5 Superstar WWE sing pensiun miturut pamrentahane dhewe lan 5 sing ora

>

Sajrone WrestleMania 36, ​​para penggemar sing nonton ing Jaringan WWE dipratinjau karo pratinjau dokumen anyar sing rinci babagan telung taun sadurunge karir legendaris The Undertaker.

Spekulasi rame babagan apa sing bakal dibahas lan para penggemar ngenteni banget nalika krungu The Phenom ngrembug babagan akeh perkara. Undertaker mbukak akeh prekara kalebu kekuwatane dering, pertandingan sing misuwur karo Goldberg ing Arab Saudi lan menehi panjelasan kenapa dheweke bali amarga akeh sing percaya minangka pertandingan pensiun nglawan Roman Reigns ing WrestleMania 33.

Ing puncak seri iki, wong ing sangisoré Undertaker, Mark Callaway, ujar manawa dheweke ora ana bukti apa-apa lan kayane ngumumake pensiun, saengga ngakhiri karir luar biasa sing diwiwiti wiwit taun 1987.





Asring diarani yen gelut minangka dolanan wong enom. Nanging, mung ana akeh awak manungsa sing bisa tahan lan ngetutake pirang-pirang taun suwene tur angel banget, akeh WWE Superstar sing lemes.

Sawetara nanggapi iki kanthi ngowahi gaya dering supaya ora kakehan ngrusak, lan liyane nggawe jadwal sing luwih entheng kanggo nambah umur dawa umume. Nanging, kanggo sawetara wong, kertu bongkahan paribasan ora bisa dilalekake, nanging ora ana pilihan liyane, nanging mung nggantungake sepatune kanthi apik lan diarani sedina.



Sedih, ora kabeh Superstar sing mlaku adoh saka industri kasebut nindakake miturut sarat dhewe. Nalika sawetara entuk pamit penggemar sing hebat lan luh, wong liya tetep swansong sing sepi utawa pungkasan sing tragis.

Sawetara dikethok sadurunge wiwitan, lan sing liyane bisa uga suwe banget. Bakat ing WWE, ora kira apa gedene, ora kalebu kasunyatan kasebut. Ing pikirane, iki ana 5 Superstar sing pensiun kanthi syarat dhewe lan 5 sing ora.


# 10 Apa: Trish Stratus

Trish Stratus.

Trish Stratus.



Ing WWE Unforgiven 2006, para penggemar nyakseni pensiun emosi Trish Stratus. Rasane kaget banget nalika Stratus lagi wae gelut suwene nem taun, ora ngalami cilaka serius lan katon bisa suwe banget. Nanging, Trish Stratus pensiun ing hubungan emosional lan ngalahake kanca sing wis suwe, Lita, dadi Juara Wanita WWE suwene.

Mantan Juara Wanita kaping enem milih pensiun kanthi syarat dhewe kanggo nglampahi luwih akeh kulawarga lan ngupayakake kepentingan liyane. Pendhudhuk Ontario kasebut bakal ditampilake lan urip kanthi sporadis, kalebu melu dadi pelatih ing WWE Tough Enough musim 2011.

Trish mlebu ing Hall of fame WWE ing taun 2013 lan metu saka pensiun. Dheweke bakal metu saka pensiun kaping pindho sawise iki, sapisan kanggo pertandingan tag ing Evolusi PPV 2018 sing bersejarah lan nyelehake Charlotte Flair ing SummerSlam 2019.

1/10 SEBELUK