5 tim tag WWE sing kurang dihargai

>

WWE bakal enggal nerbitake dhaptar 50 Tim Paling Top ing sejarah gulat ing Jaringan WWE. Ora diraguhi, kabeh jeneng gedhe sing dipikirake nalika mikir tim tag sing apik bakal ana - The Rockers, The Foundation Foundation, The Dudley Boys, The Hardy Boyz, The Ding Dongs ...

Nanging ing antarane para pemain hebat asring ana individu utawa tim sing, mung yen kita deleng maneh, kita ngerti bisa uga ora bisa dihargai utawa diwenehi dhuwit sing cocog kanggo wektu kasebut.

Mangkene limang tim sing paling kurang dihargai ing sejarah gulat!






# 5 Daya lan Kamulyan

Kekuwatan lan Kamulyan

Kekuwatan lan Kamulyan

Ing WWE ing wiwitan taun 1990, Paul Roma digunakake dadi bakat paningkatan sawise bubar The Young Stallions (Roma lan Jim Powers.) Ing wektu sing padha, Hercules lagi mlaku banyu dadi pesaing tunggal sawise main roto ing kartu tengah suwene pirang-pirang taun kepungkur. Hercules wis melu pasulayan karo sing padha karo Ted Dibiase lan Ultimate Warrior, nanging dorongane kayane wis entek.



Ing musim panas taun kasebut, wong loro kasebut gabung karo tim tag tumit sing banjur dikenal minangka Power and Glory. Dheweke dikelola dening Doctor of Style Slick.

watu kadhemen steve austin gambar

Kekuwatan lan Kamulyan katon ana ing dalan kanggo sukses ing rangking tag WWE. Dheweke ngalahake The Rockers ing SummerSlam 1990 lan dadi pemenang ing Seri Survivor taun kasebut dadi anggota Visionaries. Dheweke terus bersaing ing acara utama, bebarengan karo Rick Martel, The Warlord, lan Ted Dibiase nglawan Hulk Hogan, Ultimate Warrior, lan Tito Santana.

Akeh penggemar sing ngrasakake P&G sing dituju emas, lan ana desas-desus yen dheweke dianggep minangka tim sing pungkasane ngalahake juara kasebut, Yayasan Hart kanggo judhul kasebut.



Kekuwatan lan Kamulyan dibentuk ing WWE ing taun 1990

Nanging, iki bakal dadi puncak puncak kekuwatan lan Kamulyan. Nalika entuk akeh kesempatan juara ing The Hart Foundation, pasangan kasebut ora nate menang judhul tim tag. Dheweke banjur kalah karo Legion Doom ing WrestleMania VII mung 59 detik nalika Hart Foundation nyelehake judhul tag menyang The Nasty Boys.

Dheweke bakal terus ngalah ing pungkasane pertandingan nganti Roma ninggalake WWE ing Oktober 1991. Hercules bakal ngetutake ing pertengahan 1992.

limalas SEBELUK