5 Superstar WWE sing mentas dicekel ing TV

>

Hiburan olahraga umume minangka sinetron sing khas lan mung ana bedane yaiku pertunjukan gulat ing ngarep pamirsa kanthi dering ing tengah arena lan ora ana setting kayata apartemen utawa restoran. Kaya ing sinetron, WWE Superstars nggambarake karakter fiksi lan umume bebas ngalahake mungsuh sing dikepengini.

Iki durung mesthi rampung kanthi apik, amarga sawetara pegulat njupuk perkara sing rada adoh, sing nyebabake dheweke dikunci, asring bali mung seminggu kepungkur, lan sawetara jam sawise ditahan supaya bisa ngrampungake skor ing bunder-kuadrat ing wengi sing padha! Iku amarga ing olahraga iki, kabeh bisa diatasi ing ring gulat.

Ayo goleki limang penangkepan pungkasan ing TV WWE.






# 5 Pak McMahon

Malah ketua WWE ora ana ing ndhuwur undang-undang kasebut

Malah ketua WWE ora ana ing ndhuwur undang-undang kasebut

Vince McMahon, ketua lan CEO WWE, main bos sing kejem lan manungsa sing jahat ing TV sing dikenal karo Pak McMahon. Akeh penggemar nganggep Pak McMahon minangka tumit sing paling apik ing sejarah WWE, lan maneh ndeleng prekara sing ditindakake bos jahat sajrone pirang-pirang taun, angel banget ora setuju.



Nanging, sawetara tumindak ala ketua kasebut meksa dheweke mbayar rega kasebut. McMahon wis 'dicekel' kaping pirang-pirang, lan penahanan paling anyar kedadeyan ing 2015 nalika dheweke nyerang petugas polisi ing episode Senin Wengi Raw. Bos lan putrine, Stephanie McMahon, duwe rencana supaya Kraton Romawi dicekel, nanging sayangé, prekara kasebut ora cocog karo sing direncanakake.

Pak McMahon dicekel bengi iku, nanging dheweke dibebasake tepat wektu kanggo ngumumake manawa dheweke bakal dadi wasit tamu khusus kanggo pertandingan Reigns WWETtile minggu sabanjure ing Raw.

1/4 SEBELUK