5 WWE Superstars sampeyan bisa uga ora ngerti kerja karo NJPW

>

# 1 Ric Flair

Ric Flair melu turnamen NJPW G1 Climax ing taun 1991

Ric Flair melu turnamen NJPW G1 Climax ing taun 1991

Ric Flair minangka ikon industri gulat pro lan Hall Of Famer WWE kaping loro bakal diwiwiti kanthi sejarah minangka salah sawijining sing paling gedhe ing kabeh jaman.

Nalika nyekel Kejuaraan Kelas Berat Dunia NWA ing taun 1991, Ric Flair tampil kaping pisanan ing NJPW. Ing pertandingan debut, Flair gagal mbela gelar kasebut nglawan Tatsumi Fujinami - Juara Heavyweight IWGP - ing pertandingan judhul vs judhul ing WCW / New Japan Supershow.





Sekawan wulan mengko, The Boy Boy nggawe penampilan sabanjure menyang NJPW nalika melu turnamen G1 Climax. Nanging, Flair damel kemenangan nglawan Shiro Koshinaka lan menang nglawan Masahiro Chono, dheweke gagal maju luwih maju ing krenjang kasebut.

Sawise iki, Flair tetep ora ana ing NJPW udakara udakara setaun sadurunge bali lan gagal ngadhepi Shinya Hashimoto kanggo IWGP Heavyweight Championship. Kanthi kapitunan iki, Flair ngrampungake karier NJPW lan terus kerja bareng karo WCW nganti perusahaan kasebut kehabisan bisnis.



Flair bali nalika WWE nawakake kontrak ing taun 2001. Ing alur cerita pertamane, Flair uga main dadi salah sawijining pemilik WWE, uga miwiti perselisihan karo Vince McMahon.


PREVIOUS 5/5