5 Pungkasan paling ala ing sejarah WWE

>

Pungkasan pegulat, dadi, lan mesthi bakal dadi aspek paling penting kanggo karakter pegulat. Coba pikirake, saben pegulat ikonik duwe finisher sing apik lan unik. Watu Kadhemen duwe stunner, Rock duwe Rock Bottom lan Undertaker duwe Tombstone. Sayange kanggo saben pegulat kanthi finisher sing hebat, ana pegulat sing bisa ngganggu.

tresna lan tresna marang wong liya

Peran finisher saya suwe saya owah. Ing taun 80-an lan awal 90-an, iki minangka langkah pungkasan kanggo mungkasi perang sing angel. Gerakan kurang enak lan gampang, nanging efektif. Jake 'The Snake' Roberts nggunakake DDT, Bret Hart nggunakake Sharpshooter lan Ric Flair nggawe gambar Four Four Leg Lock. Gulung sikut Randy Savage bisa dibantah minangka langkah paling angel ing WWF nalika semana.

Saiki, pamindhahan pungkasan kudu luwih apik lan bisa menehi dampak. Langkah kasebut uga kudu bisa dipercaya. Penggemar pengin dihibur nanging uga pengin tuku kasunyatan manawa pamindhahan kasebut bisa ngalahake wong kanggo telung perkara kasebut. Ana sawetara finisher modern sing hebat kayata The Styles Clash, The RKO lan Curb Stomp. Nanging, ana sawetara finishers sing banget nyenengake supaya ngina intelijen penggemar lan menehi anti-klimaks sing cocog. Mangkene 5 finisher paling ala ing sejarah WWE.






# 5 Cobra - Santino Marella

COBRA !!!

COBRA !!!

Cobra minangka salah sawijining finisher paling aneh ing sejarah gulat. Langkah kasebut umume nutul ing dagu wong. Iki dadi luwih parah amarga Santino bakal nganggo lengen klambi warna ula lan nemplek tangane, banjur sikut banjur muter tangane lan mbengok 'COBRA'. Iki minangka salah sawijining perkara paling licik sing bakal sampeyan tingali nalika gelut.



asale mr mriki Kewan

Aku ngerti manawa dheweke dadi pegulat komedi lan yen ndeleng dheweke nggegirisi bakal nggawe pamirsa ngguyu nanging sawise sawetara wektu, guyon kasebut mandheg lan dheweke ditinggalake karo pamungkas sing nggegirisi.

limalas SEBELUK