyub-iyub saka The Undertaker vs. Mick Foley's Hell ing pertandingan Cell sawetara taun kepungkur, kanthi kekejeman lan papan sing mbebayani. Film dokumenter ing Jaringan WWE sing ngobrol liwat persaingan Triple H / Cactus Jack ing wiwitan taun 2000-an kasedhiya kanggo ditonton.



Pertandhingan Dina Iki MWA, Triple H vs Cactus Jack, Ora Ana Wayah Metu 2000 ing Sel. #wwf #hhh #tripleh #game #mickfoley #cactusjack #hiac #ngakak @Dewahoya pic.twitter.com/IktyORXgZC

- Jaringan Podcast MWA (@MWAWORLD) 5 Juli 2020
PREVIOUS Papat. LimaSEBELUK