5 cara kanggo bali menyang Kejuaraan Kelas Berat Dunia

>

Kayane rada aneh yen judhul kasebut mung pensiun kanthi resmi kurang saka enem taun kepungkur dening WWE, nanging akeh penggemar sing tertarik karo kemungkinan ndeleng Kejuaraan Kelas Berat Dunia - uga dikenal minangka Sabuk Emas Gedhe - nggawe mbalek maneh.

Iki minangka salah sawijining kejuaraan paling bergengsi ing sejarah gulat profesional wiwit pirang-pirang puluh taun kepungkur. Nalika njupuk siji utawa loro ing pungkasan jangka pungkasan, kita isih mikir ana akeh 'geni sing isih ana ing tank', mula.

Ora ana sing ngerti sejatine utawa ora ana judhul sing bakal diwenehake karo para penggemar, nanging nalika sampeyan ngobrol babagan Kejuaraan Kelas Berat Dunia, kita pikir paling aman manawa bakal ana ing papan kasebut.





Dina iki, kita bakal nyoba lan nemokake cara supaya bisa nyata.

pratandha wong pengin turu karo sampeyan

# 5 Turnamen

Apa bisa kedadeyan?

Apa bisa kedadeyan?



Yen ana woro-woro sadurunge, WWE nggawa maneh Kejuaraan Kelas Berat Dunia, bakal menehi penggemar akeh wektu kanggo debat babagan ide sing apik utawa ora. Sampeyan bisa uga kudu pisanan ngilangi Kejuaraan Universal utawa sawetara cara, wujud utawa wujud, amarga telung sabuk judhul ing donya bakal dadi konyol lan ora bakal ana Kejuaraan WWE sing bakal dipilih.

Nanging, kabeh debat bakal dadi kasenengan yen WWE mutusake turnamen kanggo nemtokake Juara Heavyweight Dunia sing pertama (ing garis keturunan anyar).

Turnamen wolung wong bisa sukses nanging yen kita rakus banget, mbuwang 16 wong ing kana uga bakal nyenengake. Kanthi mangkono, sampeyan bisa duwe superstar saka kaloro merek, kanthi Juara WWE mlebu merek apa wae ora menang WHC.



limalas SEBELUK