50 Cara Lucu lan Romantis Kanggo Kaget Pacar Sampeyan

Sampeyan tresna pacar sampeyan.

Sampeyan pancen pancen pancen ora trima.

Lan, yen sampeyan jujur ​​karo awak dhewe, sampeyan bakal angel mbayangake urip tanpa dheweke.





Sampeyan bisa uga wis sesambetan suwene sewulan, dasawarsa, utawa malah umur, nanging sampeyan pengin nuduhake manawa sampeyan tresna banget marang dheweke.

Yen sampeyan maca iki, kemungkinan dheweke pancen apik tenan ngagetne sampeyan lan nggawe sampeyan rumangsa ditresnani, lan sampeyan pengin bali maneh.



Aja wedi! Minangka wanita sing ora tresna apa-apa tinimbang kejutan romantis, aku nggabungake dhaptar perkara sing bisa ditindakake kanggo ngejutake pacar sampeyan.

Iku kalebu kabeh saka gerakan sing manis lan cilik sing bisa digunakake kanggo nuduhake dheweke manawa dheweke dihargai ...

… Menyang sing luwih gedhe sing bisa diturunake saben-saben.



1. Ninggalake cathetan dheweke

Yen sampeyan turu ing panggonane lan sampeyan sing paling pungkasan budhal ing wayah esuk, wenehi cathetan cilik ing bantal supaya dheweke bali ing wayah awan.

Kandhani manawa dheweke pancen pinter, ayu banget, utawa sampeyan bangga karo dheweke.

Kandhani salah sawijining alesan sing sampeyan tresna dheweke . Utawa, gunakake katrampilan nggambar (apik banget, yakin) banjur ucapake kaya ngono.

2. Atur panguwuh ing radio

Akeh stasiun duwe rutin saben dina nalika pamireng bisa ngirim pesen menyang wong liya. Nggawe sing cekak nanging manis, lan dhawuhe supaya selaras nalika sampeyan ngerti yen bakal diwaca.

3. Nyatakake perasaan sampeyan ing koran lokal

Umume makalah lokal duwe bagean woro-woro, nanging sampeyan ora prelu ngumumake apa-apa kajaba sampeyan tresna lan peduli karo pacar sampeyan utawa dheweke pancen hebat banget. Nyekel salinan, tinggalake mbukak ing sisih tengen, lan gambar bunder ing pesen supaya dheweke weruh.

aku ninggalake bojoku kanggo wanita liya lan aku seneng

4. Singidaken cathetan utawa hadiah sing bisa ditemokake

Cathetan ora mung ngenteni ing kasur. Yen dheweke isih kerja, pop siji ing kanthonge, mangan awan, utawa ing antarane kaca-kaca bukune.

Yen dheweke lunga, ndhelikake hadiah cilik utawa foto sampeyan loro ing koper supaya bisa ditemokake nalika teka.

5. Tulis layang katresnan

Cathetan sing ora tumindak adil? Goleki surat katresnan sing lengkap.

Kanggo poin ekstra, kirim liwat kiriman supaya tekan nalika dheweke ora ngarep-arep.

6. Kirimake kertu pos

Yen sampeyan lunga ing endi wae tanpa dheweke, kirim kertu pos marang dheweke manawa sampeyan ana ing kana.

7. Nulis geguritan utawa tembang

Yen sampeyan duwe balung kreatif ing awak, aja isin. Gunakake!

Nulis dheweke sonnet. Utawa, yen sampeyan gampang nggunakake gitar, kenapa ora nyoba metu lan nyipta lagu?

Nanging sampeyan ora kudu nggawe dhewe. Ana akeh pujangga ing kana sing bisa uga wis padha ngandharake perasaan sampeyan nyoba nyabrang.

Telusuri kanthi online, banjur tulis geguritan lan kirimake liwat kiriman. Utawa njaluk pigura kanggo dheweke.

Yen sampeyan ngerti yen dheweke duwe pujangga favorit, iku papan sing apik kanggo miwiti.

Ing ngarep lagu, yen sampeyan bisa main utawa nembang, nanging tiba ing alangan nyipta, lagu katresnan kanggo ngrayakake acara khusus bakal digawe apik.

8. Gawe tugas sing sampeyan ngerti kudu nindakake

Yen sampeyan urip bebarengan, sampeyan bakal loro mbagi tugas kanthi merata ...

… Nanging yen sampeyan ngerti ana prekara sing kudu ditolak sing disengiti, lan sampeyan bisa kanthi gampang nambut dheweke, kejutan praktis dheweke mesthi bakal ngormati.

Yen sampeyan ora urip bebarengan, mula bakal luwih dihargai. Gawe umbah-umbah, nongkrong umbah-umbah, utawa mlebu toko.

9. Hadiah bisa dadi klasik, nanging dipersonalisasi

Yen sampeyan pengin njaluk dheweke acara khusus, utawa mung amarga sampeyan tresna marang dheweke, mula kembang stereotip, coklat, lan dolanan sing apik bisa dadi ide sing apik…

… Yen sampeyan wis mikir sethithik, lan njaluk dheweke ngerti yen dheweke seneng.

Yen dheweke penggemar coklat peteng, gawe kothak truffle coklat peteng organik.

Yen dheweke kepengin banget karo kembang srengenge, jupukna buket kasebut.

Iki minangka hadiah sing apik banget nalika Dina valentine utawa ulang taune, nanging kejutan nalika dheweke paling ora ngarep-arep utawa butuh pick-me-up.

Minangka jinis hadiah liyane, fokusake personalisasi.

Tuku tiket menyang konser nganggo band favorit utawa buku paling anyar saka penulis favorit.

Tampilake manawa sampeyan ngrungokake dheweke lan sampeyan ngerti.

10. Gawe goleki bandha sithik

Sembarang hadiah bisa digawe luwih istimewa yen sampeyan nggawe dheweke ngetutake pitunjuk kanggo nemokake. Iki bisa uga ana ing sekitar flat utawa ing njaba yen sampeyan ana ing papan sing sepi supaya bisa ninggalake pitunjuk lan ngerti yen ora bakal ngganggu. Nyenengake lan sampeyan bisa nggawe pitunjuk pribadi kanggo dheweke utawa hubungan sampeyan.

11. Tuku jeroan utawa piyama

Nalika subyek hadiah, klambi jero minangka cara sing sampurna kanggo nuduhake manawa sampeyan ngerti dheweke lan priksa manawa sampeyan ana ing pikirane kapan dheweke nganggo.

Yen sampeyan ora yakin babagan ukuran utawa kuwatir babagan hadiah intim sing kaya ngono, mula sepasang piyama mewah meh intim, lan bisa uga ana sing arang banget dituku!

12. Gawe dheweke tape campuran modern

Kaset wis ora praktis maneh, lan CD saya suwe saya populer, nanging sampeyan isih bisa kaget karo dhaptar lagu sing digawe kanthi lengkap kanthi lagu sing sampeyan ngerti dheweke bakal seneng utawa ngelingake dheweke.

13. Apa sing siji sing wis mesthi sampeyan omong

Apa ana sing wis dibahas loro nalika wis kelingan?

Ngatur iku.

Ayo dikunci ing buku harian. Tampilake manawa sampeyan ora kabeh ngomong, nanging uga bisa tumindak!

14. Gawe rencana sing nglampahi wektu kanthi kualitas, ora akeh dhuwit

Sampeyan ora prelu mbuwang dhuwit kanthi akeh kanggo seneng-seneng bebarengan.

Kaya sing dikandhakake, perkara sing paling apik ing urip asring gratis. Gawe rencana sing nyakup gaweyan sing luwih akeh lan luwih murah.

Kabeh wong ngurmati gaweyan. Pacar sampeyan mesthi.

15. Nindakake PDA

PDA tegese tampilan tresno ing umum, lan yen sampeyan ora biasane nyekel tangane utawa ngambung dheweke ing ngarepe wong liya, tumindak cilik iki bakal dadi kejutan sing gedhe banget.

16. Bawa dheweke menyang papan sing surup

Kapan pungkasan sampeyan nonton srengenge surup?

Yen sampeyan ora bisa mikir babagan papan srengenge sing apik, coba takon karo kanca utawa sampeyan uga bisa takon karo Google.

Paket cemilan sing enak lan sebotol sing istimewa lan delengake srengenge surup ing wanita sing sampeyan tresnani.

17. Goleki celeb sing disenengi kanggo pesen

Oke, iki bisa uga dawa, nanging bayarane bakal gedhe. Goleki sampeyan ing Twitter utawa Facebook utawa Instagram, golek penyanyi favorit, band, aktor, bintang olahraga, utawa kepribadian terkenal liyane, lan njaluk supaya dheweke nyathet pesen video sing cekak kanggo pacare. Apa sampeyan bisa mbayangno sing katon ing raine…? Sampeyan ora ngerti, sawetara selebriti seneng tumindak apik kanggo penggemar paling gedhe.

18. Gawe album foto utawa buku skrap

Album foto minangka hadiah sing apik banget ing acara khusus. Dheweke bakal seneng banget karo wektu lan energi sing sampeyan lakoni.

Yen sampeyan ngirit barang kayata stubs tiket utawa kuitansi saka dina-dina khusus, iki bakal dadi luwih pribadi.

Sampeyan bisa menehi saran supaya sampeyan nambah bareng sajrone pirang-pirang taun lan nonton nalika crita sampeyan mbukak.

19. Tulis dhaptar ember lelungan

Saranake supaya sampeyan loro nggawe dhaptar papan sing bakal dikunjungi ing perusahaan kasebut sajrone urip bebarengan.

Nggawe dhaptar kaya iki nggawe dheweke ngerti yen sampeyan pengin lelungan jagad ing perusahaan lan nuduhake pengalaman sing luar biasa.

20. Mbangun utawa gawe dheweke prekara

Yen sampeyan duwe gosok utawa tangan kanthi trampil, kenapa ora nggawe gaweyan kanggo dheweke?

Nggawe sing sampeyan ngerti sing dibutuhake, lan dheweke bakal nganggep sampeyan saben weruh utawa nggunakake.

21. Wenehi pijet

Pundhak, sikil, utawa pijet awak sing kebak ing pungkasan dina sing angel banget yaiku cara sing intim banget kanggo mbantu dheweke santai lan santai.

Sampeyan ora mbayar biaya apa-apa, nanging menehi pijet nalika dheweke durung takon bakal menehi akeh poin brownie kanggo sampeyan.

22. Mbukak dheweke adus

Yen dheweke ngalami dina sing angel, coba adus panas kanthi adus gelembung banjur sunting lilin wangi.

Apa wae sing kudu ditindakake kanggo mesthekake yen dheweke wis tentrem sejam.

23. Nyedhot botol banyu panas ing antarane sprei

Sadurunge turu, panasake banyu panas lan gulung botol banyu panas ing antarane sprei ing sisih amben kanggo anget.

24. Sikat rambut

Rambute rambut minangka sensasi sing apik banget yen wanita biasane bisa nikmati saben wulan ing tata rambut.

Sikat rambut kanggo dheweke kadang-kadang kanggo menehi pijet sirah santai.

Utawa supaya dheweke nyelehake sirahe ing pangkon sampeyan lan rambut dheweke nalika sampeyan loro-lorone santai ing wayah sore.

25. Ngadopsi kewan jenenge

Saka koala sing kepenak nganti macan galak, ana akeh organisasi sing ngidini sampeyan 'nggunakake' kewan kanthi simbolis kanggo ngoleksi dana. Yen pacar sampeyan bisa nylametake satwa utawa duwe kewan favorit, dheweke bakal seneng iki!

Sampeyan uga seneng (artikel terus ing ngisor iki):

26. Masak panganan khusus

Yen sampeyan ora nate masak, mula bakal cukup sing gampang, nanging yen sampeyan gampang nggunakake ing pawon, luangake wektu kanggo golek resep anyar lan tuku bahan kasebut.

Nyalakan sawetara lilin lan lay meja kanggo nuduhake manawa dheweke acara khusus.

27. Gawe sarapan ing kasur

Sereal, roti panggang, kue-kue, kopi, jus seger - metu kabeh banjur sarapan ing kasur. Dijamin bakal menehi wiwitan paling apik saben dina lan mesthi ana sing cukup kanggo dituduhake. Priksa manawa sampeyan ngresiki remah-remah saka amben sawise!

carane ngatasi bocah diwasa sing ora sopan

28. Paket piknik

Yen dina sing nyenengake, utawa sore sing apik banget, mula ora prelu mangan ing njero omah.

Paket piknik khusus karo panganan sing disenengi, njupuk kemul, lan nggawa dheweke ing papan sing apik.

29. Menyang bioskop ruangan

Tanggal film nyenengake, nanging luwih istimewa nalika sampeyan bisa ngrangkul kemul kanthi hamper kebak brondong lan cemilan liyane, lan nyekel film ing sangisore lintang.

30. Lampu lilin

Sederhana kaya mung nyumet lilin ing kamar turu nalika nonton film utawa ngobrol karo wong liya, dheweke pengin nggawe spesial.

31. Ninggalake panganan ing kulkas

Tuku dheweke ara-ara samun sing ngerti yen dheweke seneng utawa wis siyap mangan lan ngenteni ing kulkas nalika bali saka kerja, mula dheweke ora kudu masak.

Botol anggur adhem sing nunggu ing kulkas nalika dina Jumuah sore uga ora apike.

32. Gawe ulang tanggal kapisan

Kowe ketemu ing endi dhisik? Saka ngendi sampeyan mangan dhisik?

Saranake bali mrana kanggo nuduhake sampeyan ngelingi, lan critakake dheweke kepenak tenan nalika dheweke kenal.

33. Ngaso nalika dheweke lara

Yen dheweke wis ora sehat, esuk wae budhal kerja kanggo lunga menyang dhokter.

Amarga dheweke ngaku dheweke ora apa-apa, dheweke bakal seneng yen sampeyan ing kana nyekel tangane. Nawakake sampeyan menyang apotek utawa supermarket.

34. Entuk mangan awan

Yen sampeyan ngerti yen dheweke wis bebas mangan awan, apa ora golek panganan saka papan makan siang sing disenengi, kanggo tanggal sing spontan lan tengah dina?

35. Utawa gawe dheweke nedha awan sing dikemas

Yen sampeyan ngerti yen dheweke ora duwe wektu kanggo ninggalake mejane nalika nedha awan, banjur bungkus dheweke nedha awan lan wenehake marang dheweke nalika metu saka lawang. Nyetel cathetan ing kana kanggo nggawe tumindak luwih manis.

36. Mbantu dheweke metu karo perkara sing asring dilalekake

Apa dheweke mesthi lali ngisi mobil? Tuku odhol? Pesen sepur? Nindakake kanggo dheweke.

37. Sinau babagan karir

Yen sampeyan pancen minat karo karir wanita, dheweke bakal tresna sampeyan.

Yen sampeyan nemokake kerjaan sing sampeyan pikir dheweke kepengin, terusake. Yen sampeyan ndeleng artikel sing bisa migunani, kirim tautane.

38. Komentar babagan perubahan penampilane

Apa dheweke duwe potongan rambut? Entuk tindikan? Tuku klambi anyar? Priksa manawa sampeyan menehi komentar kapan wae dheweke katon beda utawa apik banget, mula dheweke ngerti yen sampeyan pancen ndeleng dheweke.

39. Bangga babagan carane dheweke apik banget kanggo kanca lan kulawarga

Aja isin nembang pamuji marang wong liya nalika ana ing kana.

Coba critakake marang kanca sing paling apik babagan pakaryane, utawa wong tuwane sing apik babagan kodhe.

Dheweke bisa uga katon rada isin, nanging yen muji asli, dheweke bakal seneng yen sampeyan bangga karo dheweke.

40. Rencanakake akhir minggu bebarengan

Mblokir akhir minggu, mung kanggo sampeyan loro.

Sampeyan bisa lunga ing endi wae, nanging malah ngrencanakake ing akhir minggu sing santai ing omah kanthi mlaku-mlaku romantis lan esuk sing kesusu nikmati perusahaan siji-sijine tegese sampeyan bisa santai lan sambung maneh.

41. Nelpon dheweke mung kanggo ngobrol

SMS kanthi apik lan apik, nanging yen dheweke ora nemoni sampeyan kanthi langsung, mula keprungu swarane minangka sing paling apik. Nelpon dheweke esuk mung kanggo menehi dina sing apik.

42. Ninggalake pesen swara

Yen sampeyan ora bebas ngobrol, nanging sampeyan pengin ngirim sing luwih istimewa tinimbang teks, akeh aplikasi olahpesen ngidini sampeyan ngrekam lan ngirim pesen swara. Dheweke bakal seneng nampa salah sawijine lan ngrungokake sampeyan ngucap apik.

43. Nindakake perkara sing romantis banget lan keju

Yen sampeyan wis entuk romantis pengarep-arep ndhelik ing njero sampeyan, mula dheweke saiki kudu bebas mrentah.

Go minangka cheesy lan over-the-top kaya sing sampeyan karepake, tanpa ngempet. Pikirake nedha bengi sing dienggo lilin ing atap kanthi musik alus lan sekumpulan kembang.

44. Saranake mbuwang wektu karo kulawargane

Aja ngenteni dheweke takon apa sampeyan pengin dolan karo keluargane. Coba saranake dhewe, lan kandhani manawa sampeyan seneng nglampahi wektu karo dheweke.

45. Buwang dheweke pesta kejutan - yen dheweke kalebu jinis perkara

Sawetara wong pancen sengit dadi pusat perhatian, nanging yen sampeyan ngerti dheweke seneng banget, rencanakake pesta kejutan kanggo dheweke, kanggo ngrayakake ulang tahune utawa prestasi gedhe.

Cukup elinga fokus kanggo ngundang kanca-kanca, dudu mung kanca sampeyan.

46. ​​Tari kaya ora ana sing nonton

Tari karo dheweke. Tari karo dheweke ing pesta, ora preduli sampeyan ala. Mung seneng-seneng karo.

Saran kanggo mlebu kelas nari. Tari karo dheweke ing pawon. Tari karo dheweke sanajan ora ana musik sing diputer.

47. Apa rencana kanggo lelungan gedhe

Yen sampeyan wis ngobrol babagan lunga ing endi wae, nanging ana akeh rencana, coba riset.

Priksa transportasi, akomodasi, lan kegiyatan banjur aturake kabeh marang dheweke, siap dipesan.

Iki bakal ngilangi kabeh stres kanggo dheweke, lan tegese dheweke mung bisa santai lan seneng.

njupuk wong kanggo diwenehake ing sesambetan

48. Pesen preinan, nanging tetep dadi rahasia tujuane

Temenan, sampeyan kudu menehi ngerti yen sampeyan arep lunga ing endi wae supaya dheweke bisa ngatasi wektu senggang.

Nanging, yen dheweke seneng banget, kenapa ora ngenteni nganti bandara sadurunge sampeyan ngerti dheweke arep menyang endi?

Priksa manawa sampeyan menehi dheweke ngerti sandhangan apa sing bakal dikemas!

49. Kelopak kembang nyebar ing kasur

Keju, nanging uga efektif. Tuku mawar sawetara lan jupuk sawetara kembang supaya kamar sampeyan dadi papan sing romantis lan santai kanggo santai. Yen sampeyan duwe kembang, lebokake ing vas ing meja sisih amben.

50. Nyewa kreta sing ditarik jaran

Bawa dheweke menyang kutha utawa kutha gedhe cedhak sampeyan lan golek perusahaan sing nyedhiyakake nitih kreta. Rasakake pandelengan lan barengake wayahe nalika sampeyan klip lan clop ing sadawane dalan.

Dadi spontan , lan mbayar manungsa waé kanggo rincian

Yen sampeyan pengin nuduhake pacar yen sampeyan tresnani, pilih saben kesempatan sing kasedhiya, lan aja isin.

Rungokake apa sing dikandhani yo sampeyan lan elinga samubarang sing disenengi supaya sampeyan bisa kaget kanthi cara dheweke bakal trima tresna.